so last year

Här är en bild som är från förra året, ungefär precis ett år sen. Det var början på sommar som nu och man var helt galen i att sola, ja ni kan ju se resultatet nedan och man var även galen när det gällde att gå till snaps, ett ställe vid medis, hur skönt som helst med massa människor, men det roliga med det här va att jag fick en kommentar från en kompis som sa "du ser ju ut som han i AXE reklamen, en liten choklad malin" Kikade igenom mina kort på face så dök den upp där, haha minnen! (Där har jag även min riktiga hårfärg) Och nedan är en bild på min tokiga klass som man snart lämnar, snyft.




tack mor och far

Tack mamma och pappa för att jag blev född av just av er. Annars hade jag kanske varit en svensk albino som pressar solarium hela tiden men inte får någon färg, eller sminkar sig som.. nämner inga namn, men iaf jag är glad att jag har bra pigment i familjen, that's life, yeah =)

Har jättetråkigt så lite oseriöst inlägg men iaaaaaaaaaaaaf nu börjar gossip girl igen så nu ska jag kura mig ner i soffan och mysa, xo xo!




a tja, hahhaa



sol sol sol sol

Kom hem runt halv fem imorse från jobbet, igår var det mycket folk så tiden gick riktigt fort. Träffade en massa gulliga människor hela kvällen, alltid lika kul och alltid denna fråga "vart kommer du ifrån?" jag tycker det är så himla kul så jag säger alltid gissa, de flesta brukar typ svara, halv italienare, halv spansk, halv chilenare, halv colombian och en massa andra roliga försök haha, men nej jag gör de lika besvikna varje gång då jag säger "nej jag är helsvensk"

En kille sa i fredags en riktigt gullig sak "med ditt utseende och dina ögon och drag så är du som en tropiskt blomma som finns i varma länder men inte överallt" hur gulligt va inte de?

En till rolig grej som hände igår, när jag väl kom till jobbet hade jag chinos och ett svart tubtoppslinne och espandrillos, vi satt och åt och jag höll i en ny t shirt och så frågade han vad det var och jag förklarade att jag skulle jobba i den (normaltvis brukar vi ha egna kläder, typ ngt enkelt som jeans och en t shirt men idag hade jag inte med mig) för att jag inte ville jobba i mitt tubtoppslinne, så da han "VA, vad är ett tittutlinne?" hahah hela bordet började skratta för han visste verkligen inte vad det var.

Nu har jag iaf ätit frukost, förklarat min kväll från igår, nu ska jag ut till solen igen och steka,
CIAO!

bra start

Kom hem imorse runt 04:00 från jobbet, la mig i sängen och slocknade direkt.. Vaknade upp vid nio av väckarklockan och även Sandras sms, planerna var att vi skulle åka till grönan men min fot ville inte riktigt det, den ömmar och har sig när jag går, så jävla trist! Men Sandra, nästa helg, om du kan, då jävlar!

Så hur har dagen börjat? Jo den började med lite aprikos kräm och mjölk till frukost, mumma sen la jag mig direkt på soldäcket, det är typ mitt första hem just nu, det ligger i lä därför blir det extra varmt, i love it!

Åt nyss en sallad á la Malin, nu har jag tagit en paus ifrån solandet, man kokar sönder där nere och mitt tålamod är inte på topp efter en bra tid i solen, så nu ska jag snart ner till mamma igen, hon ligger där och försöker komma upp till min bränna, men vi hyrs det kommer nog ta ett tag, haha! :)

Kanske lägger in lite bilder sen ifall jag orkar, men sålänge kan ni ju föreställa er mig på mitt soldäck, det är hur skönt som hellst så om jag va er skulle jag vara avundsjuk!


underbara sol, försvinn aldrig

UNDERBARA VÄÄÄÄÄÄÄDER!  lyckorus typ,

Idag var jag i skolan och gjorde ett prov, gick toppen, nu har jag bara lite kvar sen är jag klar, nu ska jag bege mig av till träning och därefter ska jag jobba 20:00 - 01:00

Dagen imorn då? Jo, jag ska till grönan med Sandra :D så jävla kul! Och det som är ännu bättre är att det ska bli 30 grader imorn, hela 30 grader!!!!! På kvällen sen blir det jobb igen 21:00 - 04:00

Nu äre brådis, tåget väntar!

