No one promises you tomorrow

Hej där hemma,

Hoppas du hade det bra i Barcelona pappa och att det funkar bra med killarna och fotbollen. Mamma, hoppas det går bra med ditt nya jobb och att allting funkar. Robin, hoppas det går bra på ditt prov så du kan ta det och få din fulla utbildning.
Utan mina föräldrar skulle jag aldrig varit den människa jag är idag. De har ställt upp så mycket för mig, dag och natt! Från dagen då jag föddes så fanns dom alltid där för mig, genom allt. När man är liten så tänker man inte på hur mycket ens föräldrar gör för en, hur dom vill ens bästa, vi är deras kött och blod och att dom alltid är på en är för att man under ens uppväxt ska växa upp, lära sig vad som är rätt och vad som är fel. Man kan säga att man hatar sina föräldrar för att man inte fick gå ut med sina vänner, vara ute längre än 21:00 på en vardag. Men tänker man efter så är jag glad att jag just har mina föräldrar. För dom är bäst.

Min mamma är den mest omtänksamma person som går i ett par skor, det finns ingenting ont i henne. Hon finns alltid där för en och det gäller vad som helst. Min mamma har gjort så mycket för mig och när jag var liten så var jag en liten bortskämd snorunge. Mina föräldrar gav mig det jag ville ha, varför? Dom ville mitt bästa och jag är deras barn. Men vid vissa tillfällen kunde jag vara en riktig skitunge och skrika rätt ut om jag inte fick som jag ville. Nu när man är "äldre" så tänker man inte på samma sätt. Visst slösar man pengar men är man skyldig dig själv pengar så betalar man tillbaka pengarna för att lära sig hur vuxenlivet funkar. För att klara sig utan sin mamma i framtiden, då menar jag betala räkningar osv för min mamma kommer alltid finnas där. Min mamma är verkligen världens underbaraste, finaste, vackraste helt enkelt världens bästa mamma och det kan jag stolt säga utan att ens tveka! Vad jag har ärvt från min mamma är att jag vet när människor mår dåligt, om någonting är fel. Jag är stark, jag kan bära andras bördor utan att själv sjunka ner i depression. Jag vill folks bästa. Jag är en kopia av min mamma i mångas ögon. Jag och mamma ser inte det själva, när vi står i spegeln så ser vi inte likheten, okej jag är brun som en pepparkaka och mamma är vit som ett lakan förutom på sommaren då är hon brun som en chokladboll, haha! Visst jag är en solarie torsk när jag är hemma i sverige då det inte är varmt men det är en annan femma!

Min pappa och jag, vi är väldigt lika. Haha för lika och det slutar alltid i, inte bråk men diskussioner. Pappa är envis och ska alltid ha rätt. Jag är sjukt envis och ska alltid ha rätt när jag och pappa gör någonting. Det roliga med oss är att vi kan skrika, tjaffsa men det slutar alltid med att pappa kommer och stirrar på mig och det spelar ingen roll vad jag gör, han kommer och tittar på mig och jag känner hur någon stirrar på mig och så tittar jag upp och så ler han och då börjar jag le och så säger han "äkka dig" som betyder älskar dig. Det var något han eller mamma kom på när vi va yngre så det är en sak inom vår familj som vi alltid säger. Så är vi vänner, bästa vänner. Hahah, det är roligt! Pappa är också en människa som vill folks bästa, speciellt mitt bästa och min storebrors bästa. Trots våra ryck vi har ibland så är han världens bästa pappa och han är stolt över mig, det vet jag!
Jag saknar min familj väldigt mycket, men jag trivs här och har det bra. Det ska bli kul när ni kommer ner hit och att du Kenta följer med, gör det ännu bättre. Pappa, ta hand om mamma, det är bara ni hemma. Jag vet att fotbollen tar upp mycket tid. Men ta vara på er tid tillsammans, no one promises you tomorrow. Idag gick vi till en föreläsning som kallas MADD ( mothers against drunk driving) Det var 3 mammor som berättade hur de förlorat sina dotter eller son i en olycka av människor som dricker och kör bil. Det var väldigt sorgligt men sånna tillfällen får en att lyfta upp ögonen, att uppskatta det man har. Så ingen kan lova dig en morgondag så ta vara på varandra vid varje tillfällen som ges. Sluta ödsla en massa onödig energi på att gå runt och vara tjuriga. Det här vill jag säga till alla, inte bara att jag älskar min familj utan till allmänheten, ta vara på det ni har för man vet aldrig när man förlorar det. Min storebror robin är bäst, saknar dig knasboll! Ser att du ringt mig på skype, ett tag så funkade den inte men nu är den igång så vi får prata snart!

