foh shooooooh

Hej dar hemma, Hoppas alla mar bra och att ni har det bra. Jag sitter pa min family relations class och idag tittar vi pa film, revolutionary rd. Strax ska jag ivag och ha matte sen blir det historia och sen ska jag ta en lang powernap. Ska uppdatera om mina senaste dagar nar jag kommer till rummet for nu skriver jag fran min blackberry.

my weekend so far

Hej alla där hemma,

Tänkte berätta lite om min helg, det var min första helg här i fort lauderdale eftersom jag följde med wizzo hem förra veckan. I fredags hade vi som sagt världens löpning, efter det spelade några av oss fotboll eller med andra ord fotbollstennis, riktigt roligt! Sen drog vi till UC och åt. Efter det åkte jag, shane och shanoska till gallerian, wizzo och adri tog egen bil. Vi fixade min telefon, och kan säga att det är riktigt skönt att jag har den. Kände mig låst innan eftersom man inte kunde höra av sig till varandra, men nu har jag den och jag älskar den!

Senare under den kvällen hyrde vi film, inte för att vi tittade på filmerna haha vi pratade mest för det var lite folk i vårt rum och filmerna sög ändå. Igår hade vi tänkt att åka till stranden men det var inte nå fint väder alls så vi åkte till sawgrass mills, en sjukt stor galleria. Jag lovar att om man ska gå igenom hela gallerian, ja då ska man börja 09:00 och gå därfrån 21:00. Den är så enorm så man nästan känner sig vilsen.

Jag köpte tre t-shirtar, 1 linne och en så sjukt snygg adidas tröja. Adidas tröjan gick på 350 kr, har alltid velat haft en sån så den blev lite dyrare än resten av plaggen. Linnet och t-shirtarna köpte jag på forever 21 och linnet kostade 28 kr, förstår ni? 28 kr och det var från forever 21 som är en bra affär och linnet var lite utstickande, snygg färg. Tröjorna gick nog på ca 200 kr max. När vi var klara med besöken i alla affärer så köpte vi med oss kina mat och skyndade oss till killarnas basketboll match. Vilken känsla det var att sitta där, jag menar, i sverige sitter man i samma höjd som golvet, här är det en stor arena, precis som på film och de hade jättehög och bra musik i perioderna och när det var time out. Cody, en av killarna som vi brukar umgås med ramlade när de hade anfall och han bröt sin fot. Helt sjukt för han föll nästan knappt och han hade även ett ankel skydd, sjukt trist!

Wizzo och adri körde honom till sjukhuset där dom röntgade hans fot. Jag stannade kvar med Lauren, Shanoska, Dee och några inne i UC, vi satt där och snacka lite. Sen åkte Lauren iväg på middag med hennes föräldrar så jag och Dee gick förbi shane och juans rum, spelade lite dj hero, haha sjukt kul sen gick vi tillbaka till mitt rum för att plocka ut lite kläder för lauren och dom andra ville att jag skulle med ut. Så jag gick till rummet, fixade mig och sen kom Lauren till mitt rum så gick vi ner och mötte upp de andra. Det var jag, Lauren, Alexis, Michelle, Kesiah och max som är Laurens pojkvän. Vi drog in till fort lauderdales downtown.

Stället vi gick till var mäktigt, låg precis vid en hamn och det var FETA båtar överallt. Det går inte att beskriva känslan, jag vill visa er i bilder eller live. Men iaf, det var sjukt kul och alla här kallar mig sweden, haha! Det var proppat med folk och det var även proppat med lesbiska tjejer. Fy, jag spyr! Vi har jättemånga lesbiska i laget, och det kom som, en chock för mig när jag fick reda på det. Men tjejerna i laget, dom är coola att umgås med osv, så det är inget problem så. Men det är lite vidrigt när man går ut och så kommer en tjej fram och vill dansa, stort nejtack!

Runt 3 tiden så var vi tvungna att gå till garaget för vår tid gick ut då, vi tog en tripp till taco bell, sjukt sjukt gott! Sen gick jag förbi shane och juans rum men shane var hos hans faster så jag var där ett tag och pratade med juan. Sen gick jag till mitt rum där wizzo och cody var. Cody sov här på golvet på en madrass, för hans rumskamrat luke, hans tjej var här.

