over my head

NeYo - over my head


För hon är en viktigt del i mig

Med dig skulle jag vilja fly. Rymma iväg från det vardagliga. Ta oss ut på nya äventyr. Äventyr som kanske skrämmer dig för stunden. Göra saker vi aldrig skulle göra annars. Våga vara fria. För med dig mår jag bra.


"När allt du trodde visade sig.. "

Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa, har inget kul att skriva idag förutom att jag va en stund med sötsandra idag innan träningen och vi hade massor att prata om, min lilla favorit, gå in på hennes sida tycker jag . pusshej


hästnörd? njae inte direkt









"When that feeling.."

Huvudet säger åt dig vad du ska göra och ditt hjärta säger om det är rätt eller inte.


när allt flyter på..

Återigen en toppendag. Gick upp runt 12 idag, jag mamma och pappa gjorde iordning frukost och tog oss ut till ena husknuten, där är det lä och hur varmt som hellst, så vi åt frukost alla tsm i solen, hur mysigt som hellst. Sen la jag mig och sola som vanligt, så nu blir jag mer och mer lik en pepparkaka :) Hur ser resten av dagen ut då? Jo nu sitter jag här i min rosa söta bikini, ska lägga mig och kika på lite tv sen ska jag hoppa in i duschen, sen är det planerat att åka till Sophie i Märsta för att fixa mina naglar, sen blir det nog mest lugnt. Laila frågade om jag skulle med på bio, de skulle se The Uninvited, den jag skulle sett förra helgen, så det låter lockande men vi får se :)

Jag verkligen älskar sol och värme, allt är perfekt och jag känner mig lycklig dessa dagar :D


toppen dag

Idag har varit en toppendag från början till slut.
Är jättetrött så tänkte att jag skriver lite kortfattat. Dagen börjar med att mamma väcker mig och säger att det är strålande väder så vi både lägger oss ute på tomten för att sola. Där blev jag liggandes i nån timme sen fick jag sms av en vän att vi skulle till grönan så jag gick in igen, duschade, stressade för att skynda mig in till stan, OM jag hade kul kan jag säga. Jag blir som ett riktigt litet barn när det gäller karuseller, haha vi åkte allting och hela dagen var helt toppen. Soligt, varmt, va med två underbara människor, åkte karuseller, pirrande känslan i magen, kan inte bli bättre!

Kvällen avslutades även med att jag tog ett stopp påvägen hem och hälsade på Mr X eftersom jag inte träffat honom sen förra helgen. Så åkte hem till honom ett tag för att sedan bli upphämtad av mamma, vi skulle agera taxi för pappa och några av hans arbetskamrater. Så nu kom jag hem, jättetrött, gjorde en asgod sallad nyss och nu ska jag lägga mig och kolla på en film som precis började.

Skriver mer imorn, är så trött nu, sleep tiiiight.


time for bed

Godnatt

värt att läsa

Jag är så stressad att jag skulle vilja ställa mig utanför mitt hus och skrika så högt som det bara går. USA planerna, hur blir det? Jag vill åka till Florida, blir det av? Kommer jag klara av testerna? Kommer jag hinna klart med min egen skola nu? Det är endast ett par få veckor klar, känns ändå bra, men tiden har gått så sjukt fort. Snart tar jag studenten och sendå? Vi tänker att det ska vara så skönt att ta studenten och slippa skolan, men det är som alla säger, man kommer sakna det. Och det kunde man inte tro innan, man ville bara slippa bördan. Men jag satt och tänkte idag, man har sjukt mycket vänner på skolan, människor man inte umgås med på sidan, men man har ju varit med dom varje dag i flera år? Träffat tjejerna varje dag. Sen då? Jag tar för sjutton studenten och ingenting kommer bli som förut. Jag är rädd. Rädd för att åldras. Rädd för att åren kommer susa förbi som en stor våg. Poff. Helt plötsligt är jag 35 och är morsa. Nej, sånt får mig att få som en panik känsla inombords.

Just nu är jag inne i en fas. En fas som jag varit i ett ganska bra tag faktiskt. Jag funderar på livet. Varje dag. Jag har så fruktansvärt mycket frågor, så otroligt mycket som jag vill veta, men vart finns svaren? Det finns inga svar, för ingen har dom och det finns helt enkelt inte svar på mina frågor. Men mina frågor sliter mig i tusen bitar just nu. Jag har lite ångest att varje dag går förbi så fort. Jag är jättelat av mig just nu så jag kan ju inte säga att jag gör något för att förbättra min sitation. Alla får vi sånna här perioder, men när man väl hamnar i mitten av det, så känns det som att det aldrig kommer ta slut.

Sen en sak till. Varför bråkar vi så mycket? Varför allt onödigt tjaffs? Vi lever här och nu och sen kommer dagen då vissa människor går bort. Så då undrar jag varför man inte tar vara på tiden. Det är alltid en massa strul hela tiden. Skitsnack hit och dit. Tissel och tassel bakom varandras ryggar. Varför är det så? Varför tar vi inte vara på tiden som vi har tillsammans, och att vi har fått möjligheten att få vara tillsammans. Alla människor har inte det. Och att man hela tiden ska köpa saker, sånt kan man kanske inte råför, jag har själv ett shoppingberoende, men om man tänker efter, varför? Du har kanske tusen skor, du har säkert flera jackor, flera jeans, helt enkelt hur mycket kläder som hellst, men ändå så vill man bara ha mer mer mer mer och mer. Vi ungdomar som inte jobbar får 1050 kr i CSN pengar och ni som är yngre såkallat barnbidrag. Istället för att spara en del av den summan varje månad så gör vi oss av med allting, tillochmed på kanske första veckan ni fått dom? Jag är precis likadan, men ibland får jag funderingar varför vi funkar som vi gör.