Älskar er alla, er malin

you are my rock

Hej alla där hemma,

Jag är dålig på att uppdatera jag vet! Pratade lite med Pauline häromdagen, saknar dig knasboll! Fick en utskällning eftersom jag är dålig på att uppdatera..

Så vad har hänt under den senaste tiden? Jo massor, som vanligt :) Fotbollen har börjat och det känns underbart. Igår hade vi träning och det gick superbra, coach är nöjd med mig. Jag tog det lugnt under den här helgen, fast jag va vaken på natten och sov halva dagen, haha.. I lördags hängde jag med lite människor men det roliga var hur kvällen startade. Efter träningen så tog jag och min nap kompis dre en powernap, vi bestämde oss för att sova i ca 45 minuter för tanken var att vi skulle gå ut. Vad händer? jo vi sover 3 h och 45 minuter istället, hahah! Skönt var det, varken jag eller Dre klagade. Sen åkte hon hem till sin familj i Miami så jag gick över till Cody och Luke med Dee för att bara umgås. De åkte och köpte sprit för de ville dricka och spela beer pong så där tog jag farväl och tog mig tillbaka till mitt rum.

Lite senare kom Isaiah förbi mitt rum, vi pratade lite och hade kul. Haha den killen är så sjukt rolig, en levande komedi! Efter det blev det sömn runt 05:00 haha för att sedan gå upp 11:00 för att åka till stranden med max och Lauren, gissa om jag var trött? Men det gjorde inget för jag låg och sov på stranden, tog med mig min kudde och om dom skrattade haha!

När jag kom tillbaka så gick jag och åt med Chrissy, vi satt där ett bra tag sen kom Dee för att hålla oss sällskap. Efter det blev det plugg men vad händer nästa morgon? Jag försover mig för varken jag eller wizzo hörde klockan så när jag vaknar och kollar på klockan så är den 09:40 och min lektion slutar då. Jag hade ett test, inte prov utan en liten quiz som skulle göras. Stressad som jag var så gick jag in på hemsidan för att se vart hennes office är så jag kunde gå dit och göra det senare. Vad ser jag? Jo, hon kom inte till sin klass idag pga att hennes son blivit akut sjuk, hahah tur eller vad? Gjorde mig i ordning för att gå till min matte klass och den varade i 1 timme sen gick jag till mitt rum igen kl 11:00 och tog en nap. Sen kom Dre och gjorde mig sällskap och senare kom wizzo och även hon somnade. Klockan ringde 1:50 för jag hade tid hos Dustin, vår atletic trainer. Han ville ha mig där 1 timme och 30 minuter innan träningen för att värma upp mitt knä.

Jag tog mig dit, satte på hot pack på mitt knä och började cykla och det gjorde jag i ca 7 minuter. Sen rullar jag på en foam role, jag och "rullen" ligger på golvet och meningen är att jag ska rulla ut mitt IT band som är tight. Det känns ska jag säga, inte smärta men det är en obehaglig känsla. Efter det stretchade jag sen masserade han IT bandet med en massage grej som vibrerar helt galet och därefter har dom som en sak som man rensar toaletter med om det är stopp, haha den är inte till för det men den ser likadan ut. Så den tar dom på huden och drar upp så att IT bandet liksom lyfts upp så att den ska bli mjuk och inte tight. Därefter blev det stretch igen och han sa åt mig att gå och hämta mina fotbollsskor och inte sakta ner, att hela tiden vara i rörelse så jag gjorde som han sa och sprang ut till fotbollsplanen där jag gjorde en egen uppvärmning för att mjuka upp området och även andra kroppsdelar. Sen började vi spela i en kvadrat, alla som var i mitt lag, vi ägde, vi va sjukt grymma! Och det säger jag inte för att skryta, men vårt spel tillsammans, det kommer bli sjukt bra tror jag när vi väl spelar matcher och jag är förväntansfull!

