hot as a revolver

Tyvär så kunde jag inte åka till anna idag, kändes hur surt som hellst. Ska förbi mitt gamla jobb strax och kika förbi, det är tydligen fest där. Blir taxi in till stationen sen tåg för att möta upp amanda vid väsby, va lite strul med mitt kort men nu är det fixat så taxi får det bli eftersom jag är ensam hemma.

Har taggat till med hög musik, samtidigt webbat med amanda som vanligt, haha! Ikväll blir det inge övernattning hos någon, efter fabben blir det antingen efterfest någonstans eller så åker jag hem, vill verkligen sova hemma, söndag imorn och då är det skönt att veta att man är hemma och inte behöver ta sig hem helt trött. J skulle ut idag i sthlm så hoppas han får det kul!

Nu ska jag ringa och boka taxi så jag hinner med tåget!


cp mobil

Skulle ta en liten powernap och vad tror ni händer? Jag hör inte klockan, sover fööör länge. Skulle varit hos anna 18 och nu vet jag inte vad jag ska göra för mina föräldrar har åkt iväg på middag så är helt ensam, har ingen skjuts och det här är vad jag kallar ångest. Har sett fram emot idag så länge, och pratade med anna imorse innan jag somnade och bestämde tid osv, fan fan fan!

m hjärta a


photobooth

Kom precis hem ifrån stan, har varit där medamanda. Mötte upp henne efter att jag vaknat upp hos J och jag kände mig bokstavligen död. Vi gick upp vid halv elva, drog på mig kläderna för att åka till bussen. J skulle till jobbet och jag skulle möta upp amando, planerna var att vi skulle luncha i stan men varken hon eller jag va så pigg så vi skippade det så nu sitter jag hemma och ska slänga mig in i duschen och sen värma maten från igår som mamma gjorde, hur god som hellst, mums thai mat! Sen ska jag lägga mig och glo på gossip girl, vila lite och sen blir det fix igen för ska till anna ikväll med alla tjejer och äta middag och ha mys. Egentligen skulle det bli utgång idag igen men amanda är bakis och jag känner bara för att ha en myskväll så jag ska möta upp henne när de andra drar ut så åker vi hem till mig och myser med lite film eller gossip girl! Nu skriker magen efter mat så uppdaterar med om gårdagen och bilder kommer även, NÅGRA iaf haha!

jag och min bror

taggade till 10000000000, nu köööööööör vi!

roliga minnen

Du som läser detta, OAVSETT om vi pratar ofta eller inte, skriv en kommentar med ditt första minne du kommer att tänka på med dig och mig.


När du gjort det kopiera meddelandet till din egen blogg. 
Du kommer att bli förvånad över vad folk minns om dig.

I'm in miami bitch

Som de flesta vet så tattuerade jag mig när jag va nere i miami för någon månad, jag passade även på att fylla i min tattuering på handleden. Det gjorde fan ondare än den på foten och min kära far står bakom kameran och skrattar den kyckligen, han ville göra en tattuering men fegade ur i sista minut!

haha bra ordförråd jag har

Idag när jag pratade i telefon med amanda på jobbet så fick hon ett gott skratt, jag skriker aaaj aj aj aj aj och hon undrar såklart vad jag göör, så sa jag exakt såhär "jag höll i två nyduschade glas" och amandas svar va "hahahah va söt, nyduschade glas" ja, ibland är man kanske lite dumgullig?



bild tagen: NU!

ikväll kommer jag somna ensam igen, varken J eller amanda är här bredvid mig. Det är kallt och omysigt! Här har ni en perfekt bild på mig som visar hur jag känner just nu.. söt tjej?


nöjd liten malo

Just nu känner jag mig jätteduktig och jättemysig. Anledningen till att jag känner mig duktig är för att direkt efter jobbet så gick jag till gymmet och körde sånt där cirkelpass med andrea och mysig för att jag är nyduschad och ligger i mina myskläder helt insmord, sånt gillar vi!

Jag har skaffat satskort, så jävla bäst! Sats ligger i princip bredvid mitt jobb, lite längre bort i samma byggnad så jag har funderat på att fixa sånt, platschefen christian brukar ofta komma förbi och dricka kaffe så pratade lite med honom om det och han sa att han skulle fixa något så nu äger jag ett gymkort, underbart! Va där som sagt första gången idag och ska försöka gå dit nästan varje dag. Ska köra cirkelträningen med andrea varje torsdag sen ska jag dit och göra andra grejer, underbara människor det där gänget!
jag hjärta sats, jaråååå!

amanda&jag <3 webcam nights? haha


godnatt


En bild på mina nya inomhus uggs eller vad man ska skriva som jag har köpt, var på tiden att köpa nya ifrån förra året. Dom är jättemysiga och jättevarma, utmärkt nu till vintern, jag syns lite konstigt där i bakgrunden eftersom jag och amando webbar som vanligt, haha!

godnatt


En bild på mina nya inomhus uggs eller vad man ska skriva som jag har köpt, var på tiden att köpa nya ifrån förra året. Dom är jättemysiga och jättevarma, utmärkt nu till vintern, jag syns lite konstigt där i bakgrunden eftersom jag och amando webbar som vanligt, haha!

trust me

Things can never be the same, but it can be better

tomt att somna ensam ikväll..

Gud så skönt det är att vara hemma efter en sjukt lång dag. Först ska jag berätta om gårdagen lite kort.

J bestämde sig för att komma till mig och det gjorde mig glad och på bättre humör. Han kom hit runt halv tio, vi tittade lite på datan osv, något va tydligen fel med min älskling som är nästan ny, men nu när J inte är här så fungerar den utmärkt, va väl inte meningen att vi skulle sitta och hänga vid datan i guess. Vi la oss i sängen och bestämde oss för att kolla på film och jag frågade innan vi la oss om han ville ha något men det ville han inte, men vad händer då? Jo efter en liten stund så ville han ha glass iaf haha så då fick jag gå ner och hämta glass till sötungen. Filmen ville inte fungerar, eller med andra ord min data ville inte fundera så vi bestämde oss för att inte kolla klart, eller jag fick ett ryck och stängde ner skärmen.

Gick upp 05:00 imorse och det sög att gå upp när J låg där så sött och det såg så skönt ut. Så medans han låg där och sov som en stock så var jag tvungen att gå upp som en zoombie till mitt kära jobb. Min storebror hämtade mig 05:45 och körde mig till stationen där pauline hämtade upp mig. Anledningen till att jag började 06:00 idag var för att tjejen som är ansvarig va hemma med sjukt barn så jag och pauline fick åka in till kista, göra 40 frukostfrallor och 30 stycken panini på jättekort tid, vi hann som tur va innan öppning!

Dagen gick lite segt med tanke på att vi jobbade så tidigt idag jämfört med dom andra dagarna och sammanlagt så jobbade jag 11 timmar, bra jobbat där! Amanda mötte upp mig vid jobbet runt 17:00, vi hade bestämt att vi skulle gå runt lite i kista dock blev det väldigt kortvarigt då båda var trötta, (förstår inte hur hon kunde va trött, vaknade 12 den jäkeln) men måste väl vara för att du sov så skönt i min säng och inte kunde sova i din, haha! Sen åkte vi med min chef hem till märsta för att besöka brunos och sen blev det ICA för att köpa lite sallads ingredienser osv. Slutligen så ligger jag hemma i min säng, med en asgod sallad och ett glas färskpressad juice, ska titta på lite gossip girl!

lately I've been waiting..