Idag har jag inte gjort så mycket,vi har varit på walmart och handlat lite till rummet. I matväg så att säga. Affären var så gigantiskt stor så det är sjukt. Nu sitter vi här i rummet, små pluggar lite. Vi alla är jättehungriga så vi ska väl snart åka iväg och äta tror jag.

Det var kul att prata med er idag mamma och pappa, menar inte att låta "konstig" som ni säger utan när vi är så många i rummet så blir det fel när jag sitter där och pratar svenska. Hoppas ni förstår, speciellt du mamma, du verkade så nere. Jag saknar er jättemycket, allt går bra för mig här och jag trivs jättebra. Vi hörs imorn, älskar er!

love life

Jag har fått min blackberry nu, yäääy :D den är grym!

Idag hade vi jobbigaste löpträningen, fyfan men jag klarade det. Lite svårt att andas bara, är inte van vid den här värmen. Några tjejer i laget spydde, haha för att det var så jobbigt men jag klarade mig. Nu sitter jag adri och elisa i vårt rum, ska sätta på en film sen har vi en till, en skräckis.

Nästan alla andra är ute och festar idag, det är en fest vid Jersey shoore men vi tyckte det va bäst att stanna hemma. Imorn ska jag till gallerian med shane, vi ska kolla lite och äta sen runt 4 är det Basket match och sen efter det ska jag ut och springa, försöka bli van med den torra luften.

Nej, nu ska jag leka vidare med min älskling (för övrigt så har jag 3 olika skydd till den, rosa, ljusrosa och lila, ska visa sen :D )


Min ser inte ut exakt sådär, ska ta bild sen när jag har tid!

PS. Mamma och pappa, mitt knä känns av :(

that sucks

okej, nu är jag skit irriterad. Skrev nyss längsta inlägget och vad händer? Jo det försvann.

Så jag säger godnatt här innan jag slår sönder datan, godnatt!

go sharks


Idag hade jag två lektioner sen uträttade jag och wizzo lite ärenden. Jag slutade 12:00, gick direkt tillbaka till rummet för att fixa lite sen kom wizzo hem med en sallad till mig som jag beställt. Efter att vi ätit, pratat med robin på skype så gick vi till James, en kille som sköter atleternas studier och fixade tid för study hall. Det är något man måste ha varje vecka, vissa har fler timmar än andra, beroende på hur det går i skolan. Jag fick 2 timmar, wizzo fick 4, alexis fick 4 och kesiah fick 6 hahah. Så bortsett från skolan så ska man gå på study hall och sitta och bara plugga.

Sen tog vi bilen till the bookstore, jag lämnade tillbaka en bok och plockade ut två nya. Sen gick vi till bank of america och fixade ett amerikanskt bank kort till mig. Så nu slipper jag alla avgifter när jag handlar med mitt kort. Sen åkte vi till target och handlade lite mat hem. Gick på runt 210 kr. Köpte toapapper, haha det var helt slut här hemma, sen ansiktskräm för det behöver jag, bommulls paddar, och så mat. När vi kom tillbaka till skolan så gick vi till UC och åt. Blev sallad som vanligt för min del sen blev det smoothie. Annars så har vi bara pluggat ikväll, shane och juan kom in till vårt rum ett tag sen kom nikkie och hennes kompis förbi ett tag, nu blir det sängen för jag ska upp 07:15 imorn, godnatt!

love u guys

vårt lilla besök till gallerian igår, haha vi beslutade oss för att åka karusell för barn, typ 1-4 år hahaha!

time to study, yääääy! (not)



kepsen jag fick av pappa, du är så söt :)

Idag har vi inte gjort så jättemycket. Vaknade som sagt runt halv 11 och då fixade vi lite i rummet, åt frukost sen gick vi till poolen och chillade innan träningen. Sen gick vi och köpte en sallad, lite mätt mat. Träningen bestod av magträning första 30, och jag kan säga fyfan vilken smärta det var hahah. Cam, vår fys tränare är en riktig tuffing så det är bara att lyssna på vad hon säger, men hon är riktigt snäll! Sen körde vi en massa övningar inne i gymmet och jag kan inte beskriva smärtan man får uppleva där heller, haha men efteråt känns det så otroligt skönt fast man har lite ångest för man kommer gå som om man fått någonting uppstoppat där bak imorn, haha!

