because you are you

pauline eklund <3

I'm boooored and tired

.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.


1. Vad skulle du säga om din pojkvän varit otrogen mot dig?
Ingen aning, tror det <3


2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?

Gamla stan simon


3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Säg typ att du har haft en riktigt dålig dag och bara vill vara hemma, eller? :)


4. Vilket sms blev du mest berörd av?

godnatt, puss där du vill ;)


5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
E de varmt? sjukt kallt i mitt rum


6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
okej jag söker jobb, vad gör du? :)


7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Hej malin, vad gör du :)


8. Vad vill du höra mest av allt?
Är du sjuk eller får jag träffa min ängel ikväll?


9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Hahahaha oooorm


10. Din romantiska replik?
10 minus, varma kläder.


11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Imorgon e våran dag!


I can't keep my eyes of you and me

Låg nyss och kikade på the blind side, underbar film och helt klart sevärd. Den handlar om en kille, en svart kille som heter michael, som har hamnat lite snett i livet som får en helt ny chans med helt nya människor. Tipsade pauline om denna igår så även hon låg fastspikad bakom tvn eller datan, jag kopplade allt till stora tvn, va själv hemma så det gjorde saken ännu bättre. Tog ett mysigt bad, gjorde en god sallad sen la jag mig och bara tog det lugnt. Nu blir det sova för jag är väldigt trött, plus att jag har ont i knät. IGEN. KUL, nej!

 

Trött tjej just nu, så over and out godnatt


,

Bevis på att jag var vid ett bra tillstånd igår? Minns som sagt inte ens att jag suttit vid datan, hmm.

I suffocate when you're away from me

Som pauline skrev så firar man juldagen en gång om året så kör all in. Dagen började med att jag va hemma och tog det lugnt för att sedan ta mig till brunos för att möta upp frugis, blev dubbelsolning sen åkte vi hem till pauline och åt lite julmat, mumsi! Vi började fixa oss för att sedan åka till amandas morbror thias i tingvalla där vi förade för fullt, och då menar jag för fullt Sen kom bingo och körde oss till KC, men när vi sitter i bilen kommer jag på att mitt legg låg i min vinterjacka och den va hos pauline så det blev en liten sväng dit och vad händer när jag ska gå ut till bilen igen? Lite på lyset som jag var så springer jag ut och sätter ner foten i snön och gör årets vurpa, haha fyfan vad jag flög och pauline som va bakom mig fick sig allt ett gott skratt..

När vi väl kommit till KC är det världens kö och vi kom ändå dit runt tolv och vi kom in ca ett, fattar inte att vi stod där ute så länge för det gick ändå sjukt fort. Jag kunde knappt va tyst i kön, pauline ba malin du måste vara tyst om du ska få komma in, jag höll mig i ca två minuter sen gick munnen i ett igen haha.

Väl inne på KC var det proppat så man kunde knappt gå, och jag ska vara helt ärlig, jag minns inte ett skit ifrån KC. Minnet förlorade jag precis när jag kom in, hahah minns inte ens vilka jag träffade eller pratade med. Jag och pauline tappade bort varandra så David tog hand om mig, och sen fick jag tydligen för mig att åka hem, liksom va? Haha. Helt plötsligt var jag hemma, minns inte hur jag fått mina saker från garderoben, hur jag ens kunde hålla reda på min lilla "plånbok" som jag alltid har med mig vid utgång, förstår ingenting. När jag kom hem så sa jag till mina föräldrar "jag är så jävla full" tog mig upp till mitt rum och sen så ja, hände det att skiten kom upp men som tur är så har jag ju egen toalett och dusch på rummet. Satte mig tydligen vid datan och pratade med amanda och så ringde hon mig? Har absolut inget minne av det.

Har inte mått bra idag ska jag säga, fyfan. Har varit skakis hela jävla dagen och har mått så fruktansvärt illa! Så back to bed nu.

.

Ingen uppdatering om gårdagen nu. Jag mår ILLA! Btw kolla amandas blogg, minns inte ens att jag pratade med henne igår på msn eller att jag pratade henne, läääääskigt!

you and I

Nu börjar ögonlocken kännas tunga, dags att sova snart.

