happy b-day to mee

Hej hallå,

Jadu.. då var man 20 år, usch vad tiden går fort! Vad har jag gjort på senaste? en massa saker. min födelsedag har varit väldigt lång eftersom vi är 6 timmar bak. Blev överraskad av min rumskamrat och några tjejer från laget, dom hade lagt choklad i min säng, dom sjöng, hade hängt upp rosa band (bilder kommer sen) det var jättegulligt!



Innan det så låg jag vid poolen hela dagen, satans varmt var det. Sen åkte jag chrissy, brook och jamal till gallerian för att leta efter outfits för kvällen men vi hittade precis ingenting haha. Sen stannade vi vid en mack för att köpa sprit (ops) vi köpte något som heter four loko och namnet säger allt, haha fy satan! När jag kom tillbaka till rummet så blev det snabbdusch, fixa håret osv. Sen började folket rulla in. Vi drack här sen gick vi vidare till commons, byggnaden bredvid våran för att gå till jamals rum, vi var endast där i ca 15 minuter för att sedan gå till sharkies rum, vi spelade beer pong. Jag ägde men ändå så förlorade vi, haha men fy satan vad äckligt det är med öl, usch! Innan vi gick vidare till festen som ägde rum i UC så gav dom mig en shot så den slog till direkt när vi kom till festen. Det var väldigt mycket folk, sjukt kul hade vi. Det var mest svarta människor, men det är alltid lika kul. Efteråt hände det en massa saker, folk bråkade med sina killar och jag vet inte vad.. somnade runt 05:00, jag var helt slut!
Vaknade upp idag, tog en dusch. Mådde helt okej, pratade med mamma och pappa på msn, kändes bra att se mina söta föräldrar. Sen blev det mat, sova, plugga och nu sitter vi i rummet och kollar på titanic.
Här får ni en bild från turneringen som var, nu är det dags för sängen!

hey dar hemma

Hey dar hemma!

Ja pappa, det ar lite mycket saker just nu! hahahah, jag vet att du vill lasa om hur jag har det har och att jag ska uppdatera, men ibland sa dyker saker upp hela tiden sa man har inte tid, haha!

Igar hade jag den roligaste kvallen pa lange, jag var med chrissy, en av vara malvakter och vi umgicks med jyvon och isaiah. Har nog inte skrattat sa mycket pa lange, de larde oss dansa, hahahahahhaha!

Nu har jag inte tid att vara har langre, ska umgas med samma manniskor som igar :)

saknar dig pappssseen, och mammseeeen, och robinnnnnn, och pullis!

saknar er

Hejhej, dalig uppdatering. jag vet!

Hur har ni det dar hemma? horde att det kommit mer sno, lite kul ar det! Jag sitter pa min data lektion, imorse hade vi traning 06:00, FML!

Nar jag kommer hem till rummet sa ska jag lagga upp mer bilder osv, sa snackar sen!
En bild ifran helgens turnering, trotta tjejer haha!


st pattys day

Hej där hemma, kort uppdatering här från mig.

Allt funkar bra, skolan har börjat, lite störande. Haha för vem gillar skolan? Men det måste göras :) Nu ska jag hoppa in i duschen, kom precis till rummet från min matte lektion. Innan skolan började åkte vi till stranden, det var så sjukt varmt! Här nere är lite bilder ifrån den resan. I måndags hade vi en lektion sen gick nästan hela laget till poolen och stekte, folk säger att jag är en helt annan ras nu, dom säger att jag inte kan vara svensk, det är omöjligt. Haha jag är till och med brunare än vissa människor som är mulatter, så ordet alla använder är omänskligt! Nu i helgen har vi en turnering här på skolan, 7 vs 7 ska bli skit kul! Hinner inte skriva mer, sitter med ansiktsmask så kan knappt röra ansiktet, NU dusch sen sova sen får vi se vad kvällen har att bjuda på, det är ju st patriks day (noll koll)

cuteface

Det här är isaiah, han som kom förbi igårkväll :)

your'e to fine to be sleeping alone

Hej där hemma!