Vi blev uppdelade i två grupper för att göra olika övningar och de satte mig i mitten för det är där dom vill att jag ska spela, vara en bollfördelare. När vi va klara med våra övningar så gjorde vi en övning tillsammans, det blev mycket stillastående och det var blåsigt ute, inte kallt men det var inte varmt så då började jag känna av knät. Därefter så var det fitness men coach tog av mig för han vill att jag ska kunna spela i helgen då vi har en turnering i miami, barry university. Så jag och Dre joggade runt för att sedan göra abs (mag övningar)

Idag är Dalai Lama här, hur coolt är inte det? Det är sjukt mycket poliser överallt, vakter hit och dit, de har satt upp spärrar som på flygplatser. Detta event hölls i vår NSU arena, det var proppat med folk och när han kom in, vilken känsla det var. Helt sjukt, jag har sett Dalai Lama?

Sen blev det lunch, nu har jag precis duschat, Dre kommer snart över för en nap sen ska jag till min advisor för att prata om en klass. Snart är det spring break och det ska bli sjukt kul!!

Hoppas alla har det bra hemma, blev så glad när jag såg alla bilder från dig mamma. Saknar dig och pappsen, bravo och axxa.

more pictures





I love my blackberrryyy


Här har ni lite bilder ifrån vår bowlingkväll i fredags och ifrån homecoming partyt i lördags. Måste vila lite så ni får nöja er med bilder så länge, enjoy!














have a baby by me..

Hej dar hemma,

Jag sitter pa data lektion, just nu ar det jattetrist. Imorse hade vi traning 06:30 jippie! Har jattemycket att uppdatera med bilder osv, allt kommer senare idag for just nu maste jag koncentrera mig pa vad vi gor under lektionens gang sa vi hors senare!

ciaooo!

valentines day



Titta vad jag fick på valentines day. En kille som heter Tedd kom fram med rosorna till mig, hur gulligt som helst!

electric feel

Jag har helt glömt bort att berätta att vi hade ett båt race på skolan. Det är olika ferternitys, återigen så vet jag inte hur det stavas haha. Vi byggde vår egna båt och man skulle paddla i en lake här på skolan. Det var sjukt kul, men jag tänkte hela tiden på hur mycket jag INTE ville ramla i vattnet för det var kallt. Vi vann tyvär inte men bara att vara med där var sjukt kul. Nu ska jag sova, är alldeles för trött.

how low can u go?

Jag vill börja detta inlägg med att säga att jag älskar livet här!

Kom precis hem ifrån homecoming festen och fy satan vad kul jag hade! Det är sån stor skillnad på fester hemma och här. Idag drack jag faktiskt, men det är inte lika "gott" som hemma. Här kör dom på ren sprit och kör shottar att man tar en klunk tex cola, en klunk sprit, en klunk cola och sen sväljer man. Fy satan vad det smakar, speciellt eftersom jag inte är ett fan av ren sprit. Men kul hade jag!

Har varit lite dålig uppdatering men det får ni tåla för det är antingen full rulle eller så är jag helt slut och vill bara sova när jag kommer hem. Det som hänt på senaste är att vi har tränat som vanligt, vart i skolan som vanligt. Vi hade en jättetrevlig kväll igår, vi åkte och bowlade från 23:00-03:00, sjukt kul! Vi var några tjejer ifrån laget och sen några killkompisar, bilder kommer snart (lovar)