Dagen har varit helt toppen, perfekt! Hela dagen, då menar jag bokstavligen hela dagen så har jag legat och kollat på Bondi rescue, är helt besatt haha! Det var något maraton idag så det gick hela tiden och jag satt i flera timmar och bara låg som fastklistrad på soffan. Gick ut med mina föräldrar på en mysig kvällpromenad, ringde my wifey pauline och frågade vad hon gjorde och hon bjöd med mig till mitzza så körde först till pauline och hon skulle precis då åka och köpa cigaretter till sin mamma så det blev en massa åkande. Sen tog vi oss till mitzza där det var lite folk, mys! Både jag och pauline kände oss jättetrötta så vi tog oss ner till bryggeriet sedan men vi va nog där max 15 minuter haha sen skjutsade hon mig hem, vi snackade lite skit i bilen sen la jag mig igen och kollade på bondi och nu ligger jag här i sängen helt utmattad.


Hade sjukt kul med dig idag frugis, kändes jättebra för jag har saknat dig jättemycket och speciellt vår tid i grekland, please take us back?  kan knappt vänta tills imorn. Då ska vi ha sjukt kul :) tills dess så taggar jag till ordentligt till denna låt, snart kööööör vi bara!


Thank good it's christmas

Julafton idag.


Vi fick en vit jul, underbart! Dagen startade bra, blev väckt av Robin runt 11 gick ner och tog en knäckemacka med julskinka på, klassiker! Vi i vår familj är så ivriga på att ge julklappar, haha fick redan en julklapp igårkväll av pappa, en parfym som luktade jättegott. Så redan på morgonen så började vi vår julklappsutdelning. Min storebror fick två t-shirtar ifrån t-shirtstore från mig, jättesnygga och han blev superglad.

Mamma fick ett par jättefina pärlörhängen som hon ville ha, ett par inte lackleggings men såna där blanka och ett par stövlar med ascoola dragkedjor på, även hon blev supernöjd. Pappa fick en skitsnygg, då menar jag skitsnygg jacka/kappa/rock, ska lägga in bild sen så ni förstår, men fasen va snygg han blev i den, haha het pappa! Sen till mamma och pappa så köpte jag en sodastream, det har liksom aldrig blivit av att vi köpt, vi har alltid köpt bubbelvatten på flaska men nu var det dags, lagom till min flytt också, så dom slipper bära tunga flaskor ifrån affären.

Det jag fick, det behöver jag inte ens säga för bilden förklarar allt. Ju äldre man blir desto mindre julklappar vill man ha. Så iår fick jag pengar av precis alla, bättre att köpa saker som man själv vill ha, så TACK! Behöver inte säga summan heller, går nog att räkna ut, im a moneymaker and i love it haha!




crawl back to love


Everybody says we're through

yääääy, vet ni vad? Det ska komma ut en shrek 4 det är ju helt underbart! Haha älskar dom där filmerna!

shrek_donkey.jpg Shrek and donkey image by path479


I just don't love you no more


i wont let you run away

Dagens uppdatering,

Idag jobbade jag min sista dag på Piacetto i kista, kändes jävligt skönt men ändå tråkigt eftersom jag kommer sakna alla mina chefer, underbara människor! Idag stängde vi 15:00 med tanke på att det var mycket människor som tagit ledigt idag eller helt enkelt fått jul ledigt. Min familj + kenta, han är i princip min familj men iaf, de kom för att äta lunch runt 13:30. Det var kul att se att storebrori följde med också, gullis!

Medans jag städade och stängde så gick de över till gallerian för att kika lite sen kom dom när jag var klar och då tog vi oss upp till trettioandra våningen, hissen går så sjukt snabbt att magen pirrar haha! Pappa va livrädd och tyckte att det var skithögt, även kenta, haha mesar alltså! Robin och jag blev 7 år igen och sprang runt och kikade åt alla håll.

Sen åkte vi hem, kenta fick sin julklapp av mig som jag köpte igår i kista, en kofta, jättemysig faktiskt! Hoppas han passar i den, men det tror jag. Han skulle iväg ikväll på något firande så han skull hem och prova den efter att han fixat iordning sig helt! När jag kom hem så blev det lite fix angående USA, igen. Usch är så less på alla papper hit och dit, kan det inte bara vara slut på papper nu?