PUSS


tima to say goodbye

Time for bed, godnatt.


tänker på dig..

ett gott skratt förlänger livet

http://www.svenskafans.com/fantv/default.asp?clip=8122

Hahaha ett gott skratt förlänger livet, CH i intervjue efter derbyt, haha pratar han svenska eller vad är det för språk? Har skrattat så mycket så att jag har ont i magen, hahahah, VÄRT ATT SE !!!!

dagens tadaaá

Idag blev det ingen skola, jag kunde flytta det muntliga provet till imorn istället. Så idag har jag bara varit hemma, pluggat det sista sen åkte jag in med min bror till märsta för att sola (första gången på ca 2 månader, bra!) ska bättra på brännan nu till studenten. Sen hämtade mamma upp mig så åkte vi hem i regnet, usch vad jag hatar regn!

Nu har jag precis duschat och innan det så bastade jag med papi, hade en hårinpackning i håret samtidigt så nu känns håret lent som siden! Idag blev det ingen träning för min del, jag har fått ont i min fot och jag har ingen aning om vad som är fel, men jag går som en sjuttioårig tant. Men imorn fick jag tid hos naprapaten så ska dit och kika vad som är fel, så nu sitter jag och laddar till ett derby som strax ska börja, hejar inte på något av lagen, men hoppas det blir bra fotboll!



and so they said

Klockan är 11:44 och jag vaknade precis. Fast inte direkt, utan för tredje gången men det är så  underbart att somna om när man inte har någon speciell tid att gå upp till. Igår vann Barcelona champions league, och de va galet, Messis mål, helt sjukt, killen är 1.10 ioch han hängde i luften så länge, haha de va galet. Iaf, idag ska jag till skolan runt två för att göra ett prov, och det är muntligt men det blir det sista provet för iår, och föralltid för den delen, ja lite skeptiskt är det ju men ändå en lättnad.

Så nu ska jag plugga på allt om islam för att få MVG, hahah ironi. Jaja, skriver sen :)




Min kära klass S3A

hon kommer med solsken

  
    

Idag hade jag prov i psykologi, ´nu är jag klar med kursen så det känns jättebra, sen åkte jag till södertälje för att träffa Daniella och så fixade jag håret, så check på det också. Snart är allting klart, och det känns bättre än någonsin!

you gotta have faith

When it felt like you were weak
And couldnt fight no more
On the ropes and it seemed like you was gonna run out of breath
When the world was on your shoulder
And the walls were in your way
You leaped and made it over
Through it all you kept the faith
With hope you set as free,
You showed us how to dream
And now we can lift our voices and forever sing
Nows the time to look ahead
And thank our heros of the past
And celebrate this victory, lets raise the flag cause

I believe, I believe, I believe,
Ohh I believe, I believe, I believe,
Ohh I believe, I believe, I believe,

And when they tried to keep you down
You kept up your head
Never loosing sight
You believed in what was right
You endured to the end
Walked through the strongest wind
The storms over and a new day begins
And when our hope was dying
You bought as healing
And now I got something, to tell my children


I believe, I believe, I believe,
Ohh I believe, I believe, I believe,
Ohh I believe, I believe, I believe,

tröttis


Snart så efter 12 år

Vi kommer lätt vara snyggast på vårt flak, tjejgänget i klassen vi har beställt t shirtar till alla oss som vi ska ha på vårt flak, och det flaket kommer spåååååra, ni ser även att jag är brunis också (a)

 
'
MALO det är mitt namn bland tjejerna i klassen,




galenskap

Jag mår verkligen bäst när jag befinner mig ute i solen, och satt och funderade lite inför studenten

 - Klänning check
- Studentmössa check
- T-shirt med tryck till flak check
- Vilka som kommer hit check

Måste fixas:

- bleka håret
- nagelförlänging hos bästa sophie
- sola, sola, sola sola
- köpa skor


Jag längtar så mycket, det är helt sjuuukt! Nästa fredag då kommer det hit en massa släkt som ska fira mig, tänkte bjuda hem vänner också men det blir så långt för dom att åka så har bjudit dom till mitt utspring istället, asså känslan i magen, den går inte att beskriva!!

snart över

Gud vilket underbart väder vi har haft de senaste två dagarna. Gårdagen började med skola och jag hade prov i filosofi, det känns rätt såbra så jag hoppas att jag klarade det, sen därefter åkte vi tjejer till söderhallarna för att köpa med oss sallad på typ världens godaste salladsställe sen gick vi och satte oss i en park. Satt där och mumsade i oss vår mat, pratade lite, planerade lite inför studenten osv. Sen tog jag mig hem där jag spenderade all tid ute på tomten i solen såklart, måste ju fixa till brännan till studenten (tar snart hjälp av solariet).

