människor som betyder

Som jag berättade innan så firade vi min mamma i helgen. Utan min pappa hade aldrig denna dag blivit av. Som han slet och som han kämpade med att fixa precis allting. Han ville verkligen göra något speciellt för mamma och tro mig, det lyckades han med. Han är världens bästa pappa. Far och dotter bråkar ibland, det gör vi alla men han vill verkligen vår familjs bästa och han har hjälp mig så mycket under mina år.

Pappa stod för precis allt när det gäller mammas dag, han tog inte hjälp av någon förutom att fixa lite precis innan deras ankomst för att mamma inte skulle märka något och jag beundrar honom för det. Jag skulle själv inte klara av det, men det gjorde han trots hans ryggbesvär.

Jag älskar dig pappa, och det kommer jag alltid göra!





jag och pappa <3

du lämnar ett tomrum i mig

Min ögonsten har lämnat mig. Efter 8 år med dig så har du nu fått försvinna upp till himmelriket och på en underbar dag som denna. Det känns helt sjukt, jag känner mig tom, gråter floder, har ingen energi kvar. Vi va alla chockade på det här, vi trodde att du skulle vara helt frisk och att du skulle få komma hem igen. Att se dig ligga där helt borta, den känslan går inte att beskriva. Det underbaraste i mitt liv har försvunnit så en stor del av mitt hjärta är utslitet.

Underbara år med dig och du kommer aldrig bli glömd. Älskar dig mest av allt. 21 år blev du och du kommer leva vidare i mig och även i ditt barn. Bästa tiderna, dom var med dig.

Kan inte förstå någonting, vill inte förståå..

1988-05-04 - 2009-06-30 vila i frid min skatt!

you know you drive me crazy



för att min mamma är bäst

Idag har jag stekt som vanligt fast idag var det så varmt så att jag inte orkade ligga ute hela dagen, klagar absolut inte på att värmen är något negativt bara att den kan ta kål på en. Idag gick jag och mammsen upp rätt så tidigt för att snygga till lite här hemma, båda sa "nej men vi fixar bara lite, ingen storstädning" haha men vi städade så noga bägge två och vi skrattade bägge två efter "inte storstäda va" haha. Sen kom det lite gäster som firade mamma eftersom idag är dagen då min mamma går över till 40års åldern, känns lite konstigt eftersom mamma alltid varit något i 30års åldern under hela min uppväxt haha, men man kan inte tro att hon är 40, min mamma är så vacker!

Nu sitter jag här efter träningen, som gick jävligt bra, lite folk men vilket bra tempo vi hade. Pratade lite om kaos matchen från i lördags och vi diskuterade rätt så mycket punkter.

Sitter här och rullar tummarna, kommer snart börja klättra på väggarna för jag har inget att göra. Min fru hade så mycket att göra idag med hennes flytt så vi flyttade vår lekdag tills imorn.




älskar dig mamma!

rumpa.. rumpa haha


Den här flööödar i bilen när frugan och jag är ute och far, äääääääälskar!



Nigaaah

Min rygg är svart..

'


bönder for one day baby haha

Nu var det ett tag igen sen jag skrev i min blogg. Har helt enkelt för mycket att göra för att hinna med. De senaste dagarna har som innan varit toppen. Har jobbat klart nu för ett tag, ska ha lite semester nu.

I torsdags jobbade jag sen åkte jag och träffade min älskling och han va så sur för att jag är tio gånger brunare än honom. Är helt svart på min rygg eftersom jag varit ute och jobbat och jag klagar inte. Vi gick på en promenad med tyson och oliver, världens sötaste hundar och sen åkte jag till träningen.

I fredags blev jag bjuden av min älskling på middag, blev lite överraskat chockad när han frågade ifall jag ville följa med för det var inte vilken middag som helst utan det var en speciell sak som firades. Vi åt först på en kina restaurang som hette Ho's haha kanske kul. Efter att vi fått i oss all god mat och dricka så gav vi oss av till ett uteställe, en krog på söder som va jättemysig där vi spelade biljard och höll på med en jätterolig maskin haha.