Nu ska jag ner och göra sallad som vanligt, sen lite tv mys. Skulle egentligen bastat med robin men är förkyld så det passar inte så bra just då, så vi hörs senare!

nobody knows

Okej, nu ska jag berätta hemligheten om Pauline "sov" Eklund,

Nummer 1: Hon är en vampyr. vaken på nätterna och sover hela dagarna, visar sig endast: när det är mörkt.
Nummer 2: Hon är arbetslös och gör INGENTING om dagarna
Nummer 3: Hon är en liten latmask
Nummer 4: Hon är en dvärg med bomber till bröst
Nummer 5: Hon är en sak?! som älskar fiskbullar, liksom va?
Nummer 6: Hon är sjukt seg på att svara (med tanke på igår)

Igår smsade jag pauline och tänkte åh vi kan ha myskväll och kolla på PS. I love you men vad händer? Kvinnan svarar ungefär 75 år senare. Trött som jag var så gick jag och la mig, somnade runt halv nio, underbart. Men vad händer när jag vaknar? 3 SMS från samma kvinna, sjuttioelva nya meddelanden på msn, crazy motherfokkah? hahah

Nummer 7: Hon är en person som behövs i mitt liv, som förgyller min vardag med vår sjuka humor. Har dock inte skett så mycket roligt på senaste, anledning? hmm.. Vi är för lika, så lika så att vi bråkar som systrar, haha lite komiskt ibland och skrattretande när man går igenom händelsen igen. Men jag antar att det är så det är att vara bästa vänner, you survive anything!
Nummer 8: Hon är ett matmonster (ibland)
Nummer 9: Hon är.. ja bilden får förklara?



Nummer 10: Hon är förihelvete Pauline Eklund, love you!

I got that fire

Hej kära dagboken,

Haha skämt å sido. Kom precis hem ifrån kista, amanda överraskade mig på jobbet idag, vi skulle ju fira lilljulen, det hade ja helt glömt bort :D Så hon kom till mig runt 15:00 och umgicks med mig på jobbet tills jag slutade sen gick vi in i kista och mös, åt mysig middag sen hittade jag en present till pappa, så nu är jag i princip klar, skönt!

Ringde nyss pauline, tänkte åka dit och mysa med henne och kolla på PS I Love you, bästa filmen!

should I be worried?


Jag älskar att vara brun, jag mår som bäst när jag är brun, jag känner mig fresh när jag är brun och brun är jag så gott som året om. Jag har väldigt lätt för att bli brun och det är jag tacksam över, VÄLDIGT! Ljusterapi behöver man alltid och det är så underbart skönt att lägga eller ställa sig i ett solarium nu när det är så kallt ute, man längtar verkligen till sommaren men jag behöver inte vänta längre (förmodligen) för min sommar börjar den 6 januari 2010, yäy!

I found myself today

En helt mysig kväll blev det. Började med att jag mamma och storebror gjorde en varsin god sallad med en massa godsaker i sen åkte jag och robin in till märsta och hyrde film. Vi hyrde Knowing, med nicholas cage, helt okej film men fyfan vilket surt slut, helt ruttet! haha både jag och robin dog av garv när filmen slutade som den gjorde, men men.

Vet ni vad som mer hände idag? Jag fick min lönespec, nu tänker ni och? Men det är inte och för jag fick sjuuukt mycket pengar så jag är grymt jävla glad haha! Appropå julklappar så har jag lite kvar att fixa, ska köpa det sista imorn när jag slutar sen ska jag åka hem till K för en gångs skull, haha vi har dragit ut på att ses över en månad, så nu är det tid att gört!


glad tjej idag

a alot on my mind

Kom precis hem ifrån jobbet, dagen gick fort och jag har kört bil så är extra glad haha. Det är fan kul att köra bil, speciellt i vår automat bil, i love it! Har lite tråkigt, kanske syns på bilden? Nu ska jag ner och göra i ordning lite god sallad med min familj, mysigt att göra saker tillsammans då vi alla här hemma samtidigt, så ciao!

I like you and you like me, sop what's the issue?

Myspys med bravo första dagen snön kom, både axxa och bravo var helt överlyckliga!

You will always be a part of me

God(förmiddag)morgon söndag,

Igår hade jag faktiskt lite svårt för att somna men när jag väl gör det så ringer moobilen, kul? Sen somnar jag om igen och då ringer den ytterligare en gång, klockan var 04:00, vem ringer då? Iaf, vaknade precis, ikväll är det fotbollsträning, får se om jag kan gå, har ju fått ont i halsen. Ska förmodligen träffa pauline idag, mysa lite. Hon skulle först på massage i stan så vi skulle höras efter det, nu blir det "frukost" haha sallad a la malin som vanligt, later!

can you be my romeo?