Nu ligger jag i min säng efter ett underbart bad med oljor och massa badsalt, mysigt! Pratade nyss med J, han har jobbat precis hela dagen och jag förstår inte hur han orkar, men duktig är han iaf! Han ska kanske komma och sova här ikväll, vi får se hur det blir. Förstår om han endast vill vara hemma och ta det lugnt med tanke på att han varit igång hela dagen, men man skulle ju inte tacka nej om han dök upp!



Idag har jag jobbat som vanligt och känt ånger över vad jag gjort med mitt hår hela dagen, jag har lagt ut så jävla mycket pengar på det här håret på 1 vecka, och jag är nöjd men ändå inte nöjd. Ens hår gör så jävla mycket och just nu är det inte på topp, andra säger att dt är bra men det spelar ingen roll för det är ens självkänsla som talar och ingen kan tala emot den.

Idag när jag satt vid helenelund station och väntade på tåget så rullade en tjej förbi på rullstol, man blir faktiskt lite tagen när man ser något sånt. Att man orkar, känna att man inte kan gå, dansa, göra saker som nästan alla kan göra, jag skulle nog inte vara så stark. Och då funderar man lite på vad vi klagar på? Att mitt hår inte blev tillräckligt bra, snälla det växer ut. Hennes ben, det kommer kanske aldrig att funka igen men klagar hon för det? Ibland så borde vi alla människor vara mer tacksamma för vad vi har istället för vad vi inte har. Alla har vi behov av saker, kläder etc och det är saker som gör en glad. Jag skriver inte att jag tänker sluta shoppa, verkligen inte för det är fan en del av ens liv, njutningen i det, MEN att man ibland kan vara tacksam för alla saker man har och har tillgång till.


mysmåndag

Nu sitter jag här med amanda, vi har precis ätit pannkakor made by oss. Blev skit gott men vi ser typ gravida ut, hade lite problem med stekpannan till en början haha. Jag va hos frissan idag igen, visst det blev bra men fyfan va ovant det är. Känns inte tryggt, och inte jag! Lever nog med mössa i ett bra tag.

Saknar J för tillfället, han skulle gärna få ta amandas plats just nu, och tro mig det var inte jag som sa det, haha gullunge! Längtar som vanligt tills i helgen då det blir utgång och förmodligen så blir det sovsällis. Nog om fredag, är några dagar kvar och imorn ska jag och pauline till NK och prova moncler jackorna, ska bli najs!

Nu ska vi lägga oss och kika på film och ha det mys med våra små mini marabou och plopp!
 

we love fridays

Jag och amanda har en rolig sak på g som ska hända nästa helg, haha vi är typ het uppspelta redan nu och det är ju.. söndag? hahah ja, vi är övertaggade människor med mycket energi så vad fan gör man inte?

Haha, allt är så jävla kul och nästa helg kommer bli sjukt jävla rolig för det är så mycket planering på gång!!

haha nu blir ni allt sugna på att veta vad som är på gång va va va? En ledtråd.. fyra, kanske sex personer, 12 eller 8 fötter, 12 eller 8 armar, hahah och lite mums på det så är resultatet rätt så enkelt att lista ut, eller är det enkelt amanda? haha


vi älskar nype


om jag behöver förklara

 den där känslan av att titta i hans underbara ögon och bara drömma sig bort..




söndags.. ångest

I have nothing to say


I'm still human you know

Va lite kort uppdatering igår angående min helg, den blev som alltid lyckad och nu sitter jag här med myskläder och ska strax iväg till solariet med christian. Igår så tog jag och amanda det lugnt, vi fixade hennes utväxt, det blev grymt så funderar på frisör nästa, haha skämt å sido. Vi hade det mys med lite pannkakor, sen mot kvällen stekte vi lövbifrf med ris och smått och gott, det behövdes kan jag säga!

Idag har jag inte heller gjort så mycket, vaknade upp hos amanda, vi båda va helt döda. Vi gick ner och gjorde frukost, pannkakor såklart och det var hur gott som hellst sen gick vi upp igen och då somnade vi som två barn igen haha och sov i ca 40 innan vi va tvungna att gå upp för amanda skulle till sin praktik. Tog mig till märsta och mötta upp frugis, vi tog hennes bil till eurostop där vi åt lunch, jag shoppade silverschampoo, lite nya underkläder mm. Kollade nyss på Liverpool - Manchester, vilka tror ni vann? mitt älskade liverpool, jag skulle mer än gärna gifta mig med torres för han är så jävla bäst.



Nu väntar jag på att christian ska ringa och även på att J ska höra av sig, om han nu gör det. Tänkte slänga in lite kort sen på mina inköp från igår och idag!


I <3 fridays, why? because nype does

Nu sitter jag och amando och har plastfolie på huvudet, haha jag har färgat hennes utväxt och la på lite på mitt bebishår. Det kliar. Som fan!

Gårdagen va riktigt skoj, jag och amanda stressade sönder för jag åkte och fixade naglarna direkt efter jobbet och det tog längre tid än vanligt, så kändes det iaf. Ringde runt till alla men ingen kunde köra oss för de flesta jobbade. Vi hade iaf tur och en vän kom och hämtade oss, tog oss hem till mig så jag kunde hämta kvällens outfit osv sen var det gasen i botten hem till amanda. Där hos henne så blev det fix, inget förande för det hann vi inte, eller till och med glömde? Tog en taxi in till stan, vilket behövdes annars hade vi inte hunnit dit.

Det var kaos vid nypes ingång, människor precis överallt men vi fick ju bara gå förbi alla och gå in, va nog lite surt i vissas ögon haha men vad ska man göra.

Nu har vi beslutsånges om vi ska ut eller om vi ska mysmysa eller partyhard?


ny musik

Den här låten strömmar ur mina högtalare om och om igen!


godnatt torsdag, godmorgon FREDAG!

Morgondagens bravader:

- Jobba
- Möta upp Amanda
- Fixa naglar
- Sola
- Hem och packa (om jag inte gör det imornbitti)
- Hem till Amanda och fixa, pauline åker även med då
- Föra och det gör vi såklart med champagne
- Utgång på ingång i stan, vart? NYPE såklart
- Sovplats? den är nog rätt så spikad haha



åh saknar miami!


träffade sötamanda idag

Idag har det varit en hetsig dag. Dagen började som vanligt med jobb sen blev det stressigt när jag skulle stänga eftersom jag hade frisörtid i stan 17:00 så min chef fick komma och jobba sista halvtimmen, jag hade städat och gjort klart allting så han behövde endast vara där i ca 30 minuter. Sprang ner och böt om sen sprang jag återigen för att inte missa tuben som gick 16:26 och jag hann som tur va. Kom in till stan runt tjugo i så hade rätt så god tid på mig. Gick till PUB huset och träffade Elin, tjejen som fixade mitt hår och jag blev supernöjd!

Sen blev det återigen stress hem för att möta upp amanda, vi skulle nämligen ta en tripp förbi solariet. Mötte upp sötnosen när vi åkte förbi sollentuna sen träffade jag även Linn som jag inte träffat på jag vet inte hur länge, vi stod och pratade lite för att sedan gå och besöka "rhodos". Efter vi solat så tog vi oss ner till stationen och min pappa hade visst stått och väntat på mig i ca en halvtimme eftersom jag sagt att jag skulle vara i märsta halv nio, så han va inte så glad på mig, så det blev att ragga upp en taxi så  jag kunde ta mig hem för orkade verkligen inte vänta på bussen. Nu sitter jag hemma, ska ner och äta och duscha sen blir det mys i sängen med musik och levande ljus, så mysigt vid den här årstiden så hej så länge!


with you





vår låt!


inget för känsliga läsare/tittare

Okej, heter man pauline så är det helt normalt att se ut såhär en onsdagkväll på stan!