Gårdagen då, jo den va helt underbar. Vädret va toppen, spelade match men den ska vi inte prata om utan det jag ska komma till är överraskningsfesten för mamma. Hon va helt säker på att min bror Robin va med sin tjej och att jag va i väsby med älsklingen men så var det inte, utan vi va ute i sigtuna vid ett underbart hus som ligger precis vid vattnet och fixade och donade. Alla gäster anlände strax efter halv 6 och sen kom mamma och pappa, mamma trodde att de skulle åka dit och fika som de brukar göra, men nejnej. Alla vi  (30 st) stod under Mias altan, det är en hög altan som riktas ut mot vattnet. När hon väl hade gått ut på altanen så satte vi på stevie wonder med happy birthay to you och så gick vi alla ut på gräsmattan och mamma blev helt chockad. Hon började gråta av glädje och fick nästan en chock, hon va så himla söt och vacker.

Sen minglades de lite innan det var dags för mat, som blev fyra små rätter ifrån kina. Riktigt gott! Bjöds även på massa god dricka osv. Där satt vi och hade mysigt och alla vi närmaste höll tal för henne och jag höll även ett tal för henne som innehöll detta..

"Man kan inte beskriva min mamma i ord. Men tre ord som representerar min mamma är att hon är världens snällaste, godaste och vackraste människan som finns. Jag skulle inte vara där jag är idag utan din hjälp (och pappas) Du har alltid stöttat mig under alla år när det gäller fotbollen, hästen och allting. Och på senaste tiden har du gjrot så att jag klarat skolan och efter 12 år insåg jag att jag borde nog pluggat lite mer med mamma, för det gick ju ganska bra, man fattade direkt för en gångs skull. haha men jag vill bara säga att du är bäst och jag älskar dig mamma"

Sen bar vi oss av till magget senare på kvällen, blev en taxiresa till märsta för att sedan ta tåget till magget där jag och Pauline va själva ett tag, för våra vänner jobbade så vi satt där och mös med våra drinkar. Jag målade naglarna på magget, hahha vemgör det liksom? Sen efter en liten stund kom min baby och jag blir så himla glad bara av att vara i hans närhet. Han får mig att känna lycka! Vi kom hem från magget runt 4 imorse, deckade direkt hemma hos mig och vaknade av att det kändes som att vi låg i en bastu, fyfan va varmt det var!

Idag då, har jag och pauline solat, åkt och hämtat hö, haha bönder for one day baby, fixat med samantha, badat, städat hos Mia, åkt till soptippen med världens musik, fast ingen av oss kunde sjunga med tanke på våra röster som är kvar på magget tror jag haha. Sen kom vi hem till mig, åt lite kinafood så solade vi lite men sen va frugan tvungen att lämna mig för hon ska hem och packa, så jag deckade lite ute i solen och fick en bränna på ryggen, är typ svart på min rygg nu, helt sjukt. Nu är jag så trött så jag tror att jag kan sova stående.

Tack för underbara dagar min fru, med dig mår jag bra och med dig har jag kul. Och tack tack tack för att du närvarade på min mammas 40 årsdag, det betydde, bästa oss!

it's my dream, haha

Länge sen jag uppdaterade, jag vet men har varit på mkt dejter med frugan så tiden har inte räckt till. Igår va vi på bio och såg transformers 2 och den va riktigt grym men måste erkänna att ettan är bättre. Men den där filmen gör mig besatt, kommer kolla på den tusen gånger som ettan!

Vad har jag mer gjort? Jadu, jobbat som ett as, umgåtts med frugan som ni vet, träffat min lilla älskling mm. Nu sitter jag här och äter "middag" kom hem från träningen precis så måste få i mig mat. I helgen är det mycket som händer och det ska bli riktigt skoj!

Imorn jobbar jag endast till 13:00 sen ska jag och frugan ta oss till stan och sen sollentuna för att fixa mitt pass så jag kan åka utomlands, viktigt att fixa det nu nu nu!