På kvällen var det träning, vi sprang över 8 km i rätt så fort tempo, jobbigt var det men vilken känsla efteråt, man känner sig så duktig! Sen kom jag hem, pluggade lite sen la jag mig faktiskt kl 22.

Idag hade jag återigen prov, denna gången natur och det klarade jag så nu är jag klar med kursen, så no more naturkunskap! så skönt, samma visa igen, åt lunch med tjejerna sen tog jag mig hem, nu har jag tagit en paus ifrån solandet, sen ska jag ut och pressa igen, kvällen blir densamme som igår, träning som vanligt!

Imorn ska jag färga håret, ska bleka min utväxt och lägga i ljusare slingor, känns skönt att fixa det nu innan nästa fredag, sen ska jag fixa mina naglar osv.

Nej, nu ropar solen på mig, puss!

hatar att plugga

Veckan som kommer ser ganska så tuff ut. Har äckligt mycket att göra, och då menar jag äckligt mycket: 3 prov, två inlämningar och ett muntligt arbete.. Jag ska hinna klart, det ska jag, men jag kommer ta slut som människa. Är redan helt lost i huvudet och går med en stor klump i magen..

Idag hade vi match mot BK 30, vinst med 4-1 ganska så skönt och behövligt! Men, jag har aldrig känt mig så levande och kände mig som en springandes zombie, det var galet varmt ute så man hade jättesvårt att andas och så har jag så mkt annat att tänka på så jag känner knappt någon ork.

Nu väntar jag på mamma som köpt godis för att jag ska orka plugga, hon är så bäst! Så nu ska jag sätta mig och plugga med henne, ska fixa så att göra listan blir mindre.


when it hurts the most

You're a falling star
You're the getaway car
You're the line in the sand
When I go to far
You're the swimming pool
On an august day
And you're the perfect thing to say

And you play it coy but it's kinda cute
Oh when you smile at me you know exactly what you do
Baby don't pretend that you don't know it's true
Cause you can see it when I look at you

And in this crazy life
And through these crazy times
It's you
It's you
You make me sing
You're every line
You're every word
You're everything

You're a carousel
You're a wishing well
And you light me up
When you ring my bell
You're a mystery
You're from outer space
You're every minute of my every day

And I can't believe that I'm your man
And I get to kiss you baby just because I can
Whatever comes our way

We'll see it through
And you know that's what our love can do

det var skrivet i böckerna..

why can't we have everything that we want? why why why?


varför ska allt vara så svårt?


keep it real

Igår blev det lugnt, va hemma med mami och papi och kollade på talang 2009, och sen gick jag igenom något jag trodde att jag inte skulle klara av. Men det kändes hur bra som hellst, så igår blev det alltså lugnt och idag har jag pluggat hela förmiddagen, sen åkte jag och mamma till stallet för att ta hand om min lilla älskling, nu kom jag precis hem, och pappa har som alltid gjort en asgod middag, så nu ska jag sätta mig framför tvn och kolla på hammarby-halmstad med världens godaste mat!

time goes by

Jag har inte pratat med dig sen i november men igår så ringde. När du ringde och vi började prata, det kändes som att det var igår vi träffades, sen vi pratade, allt va som vanligt liksom. En läskig känsla men ändå en lättnad.

STUDENT 2009

Anna och jag på nyår, snart tar vi studenten och vi (tjejerna i klassen) har beställt finaste tröjorna till vårt flak, kommer bli galet. Inte långt kvar nu, snart har vi vår champagne frukost, sen tar vi båten till Nacka Strand där vi springer ut till våra nära och kära, sen är det upp till skolan som gäller, en outfit makeover, på med brillorna, hoppa på flaket, fucka ur till musiken, asså jag längtar så mycket, kommer bli galet! Ses vi där?





O.o

Vi är två helt ordinary people

tanorexi, HAHA!

Vill åka utomlands nu nu nu nu nu!


Tack sandra, för att du är du! :)

De senaste dagarna har varit toppen. Lite kort om veckan alltså:

- Haft stort muntligt prov om Kristendomen, gick utmärkt!
- Haft sista fotbollsträningen i skolan med alla grabbar, sista skolträningen någonsin?! känns lite konstigt..
- Tränat som vanligt
- Tittat på BP-Hammarby med Sandra
- Varit på långpromenad med Sandra, diskuterade allt från a-ö

Det va lite från de som varit. Idag då, jo idag har varit en riktigt skön dag, vi kan börja med gårdagen, först var det alltså skolan som gällde, hade prov och det gick hur bra som hellst och därefter hade jag sista skolträningen, kände mig riktigt på G eftersom jag va så glad efter mitt prov. Tog mig till Sumpan där jag mötte upp Sandra, observera att jag väntade på henne i hela två timmar. Jadu, vad gör man inte.. När vi väl möttes upp tog vi oss till grimsta, en galen tåg och bussresa och vi kom till och med försent. BP förlorade tyvär, men Miiko en vän till mig spelade och han va jätteduktig, så de va ändå kul att se! Sen fick vi skjuts hem av sandras "ingifta farbror" som hon säger :p När vi kom hem till henne åt vi en asgod middag, om man kan kalla det middag typ 22:00 på kvällen, haha därefter gick vi ut på en promenad och vi pratade om allt möjligt, och det va så skönt att få ut vissa saker som man hållt inne.