Ligger i sängen nu efter en heldag hemma, mysigt! Somnade rätt sent inatt och vaknade runt 14:00 av att jag hade ett antal samtal och sms. Min bror ringde och frågade om jag skulle med ut och springa och sen sola, men känner mig lite småsjuk faktiskt, vaknade med lite halsont. Hoppas det försvinner tills imorn, har nämligen fotbolllsträning inomhus, och det är något man väntat på hela året typ! Sitter och pratar med pauline i telefonen, vi diskuterar nyår och när hon ska komma till mig i Florida och det ska hon göra direkt!!! Vill verkligen spendera nyår med henne eftersom jag åker, det är hon som står mig närmast just nu och är glad att vi löst våra fjantiga problem som egentligen inte behövts funnits där, men ibland behövs det för att hitta tillbaka till varandra och veta att man verkligen behöver varandra.

Angående jul så ska jag vara hemma med min familj och sen dagen efter, on the juldag så ska jag pauline och några föra sen blir det faktiskt utgång på KC, brukar vara lyckat! Så vi får hoppas att det blir ett bra slut på 2009 med en massa bekanta. Nu ska jag lägga mig och antingen kika på nya beverly hills eller så somnar jag som en stock, haha återstår att se!

i will never let go, even if i try

Åh, pratade nyss med fina josefin, gud så jag saknar dig! Ska träffa henne på onsdag, blir utgång i uppsala på BJ, det ser jag verkligen fram emot, min josefin!



I will not miss you, not at all

Snart är jag tio gånger brunare än det där, kommer bli så skönt att komma bort ifrån Sverige, och alla människor här faktiskt. Bokstavligen alla förutom min familj. Kommer bli underbart!

he is so hansom, but he's not you!

Igår var jag så himla trött så orkade inte skriva så får uppdatera lite ifrån gårdagen här också. Igår så gjorde jag inte mycket, jobbade som vanligt sen gick jag i kista och handlade julklappar så snart är jag klar med allt. Va jättetrött sen när jag kom hem, tog en lång dusch och sen somnade jag runt 22:00 så himla skönt!

Idag blev det jobbet som vanligt, skulle egentligen träffat K nu efter jobbet men vad tror ni händer? Jo, tjejen som börjar tidigt på mornarna som gör alla frukostfrallor och öppnar cafét är sjuk så vad händer då? jo jag ska börja imorn 05:45, yääääy love live eller vad säger man. Nejmen jag klagar inte, det är ju mer pengar och det tackar man inte nej till, lite jobbigt att jobba över 10 timmar bara, det som sög va att jag fick ställa in kvällens planer, men vi flyttade det till imorn istället, mys! Behöver ändå en till lugn helg och i helgen ska jag spela fotboll, inte bara det utan inomhus, det roligaste som finns, längtar!


Har haft lite kontakt med coachen i Florida, de håller på med alla mina papper som behövs fylla i, så jäkla mycket processer men snart är allt helt färdigt, can't wait! Vet inte vad jag gör ifall något går snett, att alla papper inte hinner bli klara innan skolan börjar, för hur går vi tillväga då? Men som coachen sa "just have faith, you have done everything you can do"

Nu blir det paradise hotell, paus just nu men sen blir det sängen som gäller eftersom klockan kommer ringa 04:00 imorn, uuuuundeerbart!

you can't take that away from me

Idag blev jag hemma ifrån jobbet, känner mig så konstig i kroppen så är nog lika bra. Kom nyss in ifrån en liten lekstund ute på tomten, haha mina hundar typ utstrålar "snööööö, yäääääy", Ska försöka lägga in en bild sen på björnarna, snarare isbjörnar efter att de sprungit runt ute i snön haha!





Just nu: Guardian angel - Ryan leslie

what if you're making me, all that i was meant to be?

Hej tjenare hejsan tjo,

Har precis duschat, skönt! Innan dess blev det lite paradise hotell, den nya serien trauma som går på trean, helt okej lite överdrivet kanske. Vad har hänt idag? Inget speciellt till en början, va nära på att stanna hemma idag, kände mig helt mör i kroppen när jag vaknade, och det var resultatet av min massage, ja behövde den som fan men usch så den tog på mina krafter! Kom hem runt 18:00, handlade lite med mammsen efter jobbet sen kom Maud till mig, min nya nageltjej som jag kallar det, hon gjorde nytt set akryl på mig. Den förra tjejen va inte så bra så vi tyckte det var lika bra att börja om från början och gud så snyggt det blev, är riktigt nöjd!