Nu är jag så trött så ska äta, ringa älskling, sen sova eftersom man går upp 05:30

Ciao!


hjärta oss

Kom precis hem ifrån jobbet. Min kropp är helt slut men jag ska inte klaga eftersom vädret är på topp just nu. Gårdagen dårå, hade träning runt 13:00 sen åkte jag hem men åkte ganska direkt tillbaka till väsby för hjärtat frågade om jag skulle med på bio, haha så det blev trippel parbio, jättemysigt!

Vi såg the proposal, som va sjukt rolig! De va garanterat värt det, därefter åkte jag hem till min fru, vi tog en tripp med bilen till statoil och köpte oss lite godsaker som vi tyckte att vi va värda. Vi började kolla på Disturbia som bägge två sett ett flertal gånger men den är så bra så man kan kolla om och om igen. Men vi tittade bara en halvtimme för sen höll jag på att dö för jag va så trött.

Min fru har färgat håret mörkt och det var riktigt snyggt ska jag säga, hon trivdes inte i det men jag tyckte det var riktigt snyggt! Jag blir så sugen på att färga det mörkt men nu under sommarn så tycker många att jag ska behålla min färg och kanske fixa det till hösten.

Nu ska jag strax iväg på match, vi möter serieledande tyresö och det kommer bli en riktigt tuff match. Men fan, bara att tuta och köra. Efter det ska jag hem till min fruga igen och mysa, sen ska både hon och jag upp typ kvart i sex imornbitti, JIPPIE säger jag!



Frugan och jag <3

we had an crazy night



jag&frugan

Åh, läste precis frugans blogg. Är hon inte underbar? Jo så sjukt underbar så det finns inte! "Jag har hittat min själsfrände <3" hittade jag på hennes sida, och jag kan inget annat än säga att det stämmer!

Vi fann varandra direkt och vilka thailands planer vi har. Läs hennes blogg, frugan så ser ni vilka planer vi har och hur underbart det låter! Kan knappt vänta.

Sitter hemma och väntar på att min baby ska ringa sen ska vi förmodligen på bio sen vet man inte vad som dyker upp. Sitter och pratar med frugan på msn, och henne ska jag mysa med imorn. Vi ska börja bli nyttiga har vi bestämt så vi byter ut chips och godis mot gurka och morötter med dipp såklart.




Jag&frugan, visst är vi fina? åååh <3


mitt sagoland

Jag gick förbi dig på stan, såg ut som du var glad
du gick med din nya som jag tror du har
och du såg mig nog innan jag vek av
försökte spela cool som att allting var normalt
men i själva verket är jag kvar i mitt skal
och jag vill tränga ut dig men du kommer tillbaks såklart
i mitt sagoland tar du mig i hand igen
inga fler bråk och gråt - där är vi sams igen
och dom spelar våran låt som i spanien
Tar av oss våra skor och vi tar en liten dans till den
men när jag vaknar upp så saknar jag ditt ansikte
tänker på den dan du stack - för mig: det bara fanns inte
varför kan jag inte bara ta och glömma dig
varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg
inatt tänkte jag på när vi gjorde våran söndagsgrej
hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig
jag tömmer mig över dom ackorden som jag lagt
låter pianot spela ända tills det blir kolsvart
och låter stråkarna ta oss iväg till vår plats
kan inte släppa dig - det enda som jag tänker är att


En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm


Var ett tag sen vi sågs - har knappt tänkt på't
men för två år sen var det vi
Jag gav dig en låt, skrev en melodi
du grät för att den var fin, du förlät min idioti
vi var en enhet, vi var singular
förenas på en vinterdag - det jag minns finns kvar
inom mig och det brinner svagt
kommer nog alltid vara så för allt jag har
påminner mig om dig och det känns
vill inte sälja sängen men älskling jag skäms
när nån annan ligger i den, det blir så fel
men jag måste gå vidare för egen del
det var mitt egna fel - borde gett mer
men det är lätt att va efterklok - lätt att se
i backspegeln och skilja rätt från fel
måste bara släppa dig innan det växer mer
men i drömmen är det vi mot dom
vi var lyckliga som vin och sång
så jag strosar till en solnedgång
men när jag vaknar är det tomt inombords - vill bara somna om