Kom precis till mitt rum efter en lång dag vid poolen. Vaknade runt 10 idag, gick ut till poolen runt 11:30 efter att jag ätit frukost och fixat lite. Isaiah kom förbi mig igår, gav honom hans klocka och han blev så himla glad att han kramade mig ca 30 gånger. Låg vid poolen i min ensamhet, det är typ inga här på skolan förrän nu, min rumskamrat har kommit hem nu så nu slipper jag känna mig så ensam haha. Runt 1:30 kom susie ut till poolen, hon har också varit hemma och hälsat på sin familj så det var kul att träffa henne, snacka lite skit osv. Sen kom Lesly med vatten till mig, det var kul att se honom, länge sen!

Lite senare så blev vi så hungriga så vi gick in och åt sallad som vanligt, mums! Här kommer lite bilder ifrån dagen, underbart väder kan jag säga!

Det är så roligt för alla är så sura här för att jag blir så brun på så kort tid, jag är bokstavligen svart just nu. Mamma och pappa, ni skulle se min mage nu, den är svart! Men jag klagar inte, hahaha ;)


min vackra utsikt!



igen



uc



sharkpose haha



sittplatser utanför lunchstället




pool området



poolen igen



klarblå himmel, jag klagar inte!



underbart!



lesly (sharkie, han som är haj under basket matcherna)



susie, en i mitt lag :)



vår älskade smoothies, haha som vi dricker varje dag!



Noska kom nyss hit, fick en stor kram. Har saknat den knasbollen, vi ska förmodligen gå ut och spela lite boll. Wizzo möblerade nyss om på sin sida också för hon gillade min sida, haha så nu kommer vi börja göra om hela tiden :p hoppas ni mår bra hemma, im outta here!

be thankful for what u have

Hallådär sverige :)
Jag sitter här nyduschad och äter min sallad efter att ha varit på gymmet och kört ett hårt pass, stolt över mig själv :) efter all styrka så körde jag steg träning, det är en lång stege på golvet som man använder för att utöka sin snabbhet. Duktig malin!
Igårkväll gick chrissy, lauren och kesiah ut men jag stannade inne. Jag var jättetrött så jag deckade rätt så tidigt. Vaknade 05:00 men bestämde mig för att inte gå upp trots att jag var rätt så pigg, sov till 9:30 då gick jag upp, åt lite svensk choklad, mums! Täntke hoppa in i duschen men då slog det mig, varför inte gå till gymmet och vara lite effektiv. Efter gymmet blev det handling på outakes, en liten affär på skolan där man kan köpa saker till sitt hushåll, så blev lite vatten, mjölk, flingor, tuggumi, läsk.
Idag vet jag inte vart solen har tagit vägen, det spöregnar och är bokstavligen äckligt ute. Men jag tog lite kort påvägen till gymmet, tanken var att jag skulle ta kort inne på gymmet men självklart så glömmer jag kameran inne i omklädningsrummet, får bli nästa gång men här nedanför har ni min utsikt från fönstret, underbart tycker jag
:)

Lobbyn nere vid receptionen i vår byggnad

Min box, här kommer min post, skicka gärna godsaker (syftar på mammsen) haha

vägen jag går till skolan varje dag

UC, där vi oftast möts, äter mat osv

den här lilla saken är med mig varje dag, och så fort jag ser den tänker jag på dig morfar och gigi, det var jättekul att träffa er när jag var hemma under spring break. Tack för presenten morfar och tack för det andra, du är guldvärd. Passa på att åka mycket skidor nu innan snön försvinner!