Trots att man är nagelvan så är det så ovant den första timmen då man gör nytt, lite konstigt men men! Nu ska jag lägga mig och vänta på att K ska ringa, kan passa på att blotta lite planer för veckan,

Tisdag: Jobba, träffa maria, fixa jeans och sen träna med mitt gamla lag, skoj!
Onsdag: Jobba, blir nog lite julhandling efteråt, sen mys med amandajävul
Torsdag: Jobba, sen lite busplaner (a)
Fredag: Jobba, middag och utgång med bäääästa anna, yääy, Dom som vill med, häääng på!
Lördag: Donno yet, vi får se helt enkelt



Sådär såg det ut innan, alltid fransk manikyr under men fick ett ryck och målade dom chockrosa,ser dock inte rosa ut på bilden. Nu har jag klassisk fransk manikyr, love it!

feedback

Precis hemkommen ifrån massagen, och fysatan va skönt det var. Jag behövde verkligen det här. Fast det ser ut som att jag har blivit misshandlad eller som min bror sa, "det ser ut som att ufon landat på din rygg" Hon använder sig av koppar som gör att man får en djupare massage, så effektivt men inte så snyggt när man går därifrån. Jag är helt avslappnad i hela kroppen så nu ligger jag och kollar på onee tree hill så nu har jag inte tid att sitta här mer!



photobooth


tell me would you kill to save a life?

Känns som det var jättelänge sen jag träffade min amanda, vart är du love? Snart har du lov, då ska vi mysa hur mycket som helst!



I got som issues that nobody can see, and all of theese emotions are pouring out of me

Nyvaken malin just nu. Vaknade av att mamma hade ringt tusen gånger och att jag fått en massa sms, ska på massage idag kl 16:00 hur skönt kommer inte det bli? Blev en lugn lördag igår faktiskt, behövde nog en lugn helg. Låg och kikade på massa nya beverly hills avsnitt, sen pratade jag med K ett tag tills jag somnade, nu blir det frukost, se till att piggna till lite sen  ska jag iväg till massagen, mumsi!


jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig, jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig..

Kör en liten photobooth, plattade precis klart mitt hår. Ser ut som att jag ska åka till uppsala idag, väntar på skjuts! Jag hatar att hamna i det här skedet, det ska alltid bli en massa problem, kan inte allt bara vara enkelt?





all i want for christmas is you

Precis just här låg jag nyss och tog hand om mig själv. Barnolja, hårinpackning och body scrub. Underbart? Det är bara förnamnet. Har tagit det lugnt idag på dagen så nu börjar man prata lite om kvällens planer, vad händer? Lite oklart just nu så vi får väl vänta och se antar jag!




ypu know that i can walk a thousand miles for you

Gårdagen var helt underbar och det är jag så tacksam för, tack! Blev en lugn fredagskväll med lite mys och film, hur trevligt som helst! Det här behövde vi, både du och jag! Det finns så mycket minnen, så mycket vi gjort. Det var kul att prata om hur vi första gången träffades för jag minns det som igår.



Det som händer är det bästa som kan hända för annars hade det inte hänt

det som händer är det bästa som kan hända för annars hade det aldrig hänt
.

the element of freedom

http://www.youtube.com/watch?v=yB1KJbAh1XU&feature=player_embedded


,


try to see the real me, try once


The story about is is killing me

Det är torsdag idag, dagarna går sjukt fort men det gillar vi. Imorn är det fredag och då har jag lite planer på att åka till uppsala och träffa lite vänner som jag inte träffat på sjukt länge. Har pratat med jasmine om att åka dit, pauline kanske joinar om hon inte är alltför seg efter sin kryssning, men det ska bli riktigt skoj. Sen är det luciacupen i uppsala, något jag varit med och spelat ett antal gånger, så sjukt kul. Det är en inomhus turnering på konstgräs och det är dygnet runt hela helgen. Man brukar sitta där helt slut men man går inte hem, det är så mycket folk man känner och det är så trevligt att umgås med människor man annars inte träffar i ens vardag, så det ser jag fram emot!



I want my baby back, i got no one to hold

Vaknade först runt 06:45 idag och det första jag kände var att mitt knä ömmade. Har vaknat ett flertal gånger inatt av att mitt knä gjort ont eller legat fel. Messade malin på jobbet att jag inte kommer idag och sen somnade jag om till ett bra tag sen åkte jag till lelle som är min naprapat och han sa precis det jag trodde, löparknä. Det är inget farligt utan gör bara jävligt ont, inte skönt alls! Så ingen träning på några veckor, gym kan det bli men ingen löpning eller något som anstränger knät.