Igår vaknade jag runt ett och jag och alexis åkte till wahlgrens för att handla medicin till min och hennes hals. Nästan hela laget är förkylda pga vår löpning i onsdags inne i baskethallen, luften var så kvav att det var jobbigt att andas och efteråt så hade jag en grym smärta i bröstet. Jag är lite orolig just nu, jag är förkyld och har varit det i en vecka i streck. Jag vaknar upp med världens ömmaste hals, det går under under dagen och sen på kvällen så kommer det tillbaka. Efter onsdagens löpning då jag hade smärta i bröstet så har jag börjat hosta. Här kan man inte säga "jag är förkyld, kan inte träna eller gå till skolan" utan här måste man vara döds sjuk för att få "vila". Det är sjukt men jag är lite orolig eftersom i sverige är det strikt när man har ont i halsen att man ska vila eftersom det kan påverka ens hjärta. Hjärtmuskel inflammation. Men jag vågar inte säga nej, så jag har bara kört på. Men jag känner en liten oro att det kommer påverka mig i slutändan. Vi får hoppas att medicinen som vi köpte idag kommer hjälpa mig.

Efter att vi köpt vår medicin så gick vi till UC och åt lunch, vi alla var så hungriga så vi åt oss gravida, allihopa. Sen åkte Alexis, Chrissy och Shanoska till sawgrass mall men jag stannade med Lauren för att kolla på killarnas basket match. Laurens pojkvän spelar där och det är alltid kul att kolla när dom spelar. Efter det åkte vi till broward mall där jag köpte tre par skor. Ett par högklackat, skit snygga sen två sandaler som var jättesöta. Ska visa bilder senare. Sen blev det att stressa hem för att göra oss i ordning för kvällen. Jag och Lauren fixade oss i mitt rum sen gav vi oss av till Kesiahs rum där alla andra var. Där hade vi pregame (förfest) tills vi åkte downtown. Det var sjukt mycket folk och stämningen var underbar!

Jag älskar musiken här, alla människor. På vår skola så har vi olika ferternitys, vet inte riktigt hur det stavas men något i den stilen och alla har sina olika danser, de kallar sig för kappa osv. Minns inte alla andra namn. Men dom "battlar" mot varandra i massa olika tillställningar. Så ibland när det kom vissa låtar så gaddade dom ihop sig och dansade exakt likadant, hahaha ni skulle vara här för man blir helt till sig, får gåshud i hela kroppen för det är så häftigt. Vilket broderskap.

Nu ska jag lägga mig, får se om Warren kommer förbi senare. Warren? Vem är det undrar ni? Hahah, hemlis. Om ni har tur så får ni veta det imorn!

Mamma och pappa, jag vet att vi inte alltid hinner prata varje dag. Men tro inte att jag struntar i er. Jag har bara inte tid. Men ni vet att ni alltid finns med mig. Pratade med robin häromdagen, det kändes bra! Saknar er alla!

pauline eklund - with u

Jag vill börja detta inlägg med att säga att jag saknar min pauline, väldigt mycket. Känns som att vi sakta försvinner ifrån varandra.


1. saknar att prata med dig i telefon
2. saknar att sova i hundra år i din underbart sköna säng
3. saknar vår humor och våra knasiga ideér
4. saknar vår tid i grekland
5. saknar salladen vi alltid gjorde tsm
6. saknar bajs te't
7. saknar tiderna då vi va små pepparkakor
8. saknar att alltid ha dig nära även om du bara är ett samtal iväg
9. saknar den där kemin vi har, att man kan sitta tyst i flera timmar utan att det blir en pinsam stund. Vi kunde umgås och bara vara i timmar, chilla, sova, kolla film, busa.
10. saknar helt enkelt dig för mycket och 10 anledningar får räcka för den här gången!

Saknar även min mamma och pappa och storebrori (plus alla andra såklart) Men jag har turen att jag har lätt att anpassa mig, lätt för att lära känna nya människor. Jag är tacksam för det.

Men gud, jag har helt glömt bort det här. På lördag är det homecoming här på skolan, en buss kommer och hämtar upp oss och det är som en bal. Men vet ni vad några tjejer i mitt lag gjort? Dom nominerade mig till homecoming princess hahahahahahha fy så pinsamt. Så det är en hemsida där folk från skolan kan rösta på och där finns lilla jag med en text om mig. Pinsamt men roligt.