Sen var ju jag tvungen att bjuda på mig själv och det var som pauline sa "malin åt nog någonting som innehöll fågelinfluensan"eller vad tror ni?



som sagt, en skönhet klär i allt?




vår humor, den går verkligen inte att beskriva med ord. Vi stog och skrattade ihjäl oss mitt bland allt folk, nästan så att pauline inte vågade gå ut för att vi hade skrattat så mycket haha älskar det!



Tack mitt (monster) hjärta för en mysig eftermiddag/kväll i storstaden!


bilder från förra veckans besök i stan


Bilder från idag kommer lite senare, frugan är ganska seg på att ladda upp dom. Så nu sticker jag ner till badet, men här får ni vårt bio mys ifrån förra veckan, tog denna bild ifrån pauline, vi har rätt så speciell humor hon och jag..


bio mys i stan

Kom hem precis tänkte jag skriva.. det kändes som precis men jag och pauline stod och tittade på mitt rum som såg förjävligt ut, haha kläder över hela golvet, såg nästan ut som en klädmatta. Pauline tittade på lite kläder eftersom både hon och jag har problem tt välja outfits till utgångar etc, jag skämtar inte när jag nu säger att vi kanske byter om 10 gånger.. bra där!

Har iaf storstädat mitt rum, hängt upp alla mina kläder som låg nytvättade i en ikeapåse, så nu ser min garderob ut som den ska igen, färgglad och fyllig med massa alternativ. Bild ser ni nedan, visst har jag varit duktig? Bilden är lite suddig men tog den från webben på min älskling, hittade inte kamerasladden!



Efter jobbet så kom frugis och hämtade upp mig i bilen så åkte vi med full fart vill stan. Det var iaf vad vi trodde. Stod typ i kö i ca 40 minuter, inte roligt! Kom iaf in till stan, blev jättestressigt eftersom vi skulle hämta ut biljetterna en timme innan till bion men vi va ju rätt så sena som sagt men det gick bra. Därefter gick vi in till lite affärer och vi gick förbi g-star bara för att kolla efter en tröja som en viss person tycker att jag ska köpa, dock så hittade vi inte shortsen men tröjan var riktigt sjukt snygg om det nu var den han menade.

Efter det så bokade jag tid hos frissan, ska dit imorn 17:00 och färga håret, får se vad det blir.. suprise suprise! Sen blev det filmen upp som var hur söt som hellst, haha älskar disney, så den tycker jag är värd att se. Påvägen hem så körde vi på högsta volym och taggade inför helgen, haha vi sjöng oss nog lite hesa och jag körde typ ett danspass där i framsätet, haha! Nu ska jag hoppa in i mitt hemma spa, det är jag värd efter att ha gjort ett sånt ryck i mitt rum. Ska prova ett nytt schampoo som jag köpte ifrån frissan som tydligen ska både lukta bra och vara väldigt bra för håret.


lättnad

Idag satt jag i bilen och bara väntade, väntade på att mamma skulle komma tillbaka. Jag ringde upp dig och det kändes bra men fick inge svar. Efter nån timme ringde du upp och det var som att vi pratade igår, kändes lite läskigt men ändå skön! Har hänt så mycket på sista tiden som inte hade behövt funnits där, onödiga konflikter mm. Vi alla växer upp och man växer ifrån vissa och med andra så stärker man sina band mellan varandra. Du har och kommer alltid vara en av dom och det vet du.


saknar min frugis

Imorn blir det jobb igen, efter två dagar hemma. Ska få träffa pullis som jag inte träffat på tre dagar nu, känns som en evighet! Sen jobbar jag till 17 och stänger igen cafét sen blir det biomys i stan därefter ska vi göra stan osäker, spännande! Jag och pauline har tjatat i flera dagar på att vi vill se filmen upp, haha den verkar så gullig så den blir det iaf, i 3D så det kanske känns som att även vi svävar?



Haha pauline och jag brukar alltid hålla på "släpp iiiiin mig" "NEJ" "snälla släpp in mig"  "NEJ...okejdå" hahah vår humor, sorry!


enjoy

Haha två små söta sjuklingar dränkta i idomin för att få mjuka läppar, haha vi ser helt trötta ut bägge tvååå!


you can't do everything but..


om jag kunde dra tillbaka klockan 1 eller 4 år..

Du kom från ingenstans när jag som minst anade det och du tog mig med storm, det gör du fortfarande.

Ni vet den där känslan. Fjärilar i magen, eller att det pirrar så fort man är i hans närhet? När man knappt kan kolla honom i ögonen utan att man blir generad och nästan lite skäms? Även fast man aldrig är en sån person som är blyg, eller som skäms över något annars? Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men jag kan inte kolla honom i ögonen i mer än knappt fem sekunder. Ditt underbart söta leende och dina ögon som jag nästan drunknar i bara av att kolla på dom. Ditt gulliga hår som spretar lite sött, som man bara vill ruffsa till. När du tittar på mig så är det något som händer, jag kan inte hålla kvar blicken även fast jag vill. Det jag vill få fram är att det är något med dig, något som inte funnits där förut och det är något som lockar mig..


önskar att "det" fanns kvar, men du tillhör någon annan nu och jag hoppas du mår bra


segern är snart här

Just nu ligger jag i sängen, lyssnar på musik, dricker vatten med citron som är min och paulines favorit. Vi drack det varje dag i grek och när vi får tillfälle här hemma så gör vi det. Nu dricker jag det för att jag vill att citronen ska hjälpa mig att vinna över halsen i mitt krig mot den. Hoppas det hjälper lite iaf!

  + =

Blir hemma även imorn ifrån jobbet, jag mår fortfarande inge bra men delvis för att vara säker på att det försvinner helt om det nu mot alla odds skulle vara helt bra imorn. Vill ju jobba för min frugis är där, utan mig och det kan inte vara kul för henne.

Nu funderar jag på att sätta på en mysfilm, dock utan sällis? Längtar fortfarande till fredag då vi tjejer ska slå klackarna i taket och köra på som fan. För er som inte vet så var i värst i fredags av alla nattklubbar med hela 1400 gäster, good stuff! På fredag smäller det igen och sen kanske det finns någon mysigt som väntar på mig hemma?



tooooooo late


,

top secret you know..

but the Q is, can you handle it? haha


älskar min billabong tröja från NY




thai

Just nu skulle Thailand sitta jävligt fint, kan inte få nog utav det landet och människorna är underbara och vi ska verkligen inte prata om vädret när det inte är regnsäsong, love it!

Så, någon mer än jag som är sugen på att bara dra till varmare länder och säga hejdå sverige?


Hej roliga livet

åh kul att man vaknar 04:30 och kan knappt svälja, har typ inte sovit på hela natten. Rygg och nacke värker, känns som mitt huvud ska sprängas. När ska min kropp ge upp och vifta med vita flaggan? Jag orkar inte vara sjuk. Jag kan inte vara sjuk, jag har ett jobb som jag måste gå till men eftersom jag jobbar på ett café där vi serverar bland annat mat så är det inte en sån bra idé att vara där när jag är i detta tillstånd..

Kände mig så hemsk imorse när jag smsade malin på jobbet och sa att jag inte kunde jobba, man känner sig liksom dålig men vad ska man göra? Klart man kan jobba om man känner sig lite hängig men så som jag mådde/mår så funkar det fan inte.