En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

Fjärilar i magen

När jag ser dig så får jag fjärilar i magen. När du ler så gör du mig knäsvag. När jag tittar in i dina ögon så drunknar jag.


malo och paows middlesummer som pauline skrev haha

Gårdagen va helt knas. Haha kul som fan hade vi hemma hos mig iaf. Först plockade vi upp pauline jag mamma och pappa för att vi skulle lämna av dom hos mormor sen så skulle vi åka hem till mig och vad händer? Jo en viss person kommer fram till oss, jag är helt ofixad, har varit i stallet hah iaf han kommer fram frågar vad vi ska göra osv men det är inte grejen själva grejen är att pauline är min mini så hon nådde inte ner till kopplingen ordentligt så vi fick kärringstopp haha hur kul som helst. Sen kom vi iaf hem till mig där vi fixa naglarna, hade askul med ett program, vi visste inte riktigt vart kvällen skulle bära av men efter mycket om och men så drog vi till magget där vi hade det lite trevligt med massa folk och jag fick träffa min baby.

Alla vi satt kvar efter stänging, snackade och hade mys sen fick vi skjuts hem av Polle och jag kan säga att både jag och pauline va helt trötta, haha - ser du gröna bussen? vaaa, aa eller.. hahhaha så sööt.

Sen mös vi hemma i sängen hos pauline, pratade ut om lite saker, kändes skönt, men det höll bara en stund för sen decka både hon och jag hahah!

Men nu har vi bara en sak att fixa, och du vet vad dt är pauline ;)



jag hjärta dig :)





Tack för en hektiskt, galen kväll haha men fler och GALNARE kommer det att bli! :D
hjärta oss

hello mate

Nu var det ett jävla bra tag sen jag skrev. Mycket har hänt på senaste och en sak som kan chocka alla, malin har börjat jobba :D hahah, fy är helt slut.

Igår hade vi även junior DM i vår förening och vi som är 90or och uppåt i A laget får kliva ner och hjälpa b-laget. Så igår var det semifinal mot Järla. En riktigt irri match. Men till slut vann vi, efter 2x15 förläning och straffar.

I veckan har jag alltså jobbat och tränat och spelat match. Har inte tid med så mycket annat med tanke på att jag går upp 05:30 varje morgon, snark säger jag!

Idag ska jag umgås med min favorit Pauline, vi ska förmodligen till Alvik. Och imorn är det midsommar och även då ska jag umgås med min älskling pawo. Vi ska ha sååå jävla kul, ska på en fest, träffa helt nya människor OCH jag är med just henne!

Så nu kom jag precis hem, nyduschad och nyfixad. Helt mysigt. Ska väl börja höra av mig till henne för att bestämma vår kväll!




OCH OCH OCH OCH, JAG OCH PAULINE HAR PLANERAT ATT MAYBE ÅKA TILL THAILAND 2 VECKOR I SOMMAR. HUR SJUKT NAJS ÄR INTE DET? ÄR HEEEEELT HYYYPAD. VI HAR MYCKER PLANER JAG OCH MIN FRU :D

lilla jag






ÅRETS BLOGG

Gå in och hälsa på smorjet och moset, två underbara men lite skumma människor!

jag kan knappt vänta..



we belong together

Som alla säger, du och jag är som märstas dokusåpa. Varje gång jag hör det så får jag tillbakablickar och ett leende på läpparna. Både du och jag vet att ingenting kan slita oss isär och det spelar ingen roll hur länge vi är ifrån varandra för vi båda vet hur stor plats vi har i varandras hjärta. Vi har andra vänner men jag vet att jag är din bästa vän och du vet att jag är din allra bästa vän. Vi är som två böckar, jag är ettan du är tvåan, jag är tvåan du är ettan. Vi tillhör varandra och vi vet allting om varandra precis som en öppen bok. Ord kan inte beskriva hur mycket du betyder för mig. Hur tomt det har varit när vi inte pratat. Och både du och jag har spelat så "tuffa&coola" inför andra för att visa att vi inte bryr oss, vem är hon liksom? Vi har vår stolthet men tillslut trillar den där stoltheten ner och man krymper ihop till den där ställningen när man verkligen känner, fan vad jag saknar våra tider.