Vad händer annars då? Hade två lektioner idag, ska strax iväg med shane och shoppa lite. Men karln är sjukt seg så sitter här och bara väntar. Speaking of the devil, nu skrev han till mig så dags att rulla, hoppas ni har det bra!
PUSSSS

isn't she lovely isn't she wonderfull? Yes my mom is


Hej där hemma, hur har ni det och vad händer?

Här är det jättebra, men vädret spökar hela tiden. Ena dagen är det jättevarmt och andra dagen eller bara någon timme senare så blir det kallt? haha det är lite konstigt. Blev en lugn helg för min del, kollade på boxningen i fredags som sagt sen på lördagen åkte jag wizz och adri till las olas. En av fort lauderdales finaste stränder och själva las olas är jättevackert. Senare på kvällen jobbade vi på ett ställe för att samla in pengar till laget. Vi jobbade i ett litet bås där vi sålde superbowl prylar. Jobbade från 10-02 sen åkte vi hem, jag träffade shane ett tag. Igår mådde jag dåligt, kände mig sjuk och hängig men det gick över under dagen. Igår slappade jag mest, gjorde lite hoomework osv. Senare gick jag och naska till shanes rum och kollade på själva superbowl, inte för att jag är intresserad av amerikansk fotboll men vi kikade lite då och då.

Shane frågade om jag ville vara hans valentine på valentines day och han frågade vad jag önskar mig. Liksom inte vet jag? Så jag sa åt honom att han skulle överraska mig. Idag hade jag lektioner som vanligt men även ett matteprov som jag tror gick hyffsat bra. Därefter var det träning på schemat som vanligt så efter träningen gick vi alla till UC och åt, sen blev det dusch och sen var vi tvungna att gå till club house för att lyssna på ett tal som faktiskt var riktigt roligt. Därefter gick jag och en massa till kesiahs rum, där vi bara hängde, snackade och hade det trevligt. Lite senare gick jag och fixade min tvätt som var i torktumlaren och gick upp till wizzo, gjorde lite homework. Vad händer efter att man pluggar? Jo man blir trött och hungrig haha så vi åkte till taco bell. Taco bell är ett ställe som har taco saker, asså det är som mc donalds, lite coolt faktiskt.

Nu ska jag sova, är sjukt trött. Imorn ska jag åka med shane till sawgrass mills för han vill köpa något till mig, ingen aning om vad haha. Så godnatt, älskar er alla där hemma!

we had a fun night

 

Bild ifrån vår utekväll i onsdags, underbart gäng!

I LOVE YOU GUYS!

 


thanks for just being you

Nu ska jag ägna ett inlägg åt kenta, han är en underbar karl i sina bästa dagar. Finns ingen bättre "gudfar" eller vän. Kenta och mina föräldrar är väldigt tajta, har blivit det på "äldre" dar även fast dom är i sina bästa dar. Jag vill tacka dig för allt du gjort för mig, allt du gör för mig och allt du gjort/gör för familjen Broberg. Finns många som läser min blogg och många av er skulle vara världens lyckligaste bredvid hans sida, hör av er om ni är intresserade ;)

Hoppas du mår bra kenta, ses i maj!

Mormor och Bengt, hoppas även att ni mår bra. Och mormor, ut och rör på dig din latmask! =) Vill även tacka er för allting och er hjälp till min start här i florida, hoppas allt funkar bra vi ses i sommar!