Jag tycker att vi inte borde ta efter varandra så mycket. Samma sak det här med modet att gå runt med skinn och ben på sin kropp? Vad fan tänker folk med. För mig är det lugnt, gå runt ni och se ut som om ni knappt lever och kommer typ dö 10 år i förtid, det är ert liv inte mitt men det ser fan inte klokt ut. Och de människor som hamnat i dessa omständigheter pga en viss händelse, för er människor har jag sympati för, men för er som tycker att det är snyggt och att ni VILL se ut så, er människor förstår jag mig inte på. Man vill väl leva ett hälsosamt och bra liv? Man vill väl blicka tillbaka på sin ungdom och minnas hur bra man hade det, hur kul man hade det. Man ska kunna stoppa i sig någonting utan att ha ångest. Vi behöver vara onyttiga ibland för att kunna må bra. Men då finns ju allt med media som hjälper till riktigt mycket när det gäller det här. Varför vill alla gå runt och se ut som benrangel? Okej att alla vill vara nöjda med sig själva, men vi alla är olika. Hur skulle världen vara ifall alla såg likadana ut? Inte kul. Vi människor är unika eftersom alla har sitt unika utseende och det är så det ska vara tycker jag.

Så sammanfattningen av det här inlägget var väl att ta vara på tiden som är kvar, våga leva, våga va dig själv. Följ inte alltid dina näras väg utan våga byt riktning, våga göra det just Du vill göra och inte något som någon annan vill att du ska göra. Har du en dröm, våga tro på den och satsa, för ingen annan än du själv kan stoppa din dröm. Vi alla människor tjaffsar och det hör till för att allting ska gå runt. Men i vissa tillfällen kanske man ska tänka efter innan man vräker ut sig någonting. Och även om det bara är tomma ord som är ens mening så kan den andra personen ta så illa upp att det skadar dens tillvaro. Har du vänner som får dig att må dåligt? Ta då bort de vänner, du kommer tjäna så mycket på det i längden och som man säger ensam är starkast och om du tänker efter på allting så är man ensam för den enda personen man riktigt kan lita på är dig själv. Och när det gäller i princip allt, tänk efter en sista gång, du kanske gör både dig själv och någon annan en tjänst.

GROV IRONI

Sitter här hemma och har grovt tråkigt,vad gör man inte för att piffa till stämningen lite. Har använt mig av 5 olika bilder som jag har klistrat ihop en människa av, hahaha ironi på hög nivå. Laila, vad tycker du, ganska lik va?


7 maj

Jag säger bara. Laila. 7 maj. Skiva. Spåra. Förjävla kul. Kommer bli galet "bitch is going down".

Behöver jag säga något mer? tror inte det..

Du&jag älskling, du&jag.



En känsla som skrämmer mig..

Jag har börjat drömma om dig. Jag får inte sakna, får inte komma ihåg allt. En oroande känsla över att du spökar i mitt huvud, varför? Har inte pratat på ett bra tag, och sist vi gjorde det så va vi inte direk trevliga, varken du eller jag. Antar att jag saknar dig. Du är någon jag aldrig kommer glömma, för jag va kär i dig, kär på riktigt. Så hur många år jag än kommer vara ifrån dig så kommer du alltid ha en plats i mig, föralltid.



"One day you will wake up, and you'll miss me.."

Du valde att dra dig tillbaka. Stänga in dig själv och inte leva upp till dina känslor. Och nu står vi här och jag hade så rätt. Om allting.







match






Sitter här i mina resekläder och tar töntbilder, ska strax iväg med pappsen, han ska på sin träning och jag ska till min samling. Har cup match idag, men hoppas att jag får stå över den så att min höft kan bli bra. Så wish me luck så hörs vi sen :)

Inte långt kvar nu

Ingen skola idag heller. Varför? Kändes onödigt, hade två lektioner och på den ena lektionen gör vi typ ingenting så det blev som så att jag stannade hemma och mös istället. Lagade lite god mat, planerade lite med Gustav angående tattuering osv. Har skjutit fram allting så länge nu, time to do this!

Sötpauline hade planer för i helgen, ska även träffa Linda för att myspysa lite, vad händer annars? Jo på söndag ska jag fixa naglarna hos Sophie, just nu ser mina naglar misshandlade ut, några sitter kvar, några inte. Kul. Även detta har jag skjutit upp, är så stressad just nu. Trött på skolan, stressad över skolan, men det är bara lite kvar nu, bit ihop!

Snart smäller det, snart kommer dagen då jag somnar som student - vaknar upp som arbetslös. tummen upp för den!




Heartbeats

Vår låt som står för våra stunder, tillfällen och minnen ifrån högstadiet. 

 




Från tiden som liten - Matilda Ekman



Just nu sitter jag min säng och äter vaniljglass med frysta björnbär.