Efter jag var klar hos Lelle så gick jag upp till mamma och blev därefter upphämtad av pappa, vi skulle åka och hämta vår bil som varit på verkstaden, det var något mer bromsen. När vi hämtat upp bilen så körde jag, så sjukt kul och vi åkte förbi farmor som ligger på löwet, det är fel på hennes lungor igen. Inte kul, men fyfan vilken skön farmor jag har, pauline om någon vet vad jag menar. Sen mötte vi upp mamma vid campino och jag bjöd mina föräldrar på mat och nu sitter jag hemma, har satt på mig myskläder och idag ska jag verkligen bara slappa och mysa sönder!



I wanna wake up in your arms

godnatt!

how could you be so heartless?


I mean after all the things what we've been through, I mean after all the things we got into, Hey yo, I know of some things that you ainn't told me, Hey yo, I did some things but thtat's the old me ..
C. säger:
aa den låten va knas för mig förut aso
m; säger:
they don't know what we been through, they don't know about me and u.. so i got something new to se, and u just go'n keep hating me and we're just go'n be



sanningen kommer inte alltid vackert förpackat

Se dig själv i spegeln, vem tittar tillbaka? Är du den personen du vill vara? Eller skulle du ha blivit någon annan som du inte lyckades bli? Säger folk att du inte kan, att du inte kan lyckas så har dom fel, tro på dig själv. Tro på att kärleken finns där ute. Tro på att drömmar går i uppfyllelse varje dag, för det gör dom. Ibland blir man inte lycklig av pengar eller stor makt, ibland blir man lycklig av att ha ett bra liv med sina vänner och sin familj.Tro på att drömmar går i uppfyllelse, för det gör det.

Se dig själv i spegeln och tänk på att vara lycklig, för det förtjänar du.

I got 99 problems and they're all bitches

Idag jobbade jag som vanligt och idag var det riktigt segt att ta sig upp imorse, ville verkligen ligga kvar. Dagen gick iaf fort och helt plötsligt ser jag pauline, blev överraskad och väldigt glad! Just precis när hon kom så hade jag mycket gäster men sen när det lugnade ner sig så satte vi oss och tog en varsin sallad till lunch, pratade lite skvaller osv. Sen lämnade hon mig för att gå över till kista gallerian för att kika lite så då fortsatte jag städa och fixa ordning inför imorgondagen..

Blev upphämtad av min bror sen när jag väl kom till märsta och sen drog vi ut och sprang,skönt! Fast när vi sprungit halva rundan så känner jag att det hugger till i mitt knä, jätteläskigt så imorn måste jag gå förbi lelle, min naprapat och kika efter vad det kan vara, vill ju inte ha problem nu när jag snart ska åka.

När vi kom hem från löprundan så drog vi och solade, och ja, jag vet att det är tredje gången i rad nu som jag solar. Men man har ju varit helt deprimerad över vädret som är ovanför oss, hur kul är det? Så behöver lite ljusterapi men nu ska jag lugna ner mig med solningen, är glad att jag får färg så jävla lätt iaf så det räcker med nästan en gång, så nu kommer jag inte besöka solariet på ett tag!

Nu sitter jag med en god sallad som vanligt, jag lessnar aldrig! Sallad till lunch varje dag på jobbet sen när jag kommer hem, mums! Idag blev det en enkel sallad med krusbärstomater, gurka, lite fetaost och avokado. Avokado är nyttigt men ändå "farligt" för de som vill gå ner i vikt. Jag är inte i den sitsen, men alla säger "ät inte avokado", men tränar man som jag gör så kan jag äta precis vad jag vill så jag bryr mig inte om sånt, tänker på att det är nyttigt istället, hah!



Passade på att ta ett kort med min mobil på min goda sallad

heart of a lion

,

vi behövde verkligen prata ut som vi gjorde,

Relationen du och jag har, det är endast du och jag som förstår. Jag har mått så jävla bra med dig men samtidigt så har du fått mig att må så jävla dåligt på samma gång. Det funkar aldrig att vi träffas som vänner för du och jag har aldrig varit vänner och vi kan inte var det utan att det blir känslor inblandade. Det är liksom en egenskap vi har till varandra. Men just nu passar det inte. Det är som jag alltid sagt, är det menat att du och jag ska vara med varandra så får tiden förutsäga det, ha sin gång..