Just nu känns allt bara dåligt. Jag hatar att vara sjukt och det handlar inte bara om att jag inte kan jobba utan man mår bara så dåligt. Man kan knappt äta ordentligt, varför? Jo för maten smakar typ inge bra. Man kör te maraton med citron hela tiden men hjälper det? Man kan inte sova ordentligt vilket resulterar att man blir trött, grinig och om det fortsätter så går det över till att man blir uttråkad.

Nu ska jag gå ner efter några få timmars sömn och försöka dricka lite, om min hals tillåter det såklart. Wish me luck!


hold your head up

I fredags när jag jobbade på NYPE så kom amanda, en tjej som jag inte träffat förut utan som bara varit ett bekant ansiket sen en kort tid tillbaka. Vi pratade lite på den berömda facebook chatten och bestämde oss för att hon skulle dyka upp just då. Det var hon, maria, pauline och jag som umgicks den kvällen och när frugis skulle ut och flytta bilen som stod i en fel zon haha så kul, då passade jag och amanda på att delvis gå till ladys room och även prata lite. Det var som om du var jag och som att jag var du, det var lite läskigt men vi förstod varandra så mycket. En sån känsla är läskig men ändå underbar.

Att träffa en människa för första gången på det sättet, och bara känna hur lika man är varandra, att man har samma värderingar och tankar, det får en att våga blicka frammåt. Våga försöka, våga tro och våga utmana. Man känner sig inte ensam. Man kan vara omringad av en massa nära och kära men man kan ändå känna sig ensam för att man har vissa värderingar och funderingar kring livet som folk inte förstår sig på, eller som man är ensam om att tycka. Då känns det som en lättnad att träffa en annan människa som känner precis samma sak.



Som Du skrev till mig "Det kom ut någonting bra från det här med... Och det var du" Livet är alltid en överraskning och vi människor är så snabba på att dömma innan vi ens vet någonting om situationer eller människor. Men tack verkligen, det här kommer utvecklas till någonting bra!



no air



spendera sommaren med vänner- det är då den är som bäst
Den här bilden är ifrån 2006, så länge sen. Miss u bästo, vart har du tagit vägen?


J-son - head in the sky


time is flying by



sara, anna och jag på zahras 18års dag, saknar er tjejer!


Du


hahahah sjukaste filmen

Citat från filmen dumpad som går just nu på canal +

"Gud satte munnen på huvudet av en anledning" hahahah


rysningar

"Det kom någonting bra ur det här med .. och det var Du"

De orden va så fina, tack!

,


söndag

Blev lite missförstånd i helgen och sånt avskyr jag för det kan skapa problem som egentligen inte finns där.


pauline eklund är mitt hjärta

Idag skulle jag och Pauline gått på bio, vi skulle se filmen upp som vi har längtat efter! MEN, vad händer? Jo jag vaknar 15:30 och det finns inga platser kvar, bra gjort malin, skitbra! Så nu sitter frugis hemma och har tråkigt och det har även jag, fast jag ligger som en död sak i sängen, är helt slut!

Egentligen skulle jag åkt på kryssning igår med laget, även kollat på vår match men jag mådde så dåligt och halsen har ju världskrig med mig. Trist nog fick jag stå över kryssningen, men tror det var ett klokt val men vi får ju hoppas att det går över lite tills imorn så det slipper se ur såhär på jobbet imorn:




vaknade nyss och klockan är 15:44, braaaa malin!

Den här låten får mig verkligen att tagga till. Just nu ligger jag hemma med den envisa halsen som inte vill bli bra. Älskar den här låten och den gör mig taggad som fan till nästa helg då jag och pauline ska jobba och även ha utång med tjejerna maria och amanda OCH den påminner mig om när jag va i fort lauderdale och miami. Och låten gjorde det ju inte mkt bättre när just "den där" personen lyssnar ofta på den här låten också.


Låten får tala för sig själv och det är precis så det är


M

Har mycket jag vill få ur mig. Men jag väljer att hålla det för mig själv..

orkar inte

Lite dåligt med uppdatering på senaste men har haft fullt upp med annat. Dagen ska vi inte prata om, haha pauline tillfredställer mig varje dag kan jag säga. Igår träffade jag J, vi va hemma hos mig och hade mys sen åkte vi och plockade upp pralin som precis kommit hem ifrån jobbet, hon böt om så drog vi direkt.

Blev ett stopp på donken eftersom varken jag eller pauline hade ätit under dagen sen åkte vi in till stan, blev avsläpta vid svampen, fick världens mysigaste kram. Vi hade som sagt möte med killarna som ska hålla i det här och allting lät sjukt bra och både jag och pralin är helt taggade. Vi blev kvar där ett tag så vi fick springa till bion för att hinna tills den började.

Filmen vi såg hette fame, och den va jättebra! Jag och pauline satt och fick rysningar i hela kroppen, småpratade under hela filmen? haha och pauline fick ur sig en sån här kommentar "men snart kommer du få uppleva allt det där" och ja, det kommer jag fan snart få göra om jag klarar det där onödiga testet som jag gjorde i helgen. Jag och pauline hade jättemysigt i stan, vi behövde nog den tiden och bara koppla av och ha det mys, så mycket jobb och stress nuförtiden. Tänkte försöka lägga in lite kort ifrån mobilen, får se om det funkar, annars så ska jag nu krypa ner i min mysiga säng och lyssna på musik!
'


love life

Åh frugan kommer förbi på fredag när jag jobbar, nu blev jag jätteglad! Imorn blir det jobb som vanligt sen ska jag på möte med NYPE grabbarna sen ska jag träffa J, vi får se vad vi gör, kanske åker hem till mig eller något!

Nu ska jag krypa ner under täcket och bara mysa, men ensam? Ska iaf vara uppe lite längre och prata med frugan och J, godnatt!






alla älskar väl att shoppa?

Just för tillfället så har jag två stycken vinterjackor. Jag lessnar oftast på dom men en som jag har är canada goose, en annorlunda modell ifrån de vanliga, sticker ut lite. Den är militärgrön men inte den vanliga militärgröna färgen, har ett blå löv, stor underbar päls och reflex på ryggen och långa fickor ifram. Jag älskar den. Sen har jag min fjällis, min underbara fjällis som är så mysig och varm men funderar på att sälja den.

Det här med jackor, jag bryr mig egentligen inte vad det är för jacka på så sätt, så länge jag tycker om den och så länge jag tycker den är snygg så struntar jag i folks tycke. Nu är jag lite inne på att föröka mitt vinterförråd och köpa en moncler jacka, den ser ut såhär, snygg?



try to be you, just you!

Jag hatar att känna osäkerhet. För det är verkligen inte jag. Men ibland så har människor den inverkan att dom kan få en att känna sig så osäker. Osäker på vad man vill och vad man tänker. Man försöker alltid vara stark, alla vill hålla kvar sin mur men ibland så finns det människor som river den muren med storm, antingen så för det med sig något gott eller så blir det helt tvärtom..

 




victoria's secret is the shit

Det måste vara något magiskt med den här bodykrämen, det är väl därför den heter Victoria's secret? Man blir helt underbar i kroppen efter att man placerat den på huden. Lovely! Det är det bästa som finns, när man stått i en varmdusch och sen smörja sig med den,  man känner sig som en babyrumpa haha, kommer bo på deras butiker i usa sen, älskar dessa produkter!