Vilka flashbacks jag får upp. Inte bara ett utan typ galet många, enjoy på high level.

Minne 1: Vi börjar med att det handlar om mig och Tilda. Haha kan inte sluta skratta. Vi fortsätter.. Det är sommar, vi går i 9:an och vi gled alltid runt på min moppe. Alltid lika rädda att möta farbror blå eftersom vi inte hade någon hjälp till tilda. Iaf, vi börjar med vaniljglassen. Vi åkte hem en dag efter skolan, hem till mig för att hämta något. Vi tittar in i frysen och ser vaniljglass och vi blev självklart sugna på det men vi hade bråttom, så vad gör vi? Jo, vi tar en varsin plastpåse, fyller vaniljglass i bägge två, trycker ihop och knyter och gör ett litet "sughål" i botten av påsen och sen fortsätter vi glida på min moppe tillbaka till skolan, där vi på lektionerna fick en massa blickar som syntes tydligt vad de ville säga utan att fråga "vad fan äre där?"

Minne 2: Björnbär. Återigen glider vi runt på min moppe, känner oss ascoola, den här gången åkte vi bara runt och vi såg att ingen va hemma hos min morfar och hans fru så vi tar oss in på tomten, plockar så mycket brjörnbär så det går, lägger ner det i fickor och allt möjligt och åker sedan tillbaka till skolan, vi åt så mycket så att vi blev illamående, haha!

Minne 3: Vi hade långlunch så vi tänkte ta moppen upp till Eurostop. Återigen åkte vi med en hjälm, livrädda för att mötta den farliga polisbilen. Vad händer? Halvvägs upp så stannar moppen helt plötsligt, bara dör.. Soppatorsk. Typiskt. Vi hade pengar men dom hade vi ju tänkt köpa mat för? Vi står och försöker få igång moppen men den bara surar tillbaka. Från absolut ingenstans kommer en dam och frågar "behöver ni pengar till att tanka?" liksom.. det händer inte oss, just i den där situationen, haha vi fick en hundring och moppen tankar man kanske bara för 40 så vi hade gott om pengar över till mat eftersom tanten gav oss pengar och sen åkte hon bara iväg, lucky oss eller vadå.

Minne 4: Vattenkrig + jagade av lärarna. Det här va i slutet av 9:an, den bästa tiden. Vi hade typ inga lektioner, alla sprang runt helt lyckliga för det va galet varmt ute. En dag var det så varmt och alla började ha vattenkrig. Vi tog papperskorgar, drog ut brandslangen och som följder av detta så blev vi ju självklart jagade av alla lärare. OM jag mådde bra på den tiden. Allting slutade med att jag och tilda blev dränkta i ett omklädningsrum där det endast fanns iskallt vatten. Bra avslutning på dagen, lagom nerkyld. Men fy va kul det var.

Minne 5:
- Här kommer Göran?
- Gör han?
-A det gör han
- vilken tuuuuuuuuur

Hahahahaha, fyyyyfan va kul, hittade det här i vår "M
<3M" bok

Minne 6:  Boll låten, vi satt alltid och lyssnade på den under lektionstid. Det var vår låt!  Och vår "hemliga bok" haha gud så mycket det står skrivet i den.

Minne 7,8,9,10.........

Även fast du är en av dom vännerna som jag inte umgås med lika mycke nu, vi båda har förändrats, både negativt och positivt kanske? Vet ju inte så mycket om dig längre :) Men iaf, har så sjuuukt galet mycke minnen med dig. Från att vi börja 7an så var vi med varandra varjde dag tills vi slutade 9an. Bästa tiderna, tänk om man kunde vara liten och slippa en massa bekymmer som man har nu när man blivit äldre. Blev ett riktigt långt inlägg, men minnena bara rasade in och fler finns det men det skulle bli en hel bok att ta upp här! Men Matilda, tack för vår härliga högstadiet tid :D

"worth more than.."



Idag har varit en bra dag. Hade träning i skolan först sen åkte alla vi tjejer till skeppsbron för att gå på ett musseum med vår estetiska verksamhet, vi tog djurgårdsfärjan, jag och anna satt och drömde oss bort. Vi fantiserade om hur mycket vi skulle åka den nya Insane som har kommit till grönan. Jag blir barn pånytt när jag pratar om karuseller, hur kul som hells. Iaf när jag satt på tåget påväg till väsby för att åka och möta upp sandra och sandra för att sedan ta oss till napprapaten så kom en låt upp på min Ipod och tankarna började flöda..

Jag tänkte på det här med vänner. Så mycket vänner man haft under sin uppväxt. Hur mycket nya människor jag lärt känna. Människor som har kommit in som en varm vårvind i mitt liv för att sedan försvinna och det försvunnandet har varit som den där rysningen man får på vintern när det är riktigt ruggigt kallt. När man va liten så "hatade" man vissa människor, och sen när man växer upp så umgås man med de människorna och ser hur mycket man har gemensamt?