Efter träningen gick vi till UC och köpte oss varsin smootie, dom är så underbart goooda! Idag tog jag strawberry samba, önskar jag kunde skicka ett smakprov via datan, borde det inte funka med tanke på hur allting utvecklas? haha skoja bara men den är så god och perfekt efter en sån träning.

Sen åkte vi till broward mall, kikade lite på mobiler men köpte ingenting utan vi kikade runt lite på andra saker. Jag måste köpa mig en ryggsäck, för handväskan blir så otroligt tung när man har alla böcker med sig. Shanoska en av tjejerna i laget sa att hennes kompis jobbar med mobiler och att han kanske skulle fixa en blackberry åt mig gratis, så går det är det ju bara att buga och bocka. Dom sa det, att man måste känna folk för då kan man fixa saker som det här. Så vi får se, känner att jag behöver fixa en telefon nu så man kan kommunicera när man ska mötas upp efter skolan osv.

Jag går alltså i skolan mån-fre för er som inte vet det än. På mån,ons och fredagar börjar jag 07:55 och slutar 12:00 och på tisdagar och torsdagar så börjar jag 09:15 och även då slutar jag 12:00. Sköna dagar? Om det är. Men det är viktigt att hänga med i skolan och det är lite annorlunda för mig eftersom det är sån stor skillnad från här och hemma men det är bara att hänga på.

Just nu tränar vi alltså mån, ons och fredag men sen kommer vi träna 5 dagar i veckan plus matcher. Så jag har skola på förmiddagen sen har jag fri tid mellan tolv och tre, så som det ser ut nu sen tränar vi en och en halvtimme sen har man fritid och då har man tid att plugga och även göra annat. Sen har man studyhall som är 2 timmar per vecka, det är bra så där kan man få hjälp och det gör så att man hänger med i studierna.

Alla människor är så underbara här. Dag och natt om man jämför med sverige. Alla hälsar på alla, man frågar alltid hur den andre mår osv. Ska jag handla på target (affären som är hur stor som hellst) så säger dom alltid "hi, how r u?" är man på donken, samma sak, är man på en fin restaurang, samma sak där. Nackdelen med usa är att det är så mycket skräpmat, allt är friterat osv. Det är inte så konstigt att folk är feta i usa, haha men men.

Nu ska jag plugga lite, har en upg som ska in innan 12 idag, är så gott som klart. Dre ska bara läsa igenom den så min engelska är korrekt, så vi hörs imorn era sömntutor i sverige, (04:33)
vårt rum, min sida
vårt rum, min sida
poolen



poolen igen

Mamma och pappa: Älskar er, inte meningen att rusa iväg när vi pratar men det blir fel tajming ibland. Men blev så glad av att se er idag, hur funkar allting hemma? Ni vet att ni kan skriva kommentarer här så ni slipper vänta tills vi pratar på msn? Hahah ni människor har noll koll när det gäller datorer, mamma du är dock bättre än pappa haha! Robin, hoppas du haar fått ordning på lägenheten helt nu, vi måste bestämma en tid så vi kan prata på skype, saknar dig också!

Back from melbourne

Godmorgon sverige,

Sitter här vi mitt skrivbord, har precis käkat frukost så snart är det dags för duschen. Just nu duschar wizzo. Vad hände igår? Jo igår var ännu en lång dag. Det började med att vi drog till donken för att käka frukost för vi hittade ingenting gott hemma hos henne. För mig blev det en hash brown och en wrap men jag åt endast ut innehållet, wizz åt som en hamburgare fast det var sötare bröd med egg och bacon.