En tattuering varar livet ut, så gör även du..

storebror

Gud så härligt, jag har umgåtts med min storebror ända sen jag kom hem, slet upp honom ifrån hans powernap för att dra ut på en löprunda så klädde mig lite varmt och så gav vi oss av, fy så skönt det va! När vi kom hem så frågade jag med hundvalpsögon om vi kunde åka och sola, först tvekade han men tror ni han kunde säga nej till mina hundvalpsögon? njae tror inte det så vi åkte och solade sen när vi va påväg hem så sa han kom vi åker och köper sallad så han köpte en ost och skink sallad med avokado och lite mumsigt, tack!


typ såhär tittade jag på honom, haha!

Nu sitter jag här, mätt, nöjd, brunis - i love it! Robin duschar just nu och min dusch på rummet kan jag inte använda så väntar tills han är klar sen blir det fan sängen tror jag. Imorn blir det jobb som vanligt sen har jag lite saker planerat, hihi hemlis!

Skulle ju träffat pullis idag men hon var tvungen att fixa med sitt CV så kvinnan kan få ett normalt liv igen (Skämt å sido) du vet vad jag menar pauline, haha!






saknar greeekland

will i ever see you smiling back at me? How will i know if i let you go..

Precis hemkommen, skönt! Dagen gick ändå rätt så fort som tur är, hatar måndagar! Började runt 09:00 och vet ni vad jag märkte på vägen till jobbet? Min mobil hade en sån där plupp batteri, fick panik. Så stängde av mobilen så att jag kunde klara mig då jag jobbar själv vid cafét runt 15-16:30.

Igårkväll låg jag och pratade med kim ett jättelångt tag om allt möjligt, han är rätt så klok den där saken. Haha han skrattar alltid åt mig för att jag enligt han "är så söt när jag pratar" haha, iaf pratade med honom samtidigt som jag pratade med pauline och min mage vred sig så jävla mycket av skratt. Hahah lite kul var det, idag när jag va påväg hem så åkte jag och sola, kände att det var sjukt länge sen, vilket det va så messade pauline och hon hade inget för sig så hon hängde med så solade vi i dubbelrummet och pratade, hade en del jag ville få ur mig efter i fredags och det var skönt och behövligt. Att en människa kan fästa sig så djupt i ens hjärta, det är lite läskigt.

Nu ska jag ner och äta något, är lite småhungrig eftersom jag inte ätit någon lunch, undra bara vad det finns för gott.. hmm!





Trollungen efter solariet

only the future can tell


bilder ifrån julbordet, wall-E kom på besök haha


gör något utav ditt liv


a secret crush, ooops!

.

,

img1 visualizeus com thumbs 09 08 01 love,words,see,from,the,eye,eyes,quote,text-ba3192c2cae12e48fb9<br>d428d0a581fe1_h jpg - Picture for Me

behövligt

har precis bastat, gud så skönt det va! Man blir så underbar i huden och man känner sig som en ny människa. Det är söndag idag och vad händer då? Jo man slänger sig i sängen och bara ligger och njuter till två av mina favorit serier, först one tree hill och sedan gossip girl, älska! Såg greys i veckan så under den timmen så bastade jag istället, så nu blir det att smörja in kroppen med doftande krämer, mums!

från gårdagen

Pärchie and moi, haha kul att min dumma smilegrop syns!


garre <3


you smiling back at me

Lite mindre irritation i mig efter det inlägget. Är precis hemkommen ifrån bakfickan som ligger i sigtuna, och det var inte direkt en hit. Ångrar grovt att jag inte åkte till fabben, där hade jag haft det sju gånger roligare. Men är ändå glad att jag åkte dit för jag fick träffa amanda, underbara pärchie och framförallt min jasmine. Som jag längtat efter dig!

Bakfickan va inte mer än förväntat, samma vanliga människor, alla samlat på ett ställe. Kul? Kan vara men ikväll var det fan helt jävla trist. Va ju även trött från igår men iaf, segt och illaluktande, yääk!

Nu ska jag äta upp min goda mat, grillaaaaaaaaat, MUMS!

stop try to be me

Jag blir så jävla less. Varför i helvete kan man inte få göra saker utan att någon annan ska göra det?! jag fattar inte och det gör mig så jävla förbannad. Jag har svalt det jävligt länge men nu vare fan droppen. Det är INTE okej, kan du inte bara FATTA det!

all that i was ment to be

Ikväll blir det som sagt, förmodligen iaf bakfickan med amanda och jessica. Om inte en annan sak dyker upp, håller nästan tummarna för det men vi får se..