Älskar er alla i min familj, och ja kenta du är familj för mig!

music makes me happyyy

Skolan jag går på heter alltså nova southeastern university och det är en dyr skola om man säger så. Men det har sina fördelar, och jag ska berätta om det nu. Ikväll har vi tittat på kända boxare i vår basket arena, hur sjukt är inte det? Det har varit stå och hej hela dagen och jag undrade vad allting handlade om. Det var alltså ESPN friday night fights live från vår skola, hur coolt är inte det? Haha. Min dag bestod av prov på morgonen som jag redan skrivit, sen blev det träning. Hade ont i halsen idag men tränade iaf, jag måste pressa mig själv så att jag blir van med den fuktiga luften. Träningen gick bra, vi gjorde en massa övningar sen sprang vi och jag klarade allting utmärkt. Senare på kvällen blev det alltså boxningsmatcherna sen åkte vi iväg och åt på ett ställe som heter A's, en pub restaurang och vad åt jag? jo sallad som vanligt, haha! Men vi hade det jättetrevligt. Jag är som deras "enterntainment" här, jag säger saker, uttalar vissa saker lite roligt sådär så jag hittar på ord som dom använder, inte hittar på men dom bara kommer och så skrattar dom och använder dom som slang, haha det är kul!

Jag blir galen av all musik här, jag bokstavligen älskar det! Musik gör mig så glad och på så bra humör, så några låtar ni måste lyssna på hemma är:



Lil Wayne Ft Gucci Mane - We Be Steady Mobbin

Lil Wayne ft Eminem - Drop the World

Lil Wayne Swag Surfin

Lil Wayne - Knockout - (Feat. Nicki Minaj)

Lil Wayne Ft Sean Kingston & Drake - This Is My Life


Lyssna och njut samtidigt som ni tittar på bilderna nedan som är från live sändningen.




Det var sjukt mäktigt att sitta där och kolla

there comes a time in your life!

Nu har jag precis skrivit mitt prov i min family relations kurs. Det var 50 multiple choices och det är viktigt att jag läser frågorna ordentligt. Men läraren i den här klassen är jättebra och hon sa till mig att är det något jag inte förstår så är det bara att jag ber henne komma så förklarar hon för mig. Det här är alltså en 8 veckors kurs så nu har jag gått halva kursen, känns bra!

Hej pappa,
Hoppas allt går bra på jobbet och jag är jätteglad för din skull att du har "tagit över" märsta ik igen. Jag vet att du också är jätteglad, även om du är en person som inte visar det så mycket, haha! Fast skulle du varit med mig så skulle du skrattat och visat det, du är bäst! Pratade med mulle idag och han sa att han är jätteglad att du är tillbaka och han sa att även de andra killarna va nöjda med din återkomst. Så kör hårt nu, visa vad du går för och visa vilken grym tränare du är!

Hej mamma,
Blev så glad när jag såg dig igår och är så glad att det hela tiden går frammåt för dig med du vet vad. Och vilka fina kläder du hade köpt, jättefina! Du får passa dig nu när du går på "stan" så du inte blir uppraggad av alla män haha! Och det där med jeansleggingsen, jag är bara glad att du använder dom och stövlarna kan du så gott som få! Hur går det på ditt nya jobb? även du kör på och visa vad du går för, för du är bäst på det du gör!

Hej Robin,
Hoppas allt går bra med ditt jobb och med lägenheten, du har fått ordning nu va? Jag tycker du ska börja spela fotboll igen för du vet själv hur duktig du är på det. Och du mår bra av det för det är något du tycker om. Din fot krånglar, jag vet men kör balansövningar varje kväll innan du går och lägger dig. Gör det enkelt, stå på ett ben och blunda medans du borstar tänderna, medans du kollar på något tv program. Saknar dig!

Hej pauline,
Du blir hela 20 år idag, helt otroligt! Att min lilla mini är 20 år, känns lite.. hm, overkligt! Är jätteledsen över att jag inte kan fira dig, men jag fyller ju även år utan dig så vi får helt enkelt styra upp något när jag kommer hem. Hoppas du får jobbet på arlanda, det är din tur nu att ha flyt och få ett jobb så du kan organisera din lön, din ekonomi så att du har pengar på sidan om efter du betalat din hyra. Ha en dunderkväll, tänk på mig för jag är hos dig även fast jag är hur långt bort som hellst, älskar dig!

Hej till er andra, vänner och familj,
Hoppas att ni alla mår bra och att ni tar hand om varandra där hemma. Morfar, jag ser min gosse varje dag och då tänker jag på dig och giggi, farmor du är ingen datamänniska men jag hoppas du mår bra, se till att friskna till. Längtar tills jag kommer hem och får krama om dig så se till att bli bättre nu!