Vi har varit med om så jävla mycket du och jag. Som du skrev till mig "du är systern jag aldrig fick" och den meningen betyder så jävla mycket, den går rätt in i hjärtat och borrar in sig där för ingen kan någonsin slita ur den platsen. Jag brukar titta på korten från alanya minst en gång om dagen och blicka tillbaka och le åt våra stunder där tillsammans. När vi tjaffsade och återförenades på ett sånt underbart sätt, jag är bokstaven a och du är b, vi hör liksom ihop, vi sitter i samma band föralltid.

I will never let you fall, I will stand up for you forever. Dessa ord kan du borra in i ditt hjärta. För du vet hur dåligt du än mår så kommer jag bära det inom mig för att underlätta för dig. Nu kommer du blicka tillbaka när jag säger det här: "jag vill vara som en extra lunga, ett extra hjärta ifall du inte skulla orka".

Trots allt som hänt så vet jag att du vet vart jag står hos dig. Du är och kommer alltid vara min bästa vän genom allt. Fan vad var det vi sa, jag ska skaffa barn vid din sida och jag ska vara med dig när du adopterar? hahah

Så vad som än händer, så vet Du att Du är och kommer alltid vara samma människa för mig. Vi båda har blivit sårade på vägen, vi båda har baktalat varandra, men som du sa man menar det inte till fullo ifall man skulle vara sitt rätta jag, utan det är ilskan som tar över och man vräker ur sig saker som man aldrig menar.

As you said, vi har rätt så mycket att ta igen unga dam, ganska mkt stuff som behövs berättas, delvis om två personer som gör oss glada haha! Och som på bilden nedan, denna tattuering är föralltid inristad i vårt skinn, så är även du i mitt hjärta.




No matter what, älskar dig jasmine smorjet brink!

a night to remember

Min kväll har varit impulsiv och jävligt aktiv. Pauline frågade om vi skulle på bio, då va klockan ca 19:40 och bion gick 20:50 i kista, riktig impulsgrej men vi bestämde oss för att dra dit. Pauline kom till mig runt 20:00 så jag fixade det sista sen drog vi. Det gick fort att köra till kista, kanske med tanke på att våra munnar gick i hundranitti med olika saker vi pratade om, haaha sen när vi väl kom dit så va klockan 20:36 och filmen började som ni ser ovan 20:50 men innan vi gick och köpte biljetter så gick vi och piercade paulines öronsnibb, haha helt läskigt men det gick på, ja typ 1 sek haha. Kändes som att allting gick på ett fingerslag och sen vare klart.

Iaf, filmen vi såg hette hangover, alltså baksmällan fför er retards och fyfan vilken underbar film. Jag rekomenderar den med tusen expressen getingar haha. Vi skrattade under hela filmen,den va otroligt sjuk!

Efter bion drog vi till magget i väsby för att hälsa på några vänner som jobbade, stötte även på lite annat mysigt folk, sen åkte vi till donken en klassiker ( haha pauline tänk nu ) för attäta cheeseburgare och det hände en riktigt pinsam sak där kan jag säga, aha fy vad jag skämdes. Sen efter vi fyllt på våra små magar så drog vi till corner i märsta, en annan krog hahah och där stötte vi på lite vänner, va väl där en stund iaf.