Snygga tjejer..

but if i let you go

Jag hade fan glömt hur underbara westlife är. Deras sånger, texterna, usch jag ryser!



my angel

Innan jag vräker i mig mat så vill jag tillägna ett inlägg åt min kära vän Amanda Garshasebi. Du tog mig med storm, från day one. Och det är jag glad för. Du är lika galen och spontan som jag och man känner hur lika vi är. Och det skönaste med dig är när vi pratar om saker, vi har varit med om en del saker och det är så skönt att prata ut med dig. Nu var det ett tag sen jag träffade dig, och inte lika mycket samtal men jag har varit så upptagen och stressad angående allt fix med USA, därför min frånvaro. Jag är så jävla glad att jag fann dig och att du fann mig.



Ville bara att du typ skulle veta det..

it's hard

Hej Lördag och godmorgon,

Vaknade upp för en liten stund sen av att mammsen ringde och bad mig kolla till Bravo, en av våra hundar. Gårdagen? Gårdagen va fan bäst. Julbord till en början och fan va kul det var, jag har nog världens bästa och roligaste chefer. Jag skrattade så tårarna sprutade, magen gjorde ont av allt skratt men fyfan såna stunder i livet är så jävla värda. Sen blev det en spontan utgång med en vän förbi mitt älskade NYPE, alltid lika kul att träffa alla människor där. Men sen träffade jag även dig och det va jobbigt men behövligt. För första gången förstod du mig. Ska inte gå in på detaljer men dagens planer? Jag ska möta upp amanda och dra hem till emily tror jag, om planerna fortfarande står i sig?

Min älskade jasmine har gått och blivit sjuk, känns lite sådär eftersom jag skulle fått träffat henne idag. Men krya på dig älskling vi ses när du blir frisk!

Nu blir det typ maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!

Det gör ont i hjärtat,

Det är som att vrida tillbaka klockan. Det kändes som om det hände igår. Det känns och det gör ont. Nu börjar tårarna som jag trodde hade försvunnit från detta kapitel. Nu börjar helvetet igen.

photographs

Rihannas nya album kom ut för några dagar sen, Rated R, check it out!


fortfarande lika het eller inte?

Kan ni gissa vem det här är?


haha

Hittade denna bild på tildas blogg, yäääääy dom lever!

amaaaanda, saknar dig!


Bild från fredags, haha söta!

live your life

Det är onsdag, ONSDAG! Jag älskar onsdagar, verkligen älskar! Varför? För att nu har halva jobbveckan gått, imorn är det torsdag och sen är det... behöver inte ens skriva det för ni fattar, yääääy!

Har lite olika planer inför helgen;

Imorn: jobb + gymma sen kanske träffa en viss person
Fredag: Julbord med jobbet därefter sjuk utgång
Lördag: Träffa bäästa jasmine, amanda vill dra med mig till bakfickan men vettefan if that is the place to be, vi får helt enkelt se hur det blir.
Söndag: Övningsköra med mammsen på förmiddagen sen blir det myskväll med frugis



yäääy, GLAD TJEJ!

Sitter på jobbet just nu och käkar lunch, det är så sjukt lugnt. Har ingenting att göra så sitter och leker lite vid datan. Pappa ringde mig nyss och berättade att papperna ifrån skolan har kommit, yääääy så nu kan jag söka visum, den sista processen. Så nu återgår jag till min lunch, uppdaterar mer sen, puss den överlyckliga tjejen!


baby i'm hard

Idag har varit en toppen dag. Det är 1 december. Det snöade, även om det endast va för några ynkla minuter. Jag har verkligen fått bevisat att den vänskap jag har med er två verkligen är något man inte ska leva utan. Tack, och tacka gudarna att ni finns!

Nya vänner lär man nästan känna varje dag, eller ska nog kalla det bekanta. Vissa klickar man med direkt och vissa förblir som sagt bekanta eller vänner som man känner som blir vänner man kände. Allt händer utav en anledning, vare sig man vill tillåta det eller inte. Men det jag kallar riktig vänskap är då man kanske bryter upp för att sedan med tiden hitta tillbaka till varandra, det är true friendship och jag är glad att jag har dessa vänner.

Och återigen, tack. För att du tog steget tillbaka idag, gifta om oss? hhiih

PS: du som gjorde min dag igår, Jasmine Brink, min vackra vän!

RSS 2.0