Stora kramar till er från mig!

then I say the same thing every single time

Glömde visa mina otroligt sexiga nya solglasögon, enjoooy!

I can make your bed roooock

Hej mina underbara hemma i sverige,
Idag hade jag lektioner 7:55-12 sen hade vi någon lunch som representerade womens athlete. Haha minns inte exakt vad det stod för men de bjöds på lunch och så hölls det tal. Sen blev det en snabb sväng tillbaka till rummet för att byta om till träningskläder, gym stod på schemat som vanligt. Och vi går inte bara till gymmet utan vi har planerat vad som ska göras exakt. Sen efter det tunga passet gick vi ut och sprang i världens värme, fyfan! Sen blev det middag, dusch, tjejernas basketmatch sen study hall i två timmar och det är så otroligt kul, alltså inte. Nu har jag fixat mig, bytt kläder tusen gånger, och är redo för utgång. Det är onsdag men en av tjejerna fyller år så dom har hyrt ett ställe som heter livingroom. Så det kommer vara en massa "kända" fotbollsspelare där, kända här alltså, från miami dolphins etc. Det är som en superbowl fest, blir nog kul! Michelle och nikkie är här just nu, vi väntar på dre och susie som åkte och köpte öl och då säger jag USCH, usch för öl och usch för amerikansk sprit, Im a sober person down here :) så mamma och pappa, oroa er inte!

Nu ska vi röra på oss, ta hand om er där hemma!

time is flying by

Jag har fått en utskällning av pauline att jag är dålig på att uppdatera, och svar ja, jag vet haha! Även malin på mitt gamla jobb påminner om att jag måste lägga upp bilder. Svaret är att jag inte köpt kamera än, får köpa det snart så jag kan visa er mina dagar i bilder!


Så vad har hänt under de sista dagarna? I söndags så spelade jag och naska fotboll i ca 3 timmar. Jag slog inlägg till henne som hon skulle avsluta på, jag gav henne lite tips och hon blev jätteglad för det och ber mig pusha henne hela tiden så hon tänker på det jag sa till henne, några av killarna va ute och spelade så det var kul. Har gått i skolan som vanligt, igår ösregnade det. Haha helt sjukt, det blev typ översvämning och när jag kom tillbaka till rummet så såg det ut som att jag hade tagit en dusch med kläderna på. Efter det tog jag en liten power nap och därefter var det dags för träning. Vi tränade sjukt hårt men vad händer sen då? Jo vi skulle springa efter att vi haft världens styrkepass, suicides blev det. Man skulle springa och nudda linjen på andra sidan i basket hallen och sen tillbaka. Vi va uppdelade i 5 grupper med 3 i vardera och när man inte sprang så gjorde man wallseats, när man står i 90 grader. Förstå att låren tog stryk. Men det gick bra, jag klarade alla och låg först när min grupp sprang så det kändes skönt!

Det jag måste tänka på när vi kör fitness är att jag inte kan andas med bara munnen. Jag måste lära mig andas för luften är så fuktig, bästa sättet är att andas in genom näsan och ut genom munnen för annars stryper man sina lungor. Efter träningen så åkte jag, Dre och Shanoska till target för att köpa lite flingor osv sen blev det lite plugg och lite häng innan det var dags att sova.

Idag var det skola som vanligt, slutade 12, då hade jag en workshop som jag måste göra för en klass och därefter hade jag study hall en timme sen gick jag till min tech lärare för hon skulle visa mig en sak vi har i läxa. Efter det gick jag och Dee till UC och åt, blev sallad som vanligt och därefter gick jag till rummet med Nikkie för att plugga, men då smsade Dre mig att hon var redo att åka, vi hade nämligen planerat att åka till target idag igen. Vi åkte dit, kikade lite sen åkte vi till broward mall för imorn har vi någon middag som har med womens soccer att göra så man ska vara finklädd. Tror ni jag hittade något? Nej, byxorna dre visade mig såg ut som mormor byxor, haha fyfan! Hahaha!