 

Tillbaks till hemresan, tack för den goda maten mormor och bengt och för presenten från er också. Trist att jag inte kommer vara hemma och spendera min 20 års dag, men ni är alltid med mig på ett sätt. Ta hand om varandra, nu ska jag utföra lite ärenden! Och ursäkta för bilderna, att vädret inte var så roligt. Men bilder kommer snart igen då solen skiner som starkast. Äkka er / Er malin


här är lite bilder så ni ser hur jag bor, har precis gjort om i rummet


Min sida, dock obäddad!
wizzos sida
mitt skrivbord med bilder på familjen, så jag kan se dom varje dag!
rummet
del av korridoren

del av korridoren
vår dörr
del av garderob, tack för dom fina nya skorna mamma

min sida igen
Såhär bor jag för tillfället :)

bilder ifrån vår tripp till stan


home sweet home

Okej, jag ska göra ett tappert försökt att blogga så mycket som möjligt nu när jag är tillbaka. Yes, ni hörde mig rätt. Jag åkte hem under spring break för att överraska min underbara mamma och på köpet fick jag ju umgås med min bästa vän och det gjorde mig ännu gladare.

Jag skulle egentligen åkt till bahamas med tjejerna ifrån laget men det slutade med att ingen åkte pga priset så då pratade jag lite impulsivt med pappa om att åka hem, och även fast det inte blev en överraskning för honom så vet jag att han blev lika glad som mamma.

Jag började med att åka till NY ifrån fort lauderdale och det tog ca 2 timmar, sen väntade jag där i 3 timmar på att få åka till köpenhamn och den resan var på 7 timmar, sen 30 min efter att jag landat i köpenhamn så satt jag på flyget hem till stockholm. Resorna gick bra, kändes inte allt för långt men när jag satt på planet hem till stockholm så kände jag att jag ville vara framme direkt, inte sitta på ett flyg som tog 1 timme, kändes onödigt. Önskar att man kunde trolla ibland, haha!

Pappa hämtade upp mig när jag landade och då åkte vi till farmor och sedan överraskade vi min mamma, blev så glad över att se henne :) Det var även jättekul att få se min storebror,alltid lika söt som vanligt! Jag landade i fredags och åkte igår (onsdag) blev ett kort besök men den lilla tiden behövdes. Saknar min familj jättemycket, men jag trivs här så jag klarar av att vara så långt borta.

Hade två underbara dagar med pauline, kändes som att det var igår jag var med henne. Hon är beviset på äkta vänskap. Vi hade det super bra, skrattade som alltid, haha vår sjuka humor kan ingen slå. Vi gick på bio i stan, fixade min utväxt hos frissan, åt en god lunch sen mös vi hemma hos henne, eller mös och mös, jag slocknade i ca 2 timmar sen blev det en skräckis haha! good times!

Igår när jag landade så kom Dre och hämtade upp mig sen åkte vi hem till henne i miami så jag spenderade kvällen och natten där, sen idag skulle vi åkt till stranden, vi gjorde det, men vände direkt. Det var molnigt ovh blåsigt och vi ville inte ha krig med sanden så vi valde att åka tillbaka till skolan. kom till skolan, packade upp allting, känner mig som hemma igen, städade rummet ordentligt, det var dammigt och äckligt men nu är det fräscht och fint. Har tagit med mig kameran hemifrån så nu kan jag uppdatera med bilder, yaaay säger ni då :D

Nu ska jag vila lite, blir nog utgång ikväll. Just nu är jag för trött, men vi får se hur jag känner mig under kvällen!

wweeeezyyy F. baaby

hej sverige,

Hur har ni det hemma? Jag har det underbart. Är trött för att skriva om allt som hänt, gör det imorn :) har pratat med pauline hela kvällen och hon är så taggad på att komma hit och hälsa på mig under spring break plus en eller två veckor. Men vi får se vad som händer, nu ska jag snart hoppa in i duschen sen blir det lite plugg sen får vi se vad som dyker upp
.
"No one promises you tomorrow"

RSS 2.0