Ville träffa J idag men han skulle gymma och sen blir det försent att ses med tanke på att det är en bit att åka, trist. Nåväl, dagen har varit bra men väldigt segt. Kom i säng igår väääldigt sent och vems fel var det? Gick upp 05:46 så sov knappt någonting. Egentligen stänger jag varje dag men idag kunde pauline göra det åt mig, med tanke på att jag inte fått någon sömn och började tidigt idag och så skulle jag förbi mammsens jobb. Längtar tills den busungen kommer hem för hon har så jävla roliga bilder ifrån idag. Jag kan säga att hon gör mitt jobb, hoppas jag gör hennes med mitt knasiga beteende, haha man måste ju bjuda på sig själv och tro mig, jag gör det varje dag!

Texterna nedanför skrev jag för ca ett år sen i min förra blogg som jag la ner lika fort som den kom upp. Kommer säkert lessna på det här snart igen också, men just nu är det skönt att skriva av sig. Jag läser de där texterna och jag tycker att allt verkligen stämmer, det är verkligen så det funkar.

Nu ska jag fortsätta med mina älsklingar som ska få mig len och lukta underbart!


ord ifrån hjärtat

Jag vet inte om jag ska skriva att det är positivt eller negativt. Jag är en väldigt charmig, pratglad sak som alltid vill att det ska hända någonting. Är det tråkigt och likt en ökenstämning så blir jag tokig. Jag lessnar. Orkar inte och lägger ner vad det än är jag håller på med. Jag vill alltid ha spänning i mitt liv, nya uppdrag, nya utmaningar. Att ha någonting att kämpa för. Jag lever inte bara för att leva. Jag lever för att skapa någonting utav det jag vet och kan. Jag är ung och har många år framför mig. Men jag vill och ska vara ung så länge det går. Folk kan få kalla en omogen och barnslig, men underlättar det att bry sig? Nej. Utan jag ska utnyttja min ungdom så länge och så mycket det går. Jag vill aldrig bli riktigt vuxen och när jag blir det så kommer jag alltid vara ung i mitt huvud. Klart att man vill växa upp, skaffa familj och barn men det är längre fram i åren. Jag vill hinna med så mycket som möjligt. Men tillbaks till det jag ville skriva om. När man börjar tycka om någon i början, när man är lite "nykär", allting är spännande, ett sms kan få en hel värdelös dag att bli underbar, kan få en att bli svag i hela kroppen, man sitter och ler för sig själv när man läser vad som står, och man vill hela tiden höra ifrån personen och varje gång man gör det så känns livet så lätt, varför kan inte den känslan bara stanna för evigt? Den gör så att alla stora bekymmer blir små.

Kärlek kan vara jobbigt, kärlek kan vara underbart. Kärlek kan hjälpa en på många olika sätt. Den kan vara en plats att fly till ifall man vill komma bort. Det är en plats som man vet att man är säker i. Man vet att den personen alltid finns där och stöttar en, finns där för att lyssna på dig, lyssna på vad du har att säga. Kärlek kan också vara väldigt jobbigt, mycket missförstånd, minsta lilla detalj kan få ens självsäkerhet att rasa på en sekund som har tagit så lång tid att bygga upp. Minsta ord som man glömmer säga kan få huvudet att börja tänka i en oändlighet. Varför sa han/hon så? Varför sa han/hon inte det tillbaka? Speciellt för tjejer. En kille tänker inte så mycket på dom lilla extra detaljerna men en sån detalj är så viktig för en tjej att höra. Man vill ha bekräftelse. Bekräftelse att man är älskad, omtyckt, att man betyder något.

Den första stora riktiga kärleken i ens liv är svår att glömma. Man hittar en ny kärlek men den första riktiga sitter alltid kvar i ens hjärta. Man kan sitta och tänka tillbaka på tiden, hur man hade det tillsammans, man saknar inte personen utan man saknar det man hade.. Man var som bästa kompisar, kunde ligga i timmar och skratta om vad som hellst. Saker som inte ens är roliga om man tänker efter. Alla stunder man gjort något tillsammans. Jordgubbar doppade i smält choklad och grädde som leder till gräddkrig i solnedgången. Promenad längst stranden i ett paradis.

Alla tankar, bilder, låtar.. Allt får en att tänka tillbaka, tänka tillbaka på tiden som var. Det finns folk i mitt lov som jag saknar enormt mycket och jag vet att personen har samma känsla. Men det är inte som förr, det kommer aldrig bli som förr. Därför står vi kvar i vår tystnad och sorg.

it's life

Så många funderingar här i livet, varför funkar saker och ting som det ska? vad är rätt och vad är fel? jag har så mycket frågor men svaren räcker inte till.. Alla är vi olika och alla har vi olika klädstilar, hur tänker folk när dom klär på sig innan man går ut? Vill man sticka ut i mängden eller vill man bara klä sig så odiskret som möjligt för att folk inte ska lägga märke till hur man ser ut.. Så många unga människor som har det svårt i sina familjer, så mycket våld som sker i vårat samhälle, hur ska allt sluta? Vänner skaffar man, vänner förlorar man. Det är så mycket ytlighet i dagens umgängen. Alla känner igen det här så det är inget påhitt. Folk säger att man betyder mest av alla och att man aldrig kommer släppa personen.. Men nästan alla personer sviker. Förr eller senare. Det är därför jag aldrig velat ha umgängen som jag bara umgås med. Jag har vänner lite här och var, och nej det ska inte låta som jag skryter för så är det absolut inte. Men när stunden väl är kommen så märker man verkligen vilka vänner som betyder och vilka som är äkta. Man har vänner som man umgås med sen pratar man inte på ett bra tag men när man väl tar upp kontakten igen så är det som om man träffades igår, det blir aldrig en pinsam stund, det blir aldrig tyst och blir det tyst så blir det skönt tyst, man tänker inte på vad ska jag säga utan man kan känna sig trygg i den situationen..

Jag är verkligen rädd för döden. Döden är något fint när tiden väl är kommen. Men för mig är det en stor skräck. Så fort jag tänker på att inte finnas längre, att ligga begraven utan att veta att man inte finns, kommer det bli helt svart? Kommer jag bli en ny människa? Kommer jag leva vidare som en ande, som ett djur, som en vattendroppe, kommer man någonsin kunna finna svar.. Den frågan gör mig rädd, den gör så att jag får gåshud. Varför finns jag? Varför finns du? Varför finns vi? Alla dessa funderingar åker runt i mitt huvud hela tiden. Varför ser vi ut som vi gör? Vad är meningen med livet?

En känsla. En känsla kan vara mycket. En glädjande känsla, en hemsk känsla. En sak som berör mig är känslan mellan två personer. När man ser dom tillsammans och att man ser hur mycket dom älskar varandra, hur dom trivs tillsammans, hur dom avgudar varandra, det är vackert att se. En blick, en människas blick kan säga mer än tusen ord. Jag älskar den där blicken man får av den man älskar som verkligen bevisar att man är värd någonting, att det är just mig personen älskar, mig den avgudar, det skulle för mig kunna vara livet. Kan allting i livet vara enkelt och vackert.

Nästan alla människor äger en mp3,ipod etc. Nästan alla sitter på tunnelbanan, pendeln, bussen och lyssnar på musik. Att sitta med sin ipod medans man färdas från ett ställe till ett annat kan vara det mest underbaraste som finns. En låt, en melodi, en text nästan alla har minnen till en del låtar, man får flashbacks på hur tiden var då, vad man gjorde just denna stund, hur man mådde, vilka man umgicks med, sin stora kärlek, ja nästan allting. Musik får en att verkligen tänka tillbaka på tiden som var. Låtar kan få en att bli ledsen, nere, deprimerad. Är man i en deppig period så dunkar sorgsna låtar ut ur ens högtalare, det är väl inte det bästa men ibland är det så skönt att gråta ut tills tårarna inte kommer ner från kinden längre. Låtar kan få en på bra humör, låtar kan få en att bli glad.