Just nu är jag så jävla glad. Det är över en speciell grej men det är inte det enda som gör mig glad. De första som gör mig glad är att jag lärt känna dig Pauline, som vi sa innan, det känns inte som att vi känt varandra så kort tid, du har kommit in som en varm sommarvind i mitt liv och det är jag tacksam för. Det andra jag är glad över är vår otroligt lyckade kväll, har skrattat väldigt mycket, pratat om massa saker och jag hade bara hur kul som helst och det tredje är att jag och Pauline förmodligen ska flytta in tillsammans i en lägenhet rätt så snart. Jag är helt hypad, det pirrar i hela kroppen, har den här känslan man hade när man skulle gå till skolan för första gången, ja för ni måste erkänna att första skoldagen någonsin i ert liv va riktigt skoj. Vi satt på corner och planerade vad för möbler vi ska ha, hur vi ska inreda den, weei asså ord kan inte förklara hur glad jag är just nu! Så dags att skaffa ett jobb på riktigt, börjar ju jobba nästa vecka och ska jobba ca 2 veckor frammåt, men får jag jobba med Pauline så kommer vi jobba mer för att tjäna in ännu mera cash, delvis till lägenheten och även till resa.

Nu ligger jag i min säng, fick skjuts hem av Pauline. Och tänk er, inget mer tänkande på hur jag ska ta mig hem osv. Nu kommer jag bo centrallt och med en sån underbar människa, aaaaaa kan inte sluta le!!!

malohjärtapawo

lättnad från mitt bröst

Vilken lättnad. Jag saknar dig min bästa vän!

vad var det vi sa, forever and ever babe?

lyckopiller nr 1

åh att få höra din röst och ditt skratt gjorde mig så glad.

can we make it work?

Det började med en mötandes blick. Jag jobbade, du va där med dina vänner. Jag fick en kommentar av dig som gjorde mig helt till och visste inte riktigt vart jag skulle titta när du tittade åt mitt håll. Ett lyckorus gick igenom min kropp på ett fåtal sekunder när du tittade rakt in i mig, det kändes som att du kunde se rakt igenom mig, rakt in i min själ och jag blev alldeles varm. Jag försökte titta på dig i smyg, men du såg att jag tittade så jag böjde ner blicken direkt. Jag ville gå fram till dig, bara få höra din röst, ditt skratt, se ditt leende och kolla in i dina underbart fina ögon som jag bokstavligen drunknar i, would you save me if I did? Sen gick jag, lämnade dig kvar där utan att säga något. Sen kontaktade du mig under tiden jag sov, jag vaknade upp och såg, det var bara en mening och en fråga men det gjorde hela min dag, kändes som jag svävade på moln that day och det kändes hur bra.

Du loggade in och mitt hjärta stannade för en hundradels sekund. Skulle jag skriva eller skulle jag låta bli? Jag skrev och allting flöt på, tillslut frågade du hur gulligt som helst efter mitt nummer och jag tvekade inte en sekund på att du skulle få det. Fick ett sms senare den natten av dig, du ursäktade dig för att det var så sent och att du kanske väckte mig. men vet du? Det gjorde inget, jag blev helt glad och jag somnade nog med ett leende. Vi pratade till och från och hade samma pirriga känsla i magen varje gång mobilen pep till och det stod ditt namn. Kändes som att fjärilar hade flyttat in i min mage föralltid så länge dom va ifrån dig.

Jag kom dit och jag såg dig, mina knä blev svaga och du kom fram till mig, gav mig en kram som jag inte ville skulle ta slut, vi pratade lite och sen fortsatte du jobba. Kvällen gick och du gjorde en sak, jag vet inte varför men det fick mig att först tvivla men sen kom du till mig, du gav mig en kyss som jag aldrig glömmer, du tog din hand i min, den känslan går inte att beskriva men jag vill aldrig släppa den, kan det alltid vara såhär? Att få stå i din famn kändes helt underbart, att du hållde om mig, och ibland att du kramade om mig hårt hårt.


Dina ögon får mig att sjunka, djupt ute på farligt vatten. Ditt fina skratt får mig att bli knäsvag. Ditt underbart vackra leende får mig att aldrig vilja släppa dig. När du tog min hand i din. Dina underbara kyssar. Låt det aldrig ta slut!



never ending story

Den här veckan har jag gått och lagt mig sent och typ sovit bort halva dagarna, varför är det så jävla skönt att sova? Iaf finns en del godheter från förra fredagen och när jag tänker tillbaka så pirrar det i magen men that's good right?