Sen åkte vi till Elisas pappa för att kolla om hpon kunde få göra sin tattuering men de hade råkat dubbelboka henne så vi åkte hem igen, tömde bilen sen åkte vi och tvättade hennes bil. Haha det var sjukt kul. Det finns som offentliga tvättställen, man betalar 3 dollar sen får man använda den i ca 20 minuter och det finns olika slangar där det kommer ut olika medel, haha helt sjuk. Sen åkte man till nästa station där fanns en lång jävla damsugare och sen kunde man spruta in doft i bilen. Haha kul var det iaf.

Sen åkte vi hem och böt om för att sedan åka ner till stranden, va mysigt det var men fy så det blåste. Haha det nästan stack till i ryggen för vinden blåste upp sand.


Sen åkte vi till studion och elisa skulle göra sin tattuering och den tog ca 5 timmar. Haha hade så ont i rumpan för jag satt ju bara där och stöttade henne. Den blev fin, men sjukt stor.




Efter det var det stress tillbaka till huset, hämta våra saker sen bege oss tillbaka till Fort Lauderdale. När vi väl kom fram så var det en massa folk i Adris rum, hon är lite ledsen för hennes kille har gjort slut med henne, väldigt oväntat. Så dom va där och drack, spelade beer pingpong haha sjukt kul. För mig blev det ingenting, gick rätt så snabbt tillbaka till mitt rum för att ta en dusch sen kom wizzo och duschade efter mig. Sen kom Dre hit och vi satt och chillade, snackade, skrattade så jävla mkt så vi fick ont i magen. Haha ska inte berätta vad vi skrattade extra mycket åt.

Idag måste vi plugga, vi är nämligen lediga idag eftersom det är martin luther king nånting så alla är lediga. Nej nu ska jag fixa lite här, hörs senare!

one more day in melbourn

Nu ska jag beskriva min dag;

Allt borjade med att vi gick upp klockan atta och elisas mamma gjorde glutenfria pannkakor till frukost, och det var inte vanliga pannkakor utan hon hade i blabar och jordgubb, sa sjukt gott. Sen akte vi till melbourne internationall flygplats, jag slulle vaxla lite pengar, men dom kunde tydligen inte gora det sa det fick vi stryka ifran listan. Vi akte till the mall istallet och kikade runt pa en massa saker men hittade ingenting intressant.

Sen akte vi forbi elisas pappa pa hans jobb och pratade lite och sen slappte vi av elisas mamma hemma och vi tog oss till en marknad, haha det var riktigt skoj faktiskt. Sen blev det ett stopp pa donken, jag at en ceasar sallad som vanligt och sen en glass pa det.

Efter det gled vi runt i bilen och bara vantade pa var frisor tid. Sa halv fyra akte vi dit och jag fixade min utvaxt och det blev sa sjukt bra. Allt ar san skillnad har ifran sverige. Mitt har ar som nytt, helt glansigt, lent, med andra ord helt underbrart. Elisa gick till det blonda hallet sa vi ser likadana ut nu haha lite kul.

Jag at precis mat, ar sa sjukt matt. Vi at pasta och kottbullar i tomatsas toppat med parmesan, jag har san tur att elisas systers barn ar gluten for nu far jag i mig riktig mat, mums!

Nu ska vi forbi en av eliss vanner och bara hanga, sen ska vi hyra film och imorn har vi annu fler planer, alskar att vara har!

Hoppas ni har det bra hemma mamma och pappa, saknar och tanker pa er. Halsa robin och resten av slakten ifran mig, stor kram alskar er massor!


"you look so short to be from sweden"

Nu sitter jag i Melbourne hemma hos Elisa, sjukt kul att se hur hon bor. Det tog ca 2 h och 30 minuter att kora for dt var ratt sa mycket trafik. Vi vevade ner rutorna, satte pa oss solglasogonen och vred upp till hogsta volym. For det forsta sa alskar jag radio kanalerna har, det ar sjuuuuk musik och sa alskar jag att aka bil. Vagarna ar sa stora, det ar typ 10 kor falt och just nar vi akte sa var det solnedgang, jattefint!