Alla frågor och svar i livet kommer aldrig ta slut, och mina funderingar blir bara fler och fler..

ni kan inte gå miste om det här!

Kom till NYPE på fredag. Dom har nypremiär efter mycket om och men med olika klubbar. Nu har ett gäng grabbar från sturegruppen tagit över detta och har det som ett långsiktigt projekt. Alltså samma klubb, samma namn men nytt fräscht gäng som tar över och det kommer bli sjukt jävla bra. Stockholms bästa ljud, nyrenoverat för miljoner, ni kan inte missa premiären för det kommer smälla riktigt ordentligt!

 
Nype är en komplett nattklubb belägen på Lästmakargatan, mitt i hjärtat på Stockholms klubbscen.
Efter månader utav upprustning i mångmiljonsklassen står lokalen nu redo för nya klubbupplevelser.

Med design inspirerad från nattklubbar från världens alla hörn, har ombyggnationen resulterat i att Nype idag är en av Stockholms i särklass modernaste lokaler.
I Nypes hjärta, stora dansgolvet, möter fondväggar en 17 meters LED vägg som i symbios med 15 movingheads och en sextonsmiljonsfärgs laser pulserar ut de ljuseffekter som tillsammans med det brutala ljudsystemet skapar det som Nype står för – En unik festmiljö.

Med ytterligare två dansgolv, 40 LED bars, 4 barer, flertalet bordsytor och professionell personal gör Nype komplett.

Var: Lästmakargatan 8
När: 22.00-03:00
Hur: 20 år, vårdad klädsel

Hör av er till mig ifall ni vill stå med på listan!


helt fast

Dagen skulle ha börjat med att spela match därefter träffa underbara Laila. Vi hade planer på att gå på bio och bara mysa, prata om allt från a-ö men jag har inte känt mig så kry idag så det blev tyvär inte av. Jag har legat och haft the City maraton hela dagen, helt underbart. Jag ser ställen som jag minns och längtar tillbaka till. Jag kom ju hem ifrån NY för inte så länge sen och saknar det livet. Vill tillbaka och bara leva livet. Jag älskar den här serien och jag älskar Whit, finns typ ingenting ont i henne men fy vad jag avskyr Olivia, j*vla bitch rent utsagt!



Därefter blev det självklart One Tree Hill och jag ska erkänna att jag gråter lika mycket varje gång. Är helt inne i den serien, den verkar så äkta och man bara fastnar helt. Nu kollar jag på privileged, ett till program jag fastnat för!




sanningen kommer inte alltid vackert förpackat

Se dig själv i spegeln, vem tittar tillbaka? Är du den personen du vill vara? Eller skulle du ha blivit någon annan som du inte lyckades bli? Säger folk att du inte kan, att du inte kan lyckas så har dom fel, tro på dig själv. Tro på att kärleken finns där ute. Tro på att drömmar går i uppfyllelse varje dag, för det gör dom. Ibland blir man inte lycklig av pengar eller stor makt, ibland blir man lycklig av att ha ett bra liv med sina vänner och sin familj.Tro på att drömmar går i uppfyllelse, för det gör det.

Se dig själv i spegeln och tänk på att vara lycklig, för det förtjänar du..

ångest söndag

hej hopp godmorgon, idag gick jag upp runt 10:00 kände mig hängig och halsen markerade att den inte va helt frisk. Gick upp drack lite te och hoppades att det skulle gå över med tanke på att vi har match idag men halsen är envis och vill inte gå över så var tvungen att skicka återbud och det suger. Men hoppas (och vet) att dom kommer vinna! Vi har en vacka kvar sen av vår säsong för det här året så nästa lördag beger vi oss av till havs med galaxy, kommer bli så grymt!


jag går bredvid men halkar efter


Pratade nyss med en viss person. Varje gång vi pratar så får jag den där pirriga känslan i magen och jag kan knappt vänta tills jag får träffa honom igen. Godnatt



jag älskar skor

Jag är en människa som avguda och älskar skor. Kan inte få nog. När vi va i USA så sprang jag in i varenda affär och stackars pappa fick antingen följa med mig in eller så utanför att vänta.

 Jag skulle inte kunna leva utan skor, vill bara ha mer mer mer mer. Och istället för att klacka om skorna så köper jag bara nya. Haha har ett par som måste fixas så man kan använda dom godbitarna igen. Men jag tänkte dela med mig av mina absoluta favoriter och alla dom har ni här nedanför, kvalitén kanske inte är den bästa men enjoy!



 

 

1. Mörkabruna med guldspännen, köpta i miami
2. Ljusbruna med guldspännen, extra hög klack, köpta i miami

    
    
     

3. 13 cm klack, svart vit blank, köpta i Casablanca, Marocko
4. Ljusbruna kilklack med lite båtsegel inspirerat med sina snören även dessa med guldspänne, köpta på Belle
5. Mockabrun färg med hög smal klack med guldspännen, fyndat från Belle

  
 
 

6. Lysande blå med hög smal klack, köpta från zara - även till salu, storlek 38! (Är egentligen min storlek men sitter trångt, ville så desperat ha dom eftersom färgen är helt älskvärd, så tänkte att jag kanske kan vänja mig med dom men har aldrig försökt och tänkte att det är lika bra att sälja dom till någon som kan nyttja dom till fullo, helt oanvända, lapp kvar under skor. Hör av er ifall ni skulle vara intresserade!)
7. Ren svart färg med hög smal klack, samma modell som ovan, köpta från zara
8. grå pumps med snörning i fram, absoluta favoriter, va mina studentskor, köpta från zara


    


9. Nyon rosa pumps med smal klack med lila detaljer, köpa ifrån Zoe
10. Mockabruna stövlar, fransdetaljer på dragkedjan, köpta ifrån Casablanca, Marocko


en underbar lördag

Dagen började drygt men bra. Drygt för att jag gick upp 05:15 men bra för att pappa körde mig till stationen. Jag tog bussen till solna för att sedan ta buss 515 mot odenplan och för att sen gå av vid norrtull. Jag virrade runt som en vilsen höna och hade ingen aning vart jag skulle gå. Jag tänkte fråga men vilken normal människa är vaken runt den tiden?  typ ingen. Jag lyckades stoppa en taxi kille och han sa typ direkt "ska du dit?" så jag frågade hur han visste vart jag skulle och då sa han att han precis kört en tjej dit så han sa "hoppa in så skjutsar jag dig" och tack taxi killen, you saved my day! Hade aldrig hittat dit utan honom.


När jag väl klev in i rödabergsskolan som den hette så var det proppat med folk. Hade ingen aning om att det skulle vara så mycket folk där men det var det. Satte mig ner, kikade igenom provet lite igen men förstod fortarande inget utav det jag läste. Dörren öppnas och vem kommer in? Jo Fredrik, en kille i min gamla klass. Haha så oväntat att träffa honom där men roligt. Blev som en liten trygghet att man kände en kotte iaf av typ 100.