Idag har varit den skönaste dagen på länge, men ändå segaste, vi vaknade runt elva skulle jag tro, åt lite frukost, sen pluggade vi lite, sen sjöng vi Sing star, haha vi trodde vi va värsta artiserna, sen la vi oss och kollade på High School Musical 2 och sen va vi jätterastlösa så vi gick ut och hoppade i hennes studsmatta och spelade fotboll (?!) samtidigt, haha sjukt kul var det iaf. Vi skrattar så mkt så att vi kommer få beach 09 mage utan att ens anstränga oss, skönt ;)

Inlägget skulle kunna bli dubbelt så långt men för att runda av nu så avslutade jag iaf kvällen med att åka till stallet med mamma, sen kom vi hem, åt en god mat som pappa lagat sen la jag mig och kollade på Twilight, avgudar den filmen. Så nu sitter jag här, har inget att göra, eller jo, min bror fyller år nu, för klockan är 00:02 så skickade precis iväg ett sms, men det var inte det jag skulle skriva, utan det jag skulle skriva var att min mamma står och bakar tårta, så väntar på sockerkakan som blir över, mums!




tomt i bollen

Jag har inte så mycket att dela med mig utav. Det enda jag kan säga är att jag är sjukt galet stressar inför studenten, att jag ska hinna klart med allt, så nu är det full fart som gäller tills dagen jag inte går i skolan mer. Är knappt någon tid kvar i skolan, och det känns konstigt på ett sätt men ändå skönt.

Nu ska jag vila, sen återgå till pluggandet och därefter är det träning som vanligt!


hjälp på traven

Jag har lite beslutsångest. Ska jag behålla min färg som jag har nu?  (de flesta vet hur jag har nu) lite ljusbrunt/blont eller ska jag färga det mörkt? Bilden nedan är för ett tag sen och där är min riktiga hårfärg, dock väldigt mörkt då jag brukar ha en speciell lite ljusare brun färg.




vad tycker ni?

nya tag

okej dålig uppdatering av mrs broberg, jag vet men har haft så mycket annat att göra på senaste på har inte ens orkat logga in på bloggen. lite snabbspolning då:

last week,
måndag: Match, seger och jag fick göra mål *ler*
tisdag: skola & träning som vanligt
onsdag: ledig från fotbollen så det blev lugnt, åkte till gamla stan med Maxi, Simon och Adde, vi köpte kulglass och gick runt i sommarsolen, så skönt!
torsdag: Va på elias, ermin och ivans skiva med världens bästa Laila, Malin och Astera va också med men Astera hade glömt sitt leg, haha så dååålig, så det blev bara jag och Laila som stannade kvar, sen tog vi nattbussen hem, och vi va helt trötta.
fredag: Tog mig till skolan runt tolv, åkte hem, vilade, skulle egentligen gått ut med Laila för arlandagymnasiet hade mösspåtagning, men min kropp sa emot så jag stannade hemma med mina föräldrar och mös.
lördag: hjälpte mami hemma först och städa lite, laga mat, de skulle nämligen få gäster, sen blev det solning därefter åkte jag till sötsandra där jag vi åt god mat, sen tog vi oss till Sollentuna till en fest där vi hade det trevligt, träffade massa nya folk, sen var det hemgång igen och när vi kom hem kollade vi på lite TV, mys pratade sen somnade bägge två på två röda.
söndag: Träning runt 13 sen åkte jag hem och tog det lugnt, pluggade lite smått

 

happy day

Vi lever i en kupol.

VÄRLDENS BÄSTA SPELARE

Han är bäst. Han är kung. Han är stjärna. Han är grym. Han är VÄNSTERFOTAD! 
 Behöver jag säga mer?