När det gäller mig så har jag "flyttat" runt rätt så mycke som liten. Pga min fotboll så har jag lärt känna nya människor nästan hela tiden. När jag bytt lag, när jag haft upplandsträningar, där man samlar upplands bästa 90or. Alla läger man varit på, de människor man lärt känna där. Sen då? Allt började när jag "lämnade" Märsta ett år för att spela med BSK, då "lämnade" jag mina vänner här, lärde känna nytt folk, sen böt jag till Uppsala, för att jag böt till Bälinge, därefter böt jag skola så då "lämnade" jag de vänner jag lärt känna i BSK. Jag va i Bälinge i sammanlagt 3 år tror jag, och gick i skolan i ett och ett halvt år och i min förra skola lärde jag känna en massa människor, genom skolan och fenom fotbollen, i min förra skola kände alla alla, på den här tiden umicks jag nästan aldrig med någon i Märsta, höll bara kontakten med vissa,och sen då.. Jo jag böt till Bajen, så fick byta skola.. Igen. Då böt jag till den skola jag är på idag, Walthers, har återigen lärt känna nya människor som stormat in i mitt liv som jag är tacksam för, tjejerna i klassen är helt otroliga. Nudå? Jo nu har jag bytt till BSK igen, närmre hem och har "lämnat" Bajen och de människor jag lärde känna där, vissa saknar jag mer och vissa kom jag närmre, vad händer sendå, man tappar kontakten som alltid. Har även hittat tillbaka till vänner från Märsta som jag umgåtts med förut eller med människor jag inte umgåtts med förut, men jag har även mist några. Sånt hör till livet. Man märker hur folk beter sig mot en och i ens omgivning och ibland får man välja att kapa vissa band.

Det jag ville komma till var, människor kommer in i ens liv och människor går. Alla dom människor man lär känna stannar alltså inte i ens liv som man tror att vissa ska göra. Alla tappar vi ibland kontakten med folk men man märker också vilka vänner som alltså är riktiga vänner, vänner som är värda att ha livet ut. Det tråkiga är att en del människor man varit väldigt nära med bara försvinner. Ibland pågrund av en händelse eller pågrund av att man glider isär.

Vänner behöver vi alla för att klara oss igenom dagen, för att klara oss igenom jobbiga saker. Vänner finns inte bara för att man ska kunna ha någon att umgås med, någon att festa med, det är det enda man tänker på nuförtiden. En riktig vän är en människa som betyder något i ens liv. Det finns männskor man bara kallar vänner, dom är inte mindre värda bara för det, men när man har en riktig vän, då finns man där för varandra hela tiden, man behöver inte höra av sig varje kvart, man behöver inte känna att det är jobbigt att blotta sitt hjärta för den personen, man kan vara med varandra och sitta tysta utan att det blir en pinsam tyst stund, man kan skrika på varandra med stora bokstäver och någon sekund senare skrattar man åt det och allt är som vanligt, man behöver inte bekräfta hur mycket man älskar den personen, hur myket man tycker om att ha den personen i ens närhet. Det vet man. Utan bekräftelse.



glaaaaaaaaaad

iiiiiiiiiih LYCKORUS!!!!!! pauline *hjärta




"I always feel like somebody is watching me"





Nu blir det sängen snart, är helt trött efter dagen som varit. Träningen gick bra, efter så körde jag och Sandra på som idioter, haha tusen situps, snyggare magar till sommar 09 de é helt klart! Sen tog jag sällskap med Sandra och hennes pappa till Vallentuna för att bli upphämtad av pappa som själv hade varit på träning. En liten omväg men det gjorde inget för då slapp jag stå och frysa på södervik. Sen hände det lite skojsaker, haha, barccceeelona <3

Imorn är det skola en liten stund bara, fotboll på morgonen sen ska vi ill nått muséeum typ, vet inte ens hur det stavas, därefter ska vi fnitriga busar till vår naprapat för att bli nya heliga människor, i typ 3 timmar sen är man gammal igen. Ingen träning imorn, ganska skönt, måste ta tag lite nu i pluggandet eftersom det inte alls är mycket kvar*stress! Nu blev det ett jättelångt inlägg. Sitter här med en myströja som är Mr x, den verkligen luktar honom, mumma! Nej, nu är det dags att nanna kudden i min otroligt sköna säng och i mitt otroligt mysiga rum, längtar tills mitt sista"sommarlov", så mycket pågång nu och så mycker planer. Sussa sött, speciellt du cccandra ;)


Stor del av mig



Igår satt jag och pratade med min mamma en lång stund.
Ingen är så klok som henne. Jag kan stolt säga att jag har världens bästa mamma, så förstående när det gäller allt. Hon fick mig att inse en sak och det uppskattar jag. Alla bråkar med sina föräldrar, det hör till, men jag är glad att jag har den mamman jag har. Kan prata med henne om nästan allt, hon vill allas bästa och hon är helt enkelt bäst.

Älskar min mamma mest i världen!






Bollstanäs



En liten bild ifrån inkilningslägret i Danmark
. Vi nya spelare fick göra en massa saker, ska inte nämna det här, haha kul vare iaf, jag är längst till höger, godatt gott folk!






älska sommartider

Jag och Josefin har iaf styrt upp vår sommar lite. Hon ska iväg till Turkland med sin boyfriend så vi har inte så mycket tid på oss under vår ledighet från bollen så vi tänkte ta oss ner till gbg i några dagar, dra lite utgångar, BO PÅ LISEBERG!!!! kommer bli underbaaart, längtar!


nutteee

Haha nutte, du är för söt.. Hade så jävla kul i helgen, men roligare kommer det bli, tills nästa gång kommer jag visst vara brunare än dig, och nej din mage är inte lika brun som mig, tönt haha! Och du ska få igen för att du ringde och väckte mig inatt, vänta baraaaa!