Provet började 08:30 och vi alla blev indelade i fyra klassrum, jag fick gå till room 500. Han läste igenom en massa instruktioner om att man delvis inte fick äta, dricka, säga ett ljud under hela testets gång och det här testet höll på ända till 13:30 så ni kan ju förstå hur mitt stackars huvud mådde när jag va påväg hem.Testet bestov av 10 sections och allt som allt så var det 54 sidor. Jag höll på att smälla av när jag fick häftet. Varje section innehöll olika delar och man hade 25 minuter på sig att klara varje section. När tiden va ute skulle man lägga ner pennan och bara sitta och lyssna sen fick man 5 minuters pauser emellanåt, men tror ni man fick prata med varandra? nej inte alls. Det var som stela pinnar som vandrade runt i en skola. 

 



Efter provet tog jag mig hem igen och blev upphämtat av pappa. Kom hem, åt, satte på sovlistan på spotify och sen slocknade jag från tre till halv åtta. Och jag skulle "bara" sova 1 timme. Haha kul att 1 timme kunde bli nästan 5 timmar. Sen vaknade jag och la mig på soffan och kikade på lite filmer och serier. Kollade på sex and the city filmen, igen, och den va lika bra nu som då!

 


ångest men ändå förväntansfull

Imorn ska jag upp jättetidigt för att göra ett prov som har med min USA vistelse att göra. Det är ett jättesvårt prov och jag är jättenervös verkligen, är inte alls taggad och jag vet att jag inte kommer klara första provet. Har en ny chans på mig att göra det i december, sista chansen annars blir jag kanske hemma ett halvår till och det vill jag verkligen inte.

Har myst hela kvällen med chips, dipp, godis, läsk, tjockiskväll och fredagsmys med idol? Haha deriktigt.
Imorn blir det roligheter med pauline och kanske med en hemlig sak som jag mer än gärna träffar imorn. Vi får se med andra ord, men jag hoppas!

Dagen har varit bra, var rätt så trött på jobbet idag men det gick bra och väldigt fort. Alltid lika sjuka tider på jobbet med frugan. Haha! Därefter var det träning som vanligt. Hoppas dessa ca 2 veckor går fort nu för jag har lessnat rätt så mycket på det som pågår just nu.




take me back to paradise


.

please let this feelings last forever

happyy

iiiiiiih, lyckorus i hela kroppen på fan 1 sekund!



Okt. 7, 2009

Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på greys anatomy, gråta lite skvätt tårar sen sova!

Tur iaf att just Du finns, tack!




NY DAG IMORN!


rubrik?

usch nu är det så mycket ilska i mig just nu. Så jävla mycket jag har ställt upp, så jävla mycket jag offrat, vad fan får man tillbaka? INGENTING. Det är just därför att det är som det är, men hur kan en person vara så jävla egoistisk och så blind? Jag blir så jävla arg. Så mycket man delat och en människa bara kastar iväg det som smuts? Man kan ju ändå värdera varandra med lite respekt, riktigt äckliga människor är vad det är. Fan ta tag i ditt jävla liv och gör något åt det!

Du är så ute ur mitt liv.



oldie

Vi kan aldrig fly ifrån oss själva och vad vi saknar. Vi kan inte fly från sanningen att man saknar gamla vänner och gamla tider och framför allt gamla minnen som man delat. Stunderna va menade att finnas, och det var menat att vår tid inte skulle fortsätta. Ibland vet man inte varför man tappar kontakten. Ingenting drastiskt behöver ha hänt, nästan ingenting behöver ha hänt, det bara blir så tråkigt nog.

Jag saknar våra tider Sara. Vi gjorde alla galna saker tillsammans och tiden vi hade tillsammans var underbar, helt klart! Någonting dog ut med tiden och det finns nog inge svar på varför, men som man brukar säga, allting har sin mening? men sin mening för vad? Jag böt skola sen och där bröt vi kontakten helt. Vi är ju inte direkt fast i 1200 talet, vi har ju mobil, msn, internet, allt men ibland så räcker det konstigt nog inte till. Saknar dig min fina!




nyårsfirande, vilket år? haha jag minns inte, men underbart var det iaf!


.

Love is my drug, my medicine, stay with me honey stay with me, he is my heroin, stay with me..




music makes you feel so good

when do you know when the time is right? when you really should give it all? Only time will tell..


the perfect stranger

Haha det här inlägget är lite komiskt faktiskt. Det är så att det har "hänt" en sak på jobbet, haha. Eller hänt och hänt, utan jag har snarare sett en sak typ varje tisdag. En sak som jag tyckt om att se, haha! Men igår var det tisdag och jag fick inte se det som jag tyckte om att se, så lite besviken blev jag. Men jag fick fram lite saker iaf, och det är jag glad för. Så nu får vi se vad som händer, haha lite roligt är det iaf..


 


hej jobbet

tre ord och åtta bokstäver - jag är död.

the only one you can trust, it's you!

Jag funderar och funderar, ska jag bli brunhårig igen? Alla säger så olika och eftersom jag själv är så osäker på mitt beslut så vet jag inte vad jag ska göra. Kan inte alla göra mig en tjänst och hjälpa mig på traven en sista gång?

Som jag har nu? Eller...














återgå till mörkt, help me out now?

keep on moving

Baby I stayed with you so long that I lost myself,
Now who would've thought that someone so independant,
Would become so damn submissive,
And sometimes in the back of my mind id be missing you, missing you,
But I can get through this cause I can do better, so much better,
So I stare at your picture for the last time,
To ease my mind, this time I won't even break down and cry,
I had good reason for leaving you I was never enough for you,
You had me down in myself, putting me down..

words can't describe


"I dina ögon kan vem som helst drunkna"


I guess it's time to grow

precis hemkommen och utkommen ur duschen, haha kan man skriva så?

Har tränat som vanligt, usch va trött jag är i min kropp nu. Jag lyckades iaf lägga mig igår runt 22:00 som jag skrev i bloggen, bra malin! Idag har jag jobbat som vanligt, pratat med pauline om lite saker. Vi funderar på att åka till alanya nu i vinter om vi hittar nå bra, har lite "kontakter" som är värda att använda.

Pratade nyss med en viss person angående förhållande, och det är så mycket som ingår i ett förhållande, det är inte bara ett par, det är två människor som delar sina liv med varandra och dom är som ett men fortfarande två individer som har sina behov, sina starka sidor samt sina svaga sidor. Och så ska det vara, för vi alla är olika annars hade världen inte varit lika rolig. where is my other half?




Du får inte..

"Du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd att komma in, du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål, Du får inte riva mina murar som jag omsurgsfullt har byggt, om du inte skyddar mina drömmar så att jag kan somna tryggt, du får inte ha mig som en dröm när jag vill vara din verklighet, du får inte säga att du hoppas om du inte vet, Du får inte röra vid mitt hjärta som om allt vore uppenbart"



22:00 godnatt


are they only lies?

Idag va en bra dag, fast lite jobbig. Gick upp runt 05:15, tror ni man va pigg då? nej inte direkt.. Fick skjuts av min storebror in till märsta för mamma hade inte sån stor lust att gå upp hur tidigt som helst, även fast hon nästan alltid gör det, men självklart lät jag henne sova. Robin kom runt 05:40 så då åkte vi till stationen där jag köpte ett busskort, som va på tiden. Va nära att åka på böter häromhelgen, haha riktig rolig berättelse om den händelsen, en annan gång va.. Iaf, kom till jobbet runt 06:30 så det var bara att byta om och börja jobba.