Lite kort om helgen nu när all hets har lagt sig. Jag tog som sagt studenten som alla vet, fan vad jag är bra! Iaf nog med beröm till mig, fredagen den 5e va helt underbar och det resulterade ju självklart med att jag inte hade någon röst på min egen mottagning, paarty eller vad säger man? Jag fick viska till alla gäster och de började tillslut viska av en ren reflex, haha vad vi skratta. Jag skratta? Ne juste jag hade ingen röst nej så var det. Fick en massa fina presenter som jag är väldigt glad och tacksamöver, lite vinglas, champagneglas, vinöppnare, rosévin, champagner, haha börjar man bli vuxen eller vadå? Tecken på att ta sitt pick och pack och get out of here? Hmm... kuggfråga.

Sen fick jag skjuts av Camilla och hennes pojkvän Martin, tyväääääääääääär så hade dom inte hans nya BMW som jag grovt ska kidnappa ??!?!?!!?! Man typ dregglar när man ser den, får en känsla av att en orgasm är på gång, oj nej skrev jag just det där? Jag menade ju såklart bara att det är eyecandy.

Blev uppmött av älskade Laila som va helt på lyset, haha kanske inte så fullt, men gaaanska och om du läser det här så kommer du neka det, men hjärtat i know all your secrets ;) Vi va alltså hemma hos söta jennifer och "förade", blev inte så mycket för min del, hade fått ganska nog om man säger så. Kul förkrök för min del, kunde inte få fram ett ord och Lailas kommentar va "Hur fan ska jag kunna vara med dig ikväll HAHA" hon fick svara i min mobil, smsa åt mig för min mobil hade fått ett champagneflakbad! Men det komiska va att när vi väl kom till kC så kom rösten tillbaka, och när jag skriver det menar jag att jag fick fram en ton men det lät mest som att jag käkat brännässlor haha!

Jag drog ifrån KC runt 01:00 för att ta mig vidare till ÄLSKADE FABBEN,. öörr. Iaf endast för att jag jobbar där ibland och för att jag blivit lovad lite godsaker. När jag kom dit så var det inte bara godsaker somväntade utan även ögongodis, ååååh magen pirrar sönder när jag ser det framför mig, det där leendet är one of a kind på riktigt!

Va där tills stängning sen blev jag av med min jacka (?) för att en viss person tog den och sen åkte hem? Jaha, där stod jag i en kort sidenklänning utan jacka, varmt? njae inte direkt va typ -12 tror jag det var. Vi va 6 stycken som åkte till donken för the guys va hungriga så det blev en massa tjockismat sen gav vi oss av hem till Sandra, en arbetskollega. Där blev det ombyte dirr tillmjukis och det har aldrig varit en sån lättnad att få på sig dom. Varmt, gosigt, mysigt, man ser så söt ut i en riktigt mjukisdress haha !

Där hände lite saker och backflash som jag och mamma säger står för a och o. Hahah ett tillfälle jag sent kommer glömma, jag både skäms men ändå dör av skratt när jag tänker tillbaka på det haha och jag är nog inte ensam om att känna så!

Med andra ord, en dag jag sent kommer glömma!


min skatt

MAMMA <3

ÄR SÅ JÄVLA GLAAAAD






































tack för dessa år, kommer aldrig glömma er!


a part of me

Planera inte framtiden, det som ska hända kommer att hända.
 Lev i nuet och gör det till något som du vill minnas.

Mamma&pappa, älskar er!

Utkast: FÖR JAG ...

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEEEN FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

Blev lite inspirerad av sara att ta med texten från vårt flak, helt jävla galet!

"När ni i sommar går till era kneg, är vi i troppan och bränner deg!"
walther nacka S3A, stort hjärta


jag som liten


we all have been waited for..

Nu sitter jag på mammas jobb i min klänning som är sydd, ååh va fin den är! Mamma sprang nyss iväg och skulle köpa strumpbyxor till mig så jag sitter här, nysminkad och fixad i håret och bara väntar med fjärilar i magen. Ska strax bege mig iväg på vår walthers nacka strands studentlunch. Kommer bli hur mysigt som hellst men varför har vi sån otur med vädret? Jättetrist. Om du finns där uppe Gud, snälla make it sunny tomorrow, fan det är ince in a lifetime det häR, TACK PÅ FÖRHAND!