Riktig vänskap

Från Lailas album "allt"   bild: guld



När man finns med på sånt här, det är då man känner att ens vänskap betyder något, TACK! (Jag på bild 7)

Dedikerat till min andra halva

Jag saknar min vän Josefin otroligt mycket. Vi bor fan 20 minuter ifrån varandra och vi har inte tid och ses? riktigt grovt illa. Du och jag klicka direkt, lite småhat i början? haha men sen till bästa vänner, sånt är speciellt. Why man why vi måste ta tag i det här nu, bestämma dejt osv!

Du du du du du du du du du du du du du du du!



Träningsdags

Har stått några timmar i köket nu, känner mig vuxen nu. Skönt för mamma och pappa att komma hem och bara kunna sätta sig och äta. Som jag alltid brukar kunna göra, man måste ge och ta! Nu ska jag iväg på träning, fast först ska jag till vår naprapat för att fixa till min vänstersida, så blir hämtad av sandra och sandra i väsby, slänger in en bild ifrån träningslägret i Danmark 2009 c yaa!



vem är jag tror ni?

Mr X

Fick lite feedback angående Mr x. Nåväl, han är ett år äldre än mig, alltså 20 och 89a. Han är fotbollsspelare, brukar oftast dras till det omedvetet, kanske är för att jag själv håller på med det? Iaf, nu fick du svar på dina frågor, ställ gärna fler så ska jag försöka att förklara lite mer ;)

 ?

Avslutar helgen med..

Take me back...


..Let me in

Dom är gaaaaaaaaaaaaalna

Dom gör sjuuuuuka saker med musiken

 

 

 

 





kanye fucking west

Brinn så länge du lever. Låt ingen få släcka din glöd. Brinn så vi alla kan se dig. Vägra vara levande död


.

En liten flicka i världen ensam står,

hennes hjärta är fullt av blödande sår.

Ångesten i bröstet tynger henne hårt,

hon vill vara lycklig, varför är det så svårt?

Hennes kinder är våta av salta tårar,

hon vet hur mycket hårda ord sårar.

Hon var en gång ett barn som ofta log,

nu är det många år sedan hennes leende dog.

Flickans liv är längre ingenting värt,

Hon har förlorat allt som hon höll kärt.

Hennes dagar är fyllda av låtsad glädje o panik,

Nätterna är fulla av gråt o kvävda skrik.

Hon undrar om livet blott är ett spel,

varför måste allt kännas så fruktansvärt fel?

Flickan vill ta sitt liv, men för det krävs mod,

om det bara fanns någon som henne förstod!

Hon vill låta sig slukas av eldens heta lågor,

ja vad som helst för att ta död på sina plågor

Livet är ingen lättsam lek,

det är blott fyllt av ångest o svek.

Kanske går det så att flickan tar sitt liv någon dag


tummen upp.

Det var en gång en tjej, som var en läcker grej

Hon gick alltid på fest

Och tyckte hon själv var bäst.

Hon fick gratis alkohol i stora lass

Men sedan vart hon killarnas madrass.

Barnet i magen gick ta bort

Men inte det faktum att hon skulle dö i aids inom kort


Lycky


musik orgasm





-

Igår blev det ändrade planer, vi tittade på män som hatar kvinnor istället för The uninvited för vi kom lite tidigare till Kista och vi orkade inte vänta, så vi tittade på den sen åkte vi och åt därefter åkte vi och hälsa på några vänner snabbt, efter det åkte vi hem och sov, och idag har jag haft match i Kvarnsveden, ååååt helvete och vi ska inte prata om matchen.

Ska lägga mig nu är helt slut efter bussresan, så imorn, en ny dag, en ny vecka, skönt!





Claude kelly



Dagens låt

Chris brown - glow in the dark


trollunge innan duschen




Tips från "coachen" haha

Ögonbryn gör väldigt mycket på en tjej eller en kille. Har man fina ögonbryn så brukar det oftast framhäva ögonen. Jag har alltid varit petig med att fixa mina ögonbryn och har haft samma form nästan hur länge som hellst. Men det jag gör är att jag inte använder ögonbrynspenna. Hittar aldrig någon färg som passar, antingen för mörk eller så ser det bara onaturligt ut. Så under flera år har jag använt en blyertspenna. Blyertspenna? sjukt va. Men jag ska säga att det funkar alldeles utmärkt, ser helt naturligt ut och där kan man bestämma hur gröva dom ska vara. Vill man fylla i lite så gör man det, vill man ha mörkare så målar man i lite extra. Jag tycker garanterat att ni ska prova på det, ett litet tips.

Bilden nedan, ifrån Turkiet resan, målade ögonbryn med blyertspenna, målade i svagt för att det inte skulle se förmycket ut, utan det ska se naturligt ut!


Att vara tjej..