Nu ligger jag i sängen, jättetrött. Ska läsa lite, sen ska jag nog ta och sova. Känner att jag inte orkar vara uppe idag bara för att vara uppe, så ska nog lägga mig och sova nu. Egentligen skulle Nikki kommit över men jag är så trött, så vi får köra en plugg kväll imorn istället. Imorn har vi även study hall med laget så då får jag ännu mer jobb gjort!

Hoppas ni alla har det bra hemma, pusss på er!

i never knewed

Det är söndag, med andra ord jag har tid och det är dags att uppdatera bloggen!

Mycket har hänt på sista tiden, men roligt har det varit. I fredags hade vi en grymt jobbig träning. Vi sprang i trappor i 30 graders värme. Det var 3 våningar, med andra ord 6 trapp nivåer om man säger så. Det är så  kvaft och jag är inte van vid luften här men jag pressar mig själv och ger inte upp. Efter träningen så gick vi ut och spelade boll i ca 2 timmar. Efter det blev det middag sen började vi fixa oss för det var dags att åka till Boca, ca 30 minuter härifrån till ett houseparty. Inte musik stilen house utan som en hemmafest i sverige.

När vi kom dit så såg vi en massa bilar åka iväg. Varför? Jo för vi tog så lång tid på oss här hemma med klädombyten etc, ja ni fattar själv, vi är tjejer vad mer finns det att säga? haha så vi gick in, va där ca 30 minuter men sen så var det dags att åka vidare för det var ganska lamt där. Så vi åkte till hard rock, ett känt ställe. Vi var 7 tjejer och 1 kille, morgans pojvkän. Varken jag, chrissy, shanoska eller rachel hade ett falskt ID så vi gled runt vid utomhusbarerna, hur mysigt som helst.

Sen kom en kille fram till mig, hur snygg som helst och frågade om jag ville dansa. Haha, det var typ samba och sån skit kan jag inte så jag sa som det var, då sa han att han skulle leta upp mig när det var en lättare sång, så jag tänkte bara ja ja säkert. Efter ett tag så ser jag honom igen och han går rakt mot mig och börjar dansa med mig. Det roliga i hela historian är att alla tjejer suktade efter honom och sa kolla den där hetingen och sen kommer han fram till mig, jag som stod där helt tyst haha. Så alla tjejer nästan skrek "sweeeeden how do u do it?" För det har hänt ett antal gånger att killar kommer fram och börjar prata med mig, och killarna i skolan är hela tiden på mig. Haha jag skrattar bara för jag gör ingenting, det bara ploppar upp från ingenstans. Killen från hard rock heter Livio men kallas för junior bland hans vänner.

Igår var vi nere i downtown fort lauderdale, vi gick till ett ställe som heter Brick. Det var väldigt mycket folk, och så sjukt äckligt jävla varmt. Ursäkta språket, men det är så vidrigt. Jag hade lockigt hår igår för här nere är det ingen mening att platta håret om du ska ut och det är fuktigt ute, vissa kvällar går det, vissa kvällar går det inte! Iaf, vi träffade massor av människor från skolan och bekanta, det var roligt! Men för min del blev det nyktert, det är äckligt att dricka här, det smakar ren sprit. Usch!

Idag har jag inte gjort mycket alls, vaknade runt 14:00 pluggade lite, åkte iväg och åt mat på steak and shake, sen blev det mer pluggande, sen smsade lauren mig och frågade om jag vill med henne och max till sawgrass så vi åkte dit och tittade runt. Nu är jag på rummet, kom precis hem ifrån tacobell, gott var det!

Nu ska jag plugga lite, väntar även på shanoska som är hemma och fixar sitt hår. Hon gör inte dredds, vet inte vad det heter men iaf, hon är mörk så ja ni fattar. Junior ska komma förbi med en kompis och säga hej, haha alla tjejer är helt spända och säger "okej nu ska vi se om han är godkänd" hahah ja ja, nu ska jag återgå till mitt pluggande, hörs sen!

saknar er mamma och pappa, och min storebror robin!

RSS 2.0