Barcelona's Lionel Messi (L) vies wiyh Real Madrid's Pepe (L) during a Spanish league football match at Santiago Bernabeu stadium on May 7, 2008. (JAVIER SORIANO/AFP/Getty Images)

not far away from where you are








Rotless tree



What I want from you
Is empty your head
They say be true
Don't stain your bed
We do what we need to be free
And it leans on me
Like a rootless tree

What I want from us
Is empty our minds
We fake a fuss
And fracture the times
We go blind
When we've needed to see
And it leans on me
Like a rootless...

So fuck you
And all we've been through
I said leave it
It's nothing to you
And if you hate me
Then hate me so good that you can let me out
Let me out of this hell when you're around
Let me out, let me out,
Let me out of this hell when you're around
Let me out, let me out

What I want from this
Is learn to let go
No not of you
Of all that´s been told
Killers reinvent and believe
And this leans on me
Like a rootless...

So fuck you
And all we've been through
I said leave it
It's nothing to you
And if you hate me
Then hate me so good that you can let me out, let me out, let me out
Let me out of this hell when you're around..

Let me out




Trust me, I'm walking away, away, away

"Time goes by.. "

Visst minns vi somrarna som barn som alltid soliga med himmel blå . Vartefter som vi växte upp blev sommaren mer blöt och grå. Somrarna när vi var barn var jättelång, tog aldrig slut. Nu hinner vi knappt börja den förrän den nästan tagit slut. Vi hoppade och skuttade bland blommorna på ängen. Nu har vi blivit tröttare och orkar knappt ur sängen


Jag är svag för Rob Dyrdek

Rob&Big är mitt absoluta favoritprogram. Skrattar typ varje sekund. Haha och Rob, nånting är det men jag vet inte vad, men han gör så att man blir svag, och vi ska inte prata om Big hahah!

RobDyrdek.jpg Rob Dyrdek image by rustykayla13



mösspåtagning, med andra ord underbar dag

Dagen igår var helt underbar. Vi hade skola som vanligt, en lektion, sen åkte jag Anna Lisa och Sara till söderhallarna för att äta världens godaste cesarsallad, resten av gänget ville till Nacka Forum så vi delade upp oss för en stund. Därefter satte vi oss på medis och åt glass. Sjukt skönt väder. Äckligt underbara människor. Sen åkte vi tillbaka till Nack Strand, nu ner till vattnet, galet mysigt. Där sjöng vi, körde tävlingar och det viktigaste, där satte vi på oss våra studentmössor och fyfan va härligt det var. Hade verkligen en toppendag som inte kunde ha blivit bättre! Idag är det exakt 5 veckor tills vi tar studenten, jätteskönt men ändå trist eftersom man kommer tappa kontakten med vissa människor och kanske se vissa människor för sista gånge. Men det är bara att njuta av det som är kvar. Här nedanför koommer min dag i bilder. Enjoooy! S3A Walthers Nacka Strand.
















'

"take me back.. "

Jag såg precis på dagboken. Världens bästa film enligt mig. Jag har kollat och kan kolla på den tusen gånger till och jag gråter lika mycket varje gång vid precis samma scener. Jag satt och funderade lite. Hur annorlunda mitt liv och min vardag hade varit om jag hade valt att vara med dig. Jag saknar så otroligt mycket. Har den där känslan som får vartenda hårstrå på kroppen att resa. En känsla inom mig som inte går att beskriva. Det gör ont på ett sätt. Varför valde jag bara inte att vara med dig? Allting hade sett så annorlunda ut.

Varför är det alltid så? När man väl har någonting och sedan släpper det, varför får man den där känslan att man vill ha tillbaka det igen? Att ingen annan får röra den personen? Och när den personen väl gör det så känns det som att allt rasar samman. Och sen när man väl fått tillbaka den personen så blir det samma sak igen? Då har man det. Det är inte lika spännande längre. Varför? Kan någon säga mig VARFÖR?!



Så många chanser du och jag haft. Så många tillfällen att ta vara på. Men vad hände? Jag lät det rinna ut i sanden, va kall, kort mot dig. Men återigen, varför? Nu när jag tänker på dig, ser kort, det gör ONT. Jag vill att det ska vara vi. Som det var en tid. iaf för en kort stund.

Du hade allt. Du va min första kärlek och kommer alltid vare en person som jag känner så starkt för. Jag va mig själv med dig, vi kunde skratta tillsammans. Skratta åt nästan ingenting. Men vi trivdes tillsammans. Och jag saknar det. Otroligt mycket.

Nu har du ditt och jag har mitt.. Men jag kan inte sluta tänka på hur annorlunda mitt liv hade sett ut om jag var med dig. En önskan som sitter långt långt inne som förmodligen inte kommer besvaras och det både skrämmer och plågar mig.

sanna ord



RSS 2.0