Jag har fastnat i det där "akryl trixet". Förut hade jag alltid mina egna naglar. Långa och starka. Sen ville jag göra det lite finare vid något tillfälle och nu kan jag inte sluta. I början klippte jag ner mina egna naglar och gjorde nytt set från grunden men nu har jag gjort så många gånger så mina egna naglar är lika långa som akryl förlängningen. Jag använder alltid det klassiskt vita när jag gör. Visst kan det vara fint med färger men jag gillar när det är vitt och det vita ska verkligen synas så jag brukar begära att det vita börjar längre in på nageln.

I veckan ska jag byta ut akryl förlängningen för nu har jag gått med dessa i ca 4 veckor och mina naglar växer som ogräs så time to fix. Ska man göra första gången så kostar det 650 kr och att sedan fylla på kostar 300. Alla priser är olika men hos Sophie som jag gör, där är det toppen och har fått mycket bra kritik för mina naglar!



Bilden ovan är lånad.


Lördagsplaner

Ikväll ska jag och mr X gå och se The unvited, en thriller, späännnaande! ;) får väl återkomma senare ifall den var något att se!

Den unga Anna återvänder hem efter att ha tillbringat en tid på en psykiatrisk klinik, dit hon skickats för att få hjälp att hantera sina upplevelser i samband med moderns tragiska död. Men hemkomsten blir allt annat än vad Anna hoppats på. Under vistelsen på kliniken har hennes far hunnit förlova sig med Rachel, den kvinna som vårdade Annas mamma. Ganska snart börjar Anna fatta misstankar mot Rachel, och bestämmer sig för att undersöka händelserna kring sin mors död. Och en dag förvandlas hennes misstankar till ren skräck, när hennes mors ande söker upp henne, anklagar Rachel för mord och kräver av Anna att hon ska hämnas. Anna försöker varna sin far, men när han vägrar lyssna, tar hon och hennes syster Alex saken i egna händer och börjar gräva i Rachels tvivelaktiga förflutna. Men Anna underestimerar Rachels styrka, vilket får oanade konsekvenser...



Lördag

Hallå där bloggen.

Sitter här med en förjävla god sallad som jag gjorde nyss och ett glas blåbärssoppa, tv:n väntar. Idag känns höften bättre och jag kan gå utan att se ut som en 70årig tant :) Idag väntar bio ikväll, och sen lite mys, innan ska jag bara vara hemma, slappa, duscha, packa till matchen imorn osv. Nu ska jag äta och kolla på film, hörs sen!



Ta mig till värmen

myskväll

Ligger i min varma säng men det känns tomt när jag sover själv nu. Har precis kollat klart på The Beach, lite skum film men på tiden att jag kollade på den eftersom många hacka på mig för att jag inte sett den än. Fick inte träna idag för varken min tränare eller min naprapat pga höften, surt. Ikväll blev det alltså lungt för min del och ja det var behövligt. Pratar med mr x och planerar morgondagen just nu och ska strax sova, planerna är att det blir bio och sen mys, längtar. Nu ska jag nanna kudden, godnatt! P.S 50 dagar tills lilla jag tar studenten, underbart!


The-Beach-Movie-Poster-C10053286.jpg image by pnr026


-

Har precis duschat, så nu sitter jag här och inte gör nånting. Ska ta mig till väsby snart för att fixa min höft som hela tiden krånglar. Sen blir det träning och därefter hem. Idag är det 50 dagars på Kung Carl här i märsta årets studenter firar att det är 50 dagar tills vi tar studenten. Brukar bli ett jävla drag. Känner mig inte så taggad på utgång, är så mycket annat strul nu, tex höften, det driver mig till vansinne! Men Laila har tjatat på mig och jag blir väl nedslagen om jag inte följer med, haha jaja, vi får se hur det hela slutar!




sötnos

Mr x.
 


 

-

Haft en helt mysig dag. Började med att ta mig till skolan, därefter lunch med tjejerna sen åkte jag hem till.. vi kallar honom mr x för tillfället, kröp ner och mös med honom för att sedan ta mig till vår naprapat, han trixa och fixa med min höft, kändes helt bra i början, som om jag va en ny människa för jag kände ingen smärta. Men på träningen så kom det tillbaka, jaha man va alltså en ny människa i ca 4 timmar sen vare kört igen.

Nu sitter jag och ska göra klart mitt filosofiarbete, weeei kul. Fryser så sjukt mycket så därefter blir det en skön dusch för att sedan lägga mig i sängen, tänkte ringa ett samtal också, behöver prata ut!


Ett tack till Laila som alltid finns där! älskar dig *unge :)

-






brist på fantasi

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen mot dig?
Ska vi göra själva?
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
okej

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
kört :p
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Du får kolla sen då?

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

Du e sööt :) hoppas de går bra på träningen nu då :)

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Man vet ju aldrig :p du ska gå av vid ... :)

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Då eru framme i väsby typ hel och bussen går 8 över

8. Vad vill du höra mest av allt?
Hej tjejer. Fick precis reda på att biljetterna ska vara inne imorn! haha jag är sämst.

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Vet att du kommer gå, du är bara putt nu

10. Din romantiska replik?
okej :D (f)

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
nej får se..

Ta mig till mitt andra hem ..


'

till dom som fattar något.



.

när saker och ting inte är som det ska..