Runt 10:00 kom pauline, bästa. Då blev man glad och sprallig, haha tog otroligt vackra kort idag. Dom kommer inoom kort, lovar, eller hur pauline? haha

Idag jobbade jag 10 timmar, sen åkte jag direkt till min träning nu ligger jag här efter att ha ätit mat som pappa lagat till mig, ska plugga lite inför provet sen måste jag faktiskt sova, har ca 24 minuter på mig att roa mig, prata med mr hemlig och med min fru, sen ska alla lampor släckas, datan ska vara avstängd. Tror ni jag lyckas?




studenten 2009 - sara, lisa, anna & jag - saknar er tjejer


boys boys boys

snyggingarna, obs han till höger é paxad* ler



haha, skämt å sido, känt varandra sen sexan typ, tjejer? fritt fram :D


more than words can describe

we are all trying to be the perfect ones..


längtar tills jag beger mig av mot varmare länder

I januari, om allt går som planerat så flyttar jag. Flyttar hemifrån och även ifrån Sverige till ett varmare land. Vart? Jo nämligen Florida, Fort Lauderdale. Känns hur bra som helst, vill att dessa månader ska passera fort så jag kan få packa allt mitt och för en tid säga hejdå Sverige och de förlutna. Jag är en människa som har lätt för att anpassa mig, lätt för att lära känna nya människor och att hitta min plats i livet så jag är inte det minsta orolig att jag inte kommer trivas. Liksom hallå, varmt varje dag, spela boll, kunna ligga och plugga vid poolen, låter det inte väldigt lockande?

Så hur kommer min framtid se ut nu inom ett lopp av ca 4 år?
Trivs jag och orkar jag hålla ut med skolan så kommer jag stanna där i 4 år. Om jag klarar av provet som är på lördag, eller två andra provtillfällen detta år så åker jag alltså i januari och är i USA till i slutet av maj. Då slutar skolan och då ska förmodligen min familj komma på semester, så jag stannar även där med dom i ca 3 veckor sen åker jag hem för att spendera sommarn hemma i sverige, då under sommarn ska jag jobba lite, tjäna pengar så jag får extra mycket fickpengar till att shoppa sönder i usa, haha! Bara njuta med nära och kära med andra ord. Sen i slutet av augusti så åker jag tillbaka till paradiset för att vara där till december, sen kommer jag hem och firar jul!


Skrämmande? inte alls, can't wait.



God damn you're beautiful to me.


i never took the time to know you

grisen kom hem..



Du kan spela fotboll här hemma!


time goes by

Det finns så mycket funderingar kring livet. Det finns så mycket onödiga diskussioner, onödiga konflikter i livet. Varför funkar det såhär?

Vad kommer hända om 200 år? Då kommer det inte spela någon roll vilka kläder jag hade idag, vilka skor jag hade idag, vilken stil jag hade idag, hur mycket vänner man hade, hur många ovänner man hade. Vilka man umgicks med, vad man gjorde utav sin vardag. Allt detta skrämmer mig.

Jag vill få ut så mycket utav livet. Och det är så många vänner man funnit men ändå tappat på vägen. Ens bästa kompis, som sa att det var "vi mot världen", ni alla känner nog igen detta. Jag har skaffat ett jobb, fått ett ansvar, man lär sig bli vuxen även om det ibland blir ett jättekliv men oftast så går det i babystep, jag tycker om det men ändå så ligger ångesten i det omedvetna. Direkt efter studenten så hade jag jätteångest, ångest för att bli vuxen, börja jobba, men nu älskar jag det, nu känns det bra att gå upp på morgonen även fast man ibland är bokstavligen helt slut när man går upp. Detta skrämmer mig inte lika mycket. En annan sak som skrämmer mig är att hitta en människa som man verkligen vill dela sitt liv med, dela allt. När man går på stan, eller vart som helst så ser man äldre par som fortfarande håller varandra kärt. Det finns en människa för alla som är menade att dela sitt liv med, men det är ändå en känsla som skrämmer mig.

Så mycket funderingar kring allt, hur allting funkar. Det är mycket som skrämmer mig och börjar man tänka på en sak så kommer allt i följd, man tänker på precis allting och då blir jag nästan intill rädd. Jag tror att rädslan finns där eftersom det är så mycket frågor men det finns inga svar..



Jag som liten, time is flying by..


just be you

how can you love someone who has loved someone else?

pannkakor, det bästa

Vaknade precis, gud vad jag älskar att sova och sovmornar..
Nu ska jag gå upp och göra världens godaste pannkakor, mums!





en underbart mysig lördag

Det blev nattbio med trevligt folk: maria, jag, pauline, elias, reeza, arre, frank och en av deras vänner, jättemys! Elias och Reeza hämtade upp mig runt tio och sen åkte vi och hämtade upp maria och pauline sen tog vi oss till stan för att möta upp dom andra killarna för att ta en fika ininan bion. Vi åkte först till café 60 men där var det fullt som vanligt och man orkar inte tränga in sig i ett hörn så Elias hämtade bilen igen och så åkte vi till ett annat café för att senare promenera till rigoletto. Vi såg surrogates, en ny film med Bruce Willis. Filmen fick endast godkänt, men det var en konstig film som gjorde att man fick sjuka tankar inför framtiden. Killarna höll på somna och klagade, men hur ska man veta att en film suger? haha iaf, sen åkte vi hem igen, med elias musik dunkandes i bilen, och det är min favorit bil, volvo 240 haha!

Vi som var på bio minus 3 stycken!



   





1. Jag&Pauline
2. Maria
3. Arre
4. Elias


Nu ligger jag och myser i sängen under mitt varma täcke men snart är det dags att plocka fram duntäcket, bästa! Inte nog med det, lyssnar på bra musik, speciellt: Alicia keys - doesn't mean anything med ett glas soda vatten (bubbel vatten) med krossad lime i, även det bästa och minnen ifrån grek och jobb med pauline! Måste bara tillägga att kvällens höjdpunkt var för ca 10 minuter sen då vi precis släppt av pauline, min mobil ringer och vem är det? jo såklart pauline. hon hade blivit utlåst, hahaha och sa att hon som tur va inte hade stängt sitt fönster, men det roliga är att det är alltid pauline som blir drabbad av sånt där, älskling du förgyller min dag haha!


Dagens: Du lever ditt liv på en millimeter, du vet aldrig när något ont dyker upp!
Godnatt

 


spotify is the *hit

Precis hemkommen ifrån vår match, idag vann vi med 6-0 och vi spelade riktigt bra även om vi hade kunnat spela bättre. Nu märker man verkligen att det är vinter pågång, usch det regnade och blåste och andra halvleken va verkligen värst för då hade man varit blöt och sen blivit varm när vi gick in i pausen och sen gå ut igen när man är blöt, de va ingen höjdare ska ni veta.

vad händer idag/ikväll då? jo, just nu ligger jag i min underbart sköna säng och bara värmer mig och kikar på nya the hills avsnittet, jättemysigt! Hade planer på att köra en utgång idag men som jag känner nu så är det ett big no på det. Pratade med pauline och vi funderar på bio för hon va ute igår med en massa flickor i stan så förstår att hon kanske inte är sugen. Samtidigt som jag känner mig trött och håller mig mer åt biohållet så känner jag ändå för att gå ut, ha riktigt skoj men frågan är om jag har orken till att göra det?



  

1. startade dagen med fotboll
2. avslutade kvällen med utgång?
3. avslutade kvällen med biomys med maria och pauline?


Ha en trevlig party/mys fredag

Jag är trött och utmattad efter en arbetsvecka, godnatt!

I thought I knew you but I was so wrong..





RSS 2.0