Imorn gäller det, dagen som man väntat på under hela sin "tonårstid" och sen på kvällen då smäller det med olika slutskivor och vi ska flippa söööönder. Ska föra hemma hos sötjennifer med en massa tjejer sen bär det av till final destionation of the night oh det kommer bli galet. Laila, kan knappt bärga mig din****! hahaha
 
 
Bild från förra året när jag spelade med bajen, där är min riktiga grundfärg, kanske dags att bli brunhårig igen?



fyfan vad jag är bra

FÖR JAG SKA TA STUDENTEN...


Nu är jag helt klar med allt i skolan, känns så jävla skönt. Inte ett enda IG och jag böt skola och hade så mycket att ta igen. Klappar mig själv på axeln. Känns helt fritt nu, ingen mer ångest och imorn är det studentlunch som gäller och fotografering, sen fixa naglarna, köpa skor, sen tagga inför studenten, känns helt galet!

Gjorde som sagt klart allt idag i skolan och anna som är så duktig sprejade lakan till vårt flak, och hon köpte även färgen, stort tack dig till du är alltid bäst anna. Nu är jag så trött så jag snart trillar av stolen, så godnatt :)

ont

Idag känner jag mig sårad och frustrerad så det enda jag har att säga är att jag älskar min mamma mest av allt.

the power of love

..Cleaning my soul


skeptiskt

Det är läskigt hur två människor kan klicka direkt

oh happy day

Nu sitter jag här efter ett varmt svettigt och skönt träningspass, har precis ätiti världens godaste mat och sitter och lägger in lite kort. Idag har varit en bra dag, har lämnat klänningen för att sy, har stekt i solen, återigen. Kunde träna idag, klart det känns i foten men det är mycket bättre!

Imorn ska jag och mammsen åka iväg till kliniken med Samantha, hon är halt och har jätteont i ett av sina framben. Vi får se hur det blir, är det något allvarligt så får hon åka upp till himmelen med tanke på hennes ålder men det hoppas jag verkligen inte och är det inte så farligt så kommer hon med hem igen, och det är de jag och mamma hoppas på!! Sen är det match mot BP, ska faktiskt bli riktigt kul eftersom jag blev ditringd när jag gick ifrån bajen, jag va där och tränade med dom i början av det här året lite till och från men valde en annan klubb med tanke på att avståndet är alldeles för långt. Visst jag är van att pendla men två timmar dit och två timmar hem var inte så populärt i mina ögon. Men iaf, ska bli kul eftersom jag känner några där, då blir det lite extra fight i matchen. Så lycka till malin, hope you score!



Snart snart snart snart snart snart snart!!!


im so happy im so glad

Jag kan inte sluta skriva hur jävla glad jag blir av solen, det är sjukt, känner mig helt lycklig! Har varit iväg och gjort allt med mamma för ett tag sen, jag och pappsen har lagat mat och sen la vi oss på soldäcket och bara njööt, hur skönt som helst!

Snart ska jag iväg igen till mammas jobb för hennes arbetskollega ska hjälpa mig att fixa det sista till studentklänningen, bara fyra dagar kvar nu, magen börjar få fjärilar, iiih!


En liten bild från jobbet i helgen, dock så ser jag livrädd ut men det är en annan femma haha!



sunshine

Ännu en dag vaknar man upp med strålande sol, lovely!

Min dag idag,

Nu snart ska jag och mamma iväg på lite utflykter och ärenden, sen ska jag hem igen, sola lite ifall jag hinner för sen ska jag bege mig till träningen, ska se ifall min fot klarar av att spela nu med tanke på helgens vila. Efter träningen ska jag och mamma återigen iväg och fixelifixa sen måste jag hem och göra klart ett arbete som är mitt absolut sista, känns så jädrans bra!

Nej nu måste jag kila, ha en bra dag!

RSS 2.0