-

ååååh du får mig att bli som ett lyckorus, du ger mig fjärilar i magen..

c ya

Nu åker jag till Danmark på träningsläger, seeeeees och hörs på söndag!



vänskap

Det här med vänskap är väldigt viktigt. Och de vänner som verkligen är en vän ska man kunna disskutera med, kunna tjaffsa, sen efter 5 minuter är allt bra igen. Spelar ingen roll hur mycket åsikter man har, får man det ur sig så finns det inge problem som kan uppstå. I en vänskap är det viktigt att man är ärlig och säger vad man tycker innan det går för långt. Jag är glad att jag har sånna vänner. Det är det jag kallar äkta vänskap. Spelar ingen roll hur länge man är ifrån varandra för när man träffas igen så är allt som vanligt.




Du betyder.





Fia, du bjuder alltid på ett leende med mig, och du får alltid mig på bra humör, Vad säger du, ska vi sätta igång moppen och ut och glida som the old times? haha, vilka minnen jag har med dig. Och det tar inte slut här, utan fler ska det bli. Hur gammal är inte den här bilden liksom? Men.. fortfarande lika fin :) älskar dig lillfia

P.S nu när jag är i Danmark, gör inget dumt ;)

Myskväll

Ska upp om bara några timmar för att packa och allt sånt men jag är inte bitter för det, för har precis släppt av världens bästa Jasmine, puuuuh älskar dig tjejen. Dum och lat som jag är så har jag inte packat tidigare. Kvällen blev jättemysig. Åkte hem till Jasmine först, sen tog jag Jasmine och bollen en promenad ner till Campino där vi köpte oss en läsk och satt och prata lite strunt, sen gick vi och köpte godis, och det var behövligt godis, haha så gott sen stötte vi på några vänner och tog sällskap till Corner där vi bänkade ner oss och kollade på Manchester United - Porto. Satt där, snacka lite skit, träffade vänner, folk man inte stöter på så ofta.

Så nu ska jag sova några timmar, sen upp och packa, Tack Smorjet för att du finns!



sol människa

Jag på mitt underbara soldäck för ca 2 år sedan, tiden går fort..




underbaaart

Jag är sugen på att åka till en sjö, bara sitta och mysa med lite vänner, lyssna på musik, kanske grilla, hur skönt skulle inte det vara? Jasmine är redan bokat, någon annan som är intresserad? (a)



Valborg för något år sedan..




bustime


stress, stress, stress

Dagen har börjat bra, började med att dricka C-vitamin (Berocca) och nu drack jag precis upp sista droppen av min blåbärs soppa. Blåbar ska tydligen vara bra för kroppen och sin hälsa, så en toppenstar på dán! Vad händer idag? Jo, egentligen skulle jag tagit mig in till stan, men det känns alldeles för stressigt för det. Jag måste tvätta, jag måste packa allting, jag måste ut till Samantha och massa saker. Imorn bär det alltså av till Danmark, ska bli riktigt skoj faktiskt. Dock så hoppas jag att vädret är lika bra där, om inte bättre, som det är här just nu. Har jag tid över ska jag självklart gå och lägga mig på mitt lilla solställe.




  • skyddar kroppen mot gifter
  • skyddar mot åldersförändringar
  • kan skydda hjärnan mot skador motsvarande de som Alzheimers ger
  • hjälper mot svampinfektioner
  • reglerar blodsockerhalten (vid både för lågt och för högt blodsocker)
  • motverkar högt blodtryck och kollesterol
  • skyddar skador på ögonen
  • stärker mörkerseendet
  • främjar blodcirkulationen i hela kroppen
  • (innehåller naturlig antibiotika, näringsämnen och antiseptiska ämnen som) främjar läkningen av sår
  • hjälper mot diaréer (genom den ganska kraftiga antibiotiska effekten mot bakterier)
  • skyddar huden från skadar från solen
  • skyddar blodcellerna mot oxidation (ger bättre skydd mot detta än många andra frukter och grönsaker)

  • Lånade denna info ifrån http://www.mitashemsida.se/halsosam_mat.html , fanns även mycket andra nyttiga saker att läsa, titta in vettja!


    <3

    Head down
    As I watch my feet take turns hitting the ground
    Eyes shut
    I find myself in love racing the Earth
    And I'm soaked in your love
    And love was right in my path, in my grasp
    And me and you belong

    I wanna run
    Smash into you
    I wanna run
    And smash into you

    Ears closed
    What I hear no one else has to know
    Cause' I know
    That what we have is worth first place in gold
    And I'm soaked in your love
    And love is right in my path, in my grasp
    And me and you belong, oh...

    I wanna run
    Smash into you
    I wanna run
    Smash into you
    Smash into you..

    Hej kära bloggen

    Kom hem för en stund sedan från träningen och har inte gjort något annat än att slappa. Köpte med mig mat ifrån Campino, va alldeles för trött för att åka hem och ställa mig i köket och laga mat, så idag blev det fast food. Har verk överallt i kroppen, så fort jag rör mig så känns det någonstans. Usch inte alls kul. Imorn blire lite fix i stan med tjejerna, sen ska jag förmodligen till vår naprapat för att kolla lite saker, sen är det hem och packa som gäller, ska nämligen till Danmark på onsdag med laget, vi har träningsläger och blir borta onsdag till söndag. Herrarna ska även till Danmark, inte samma ställe men inte långt ifrån, faaaarligt ;) .. Visst ska det bli kul, men inte för oss nya, vi ska bli inkilda, haha fy alltid lika jobbigt varje gång.





    Fyra av oss tjejer i klassen, snart tar vi studenten, fyfan va v i é bra, men sen då, vad händer med oss?


     


     
    Nu ropar soffan och TV:n på mig igen, hörs imorn!


    prio nummer ETT!!!!

    Har pratat rätt så mycket med Lisa angående att åka till Florida på college, har skippat tanken om North carolina, usch. Har kikat in på hennes blogg och har hittat såå underbara bilder, vill bara åka dit nu nu nu. Men vi har ett problem, SAT och toefl proven som jag är totalt livrädd för. Fobi på hög nivå. Klarar jag dessa prov så är det free to go, jag vill vill vill!!


    Här är söta Lisa :)










    Hur underbara bilder är inte det där? Alla bilder är lånade från Lisas blogg.

    underbara dag

    Dagen har varit helt underbar. Vaknade upp av att solen sken mig rakt i ögonen, och inte blir man sur för det inte, snarare glad. Gick och la mig tomten i lä, hur varmt och skönt som hellst. Där låg jag kanske två timmar, sen åkte jag med pappa till stallet för att duscha samantha och jag kan lova att hon blev bländande vit :D Nu sitter jag här, ska laga lite mat tänkte jag och efter det blir det väl lite tv sen ska jag bege mig av mot väsby för att träna! :)


    smärta

    you complete me when you're holding my heart in your hand, miss u

    bad move

    Folk är noggrana på att gå in på min blogg, men ni är väldigt dåliga på att lämna spår efter er, skärpning! :)

    STUDENTSKIVA S3A WALTHERS NACKA

    Nu till en annan roolig händelse, studentskivan :D Blev inget annat än lyckat, va sjukt mkt folk, och det var skit kul! Låter bilderna tala för sig själv :) '






























    Bilder från födelsedag 2009





























    tack! <3

    Min dag

    Okej lite update från förra helgen då det hände rätt så mycket. Fredagen
    (27e) började med att jag och fia tog oss till rosers för att gå till en fest men där var det inge drag så vi åkte hem till amme där det var lite folk. Några vänner ifrån Vallentuna kom och det blev en mysig kväll. Vid tolvslaget så sjöngs det för mig eftersom det var min födelsedag.

    Lördag började stressigt, det skulle städas, handla, baka tårtor, göra bål, ställa fram alla ljus eftersom det var "earth hour". Allting blev klart i sista stund och folket kom 19:45. Vi började med att chilla, folk fixade till sig det sista och vi hade allmänt trevligt. Vi började köra lite lekar, skämtade och hade så jävla kul. Bilder finns på facebook för er som har mig där ;) Sen öppnade jag lite presenter och sen gav jag en order att alla skulle dricka upp mördarbålen, haha helt sjukt hur mkt vi hällde i, skriver ej det offentligt men jadu.. Sen efter 23 ringde vi till 2 taxibilar som skulle köra oss till kära Kung Carl. Två av tjejerna åkte hem för de skulle inte med ut så de tog sig till tåget tillbaka mot sthlm medans vi andra drog ut. Och vid ingången så fick tre av dom inte komma in, riktigt trist, så vi blev 6 tjejer som drog till KC. Haha jag fick vara på KC till tvåslaget sen blev jag hemskickad, alla ville supa mig under bordet, så kan säga såhär, det var ganska bra att jag åkte hem :p



    Tack tjejer återigen, för att ni gjorde min kväll till den bästa,
    Fia, Tilda, Linda, Laila, Bella, Pärchie, Fisi, Lisa, Anna och Sara

    vååååååårkänslor så hela kroppen pirrar

    Helt underbar dag. Har inte bloggat på ett tag, jag vet! Men just nu är det pretty booooring.
    Iaf, igår åkte jag till skolan och gjorde ett ekonomiprov, gick bra tror jag, efter det tog jag mig hem igen till märsta, där jag blev upplockad av john för att åka till en konstgräsplan där några av killarna spelade. Va mys, satt där och kikade i det underbara vårvädret, sen bar vi oss av till campino där det blev lite mat, sen gick vi hem till Lito och spenderade nästan hela kvällen där men en massa folk, mysigt :)

    Sen gick jag och Kim ner till corner för att kolla läget där, va faktiskt rätt mkt folk. Haha fick en rolig kommentar igår när jag stod med en viss person "lite ekilla tider här" hahah, ganska kul :) Va där ca 1 timme, knappt det sen åkte jag hem, kröp ner i min sköna säng och nu sitter jag här och lyssnar på Milow - ayo technology efter att ha varit ute och sprungit med min bror. Min kondis är typ - 100 just nu, va helt slut, sen är det nått som spökar under min fot? haha ja ja, iaf sen gick jag med mysbravo (vår hund) ner till soldäcket och la mig och solade, hur skönt som hellst, nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen ska jag utforska vad som händer idag!



    Peiman och jag på min studentskiva




    puss på er

    Födelsedag 28, skiva den 30, så jävla bäst!

    Klicka på bilden så kommer du till alla bilder, men lägger även upp fler sen, säger bara LYCKAT!






    RSS 2.0