Jag har en homework i master student succes, jag ska vara delaktig i olika events och idag har jag varit pa tre olika. Forst att se hur folk i usa bor, sen var vi pa en bar och motte upp hennes pappa som va dar med lite vanner osv sen gick vi vidare till en restaurang och jag fick inte betala,de vad mig ta ner min planbok. Sa det forsta va deras hus, sen en PUB, sen restaurang. Man ska vara delaktig i 5 och nu har jag gjort 4, kanns bra.

Alla som jag halsade pa sa att jag va sa sot, att jag var den minsta svensk om traffat,  haha dom tror att alla ar typ 2 m langa. Och alla sa akta dig for killarna, dom kommer kasta sig over dig och elisa. Och dom tyckte det var farligt att tva sa sota va rumskamrater, hah dom va riktigt roliga.

Imorn ska jag och elisa upp och springa pa stranden sen ska vi aka och fixa vart har. jag ska fixa min utvaxt och elisa ska gora sitt har blont. Sen ska vi till the mall for jag maste kopa ett par converse eller vans, har bara mina uggs och flipp flopps. Sen ska vi formodligen fiska hahahaha sa kul!

Sen drar vi nog till stranden och senare pa dagen aker vi tillbaka till fort lauderdale, dar vi ska umgas med tjejerna i laget. Nu blir det film sa hors senare, byyye!

time for school

har precis gått upp, börjar 08:00 idag så dags att ge sig av till UC. Idag har jag 3 lektioner och är klar runt 11 så skriver mer då, ciao!



I love my life

Nu har jag precis haft mina lektioner för idag och det var två stycken, tech och master. Nu sitter jag på rummet med elisa och adri, vi äter lunch just nu sen ska jag och elisa till dustin, vår sjukgymnast för jag ska göra lite tester och elisa ska fixa sin handled som hon har propblem med.

Efter det ska vi tillbaka till rummet och plugga, för vi har homework till nästa vecka. Vi har hela helgen på oss egentligen men vi ska åka hem till Elisa i melbourne och hämta en bok hemma hos henne så vi sover över där en natt. Vi är lediga på måndag så det blir en långhelg, skönt!

Här är lite kort på rummet, man ser kanske inte så bra för det är taget med kameran på datan men ska fixa bättre kort när jag fixar min kamera :)



Mitt skrivbord, där jag har orkidéer (inte riktiga såklart) men det är för att tänka på maamma, för hon älskar dom!



Här är min vägg ovanför bordet, där har jag en planerare och bilder på min familj, och på pauline och mina söta hundar och samantha som tyvär inte finns kvar.


skrivbordet igen och hunden jag fick av morfar och gigi, tack!
min säng, jättesuddig bild men sängen är ungefär i brösthöjd så det är ett uppdrag varje kväll man ska upp och lägga sig, haha!
my roomie, elisa. Underbar tjej :)
Adri, en av tjejerna i laget som vi umgås med, även supersöt hon också, här sitter hon och käkar pizza :D

Elisa cabot, my lovely roomie

Dag 2 i skolan och idag var det lite svårare än igår. Idag hade jag psykologi på morgonen 7:55 shane kom och hämta mig och pappa runt 7:15 för att köra mig till skolan, hur sjukt gulligt är inte det? Iaf, jag blev avsläppt vid min klass och pappa åkte till UC (university center) för att vänta på mig tills min klass va klar. Runt 9:30 kom shane tillbaka och körde pappa till flygplatsen, återigen hur mycket har han inte ställt upp för både mig och pappa?

Efter det hade jag matte lektion, och ja mamma jag förstod faktiskt men jag kommer glömma det lika fort, haha! Efter matten sprang jag till Parker building för att ha historia och det gick bra men det är skillnad ifrån Sverige för läraren pratar om deras historia så det gäller att jag hänger med nu ordentligt. Efter det fick jag springa till coach kontor för att skriva på lite papper och efter det fick jag äntligen min nyckel till mitt rum, så jag gick dit och tog upp alla saker på väggarna osv. Kort på mamma, pappa, robin, mina söta hundar, och kort på pauline och hennes fina text hänger även uppe på min vägg.

Vi hade träning 15:00 men jag fick inte träna för jag måste ha en massa undersökningar först, hade en undersökning hos läkarn idag och allting var bra som vanligt, :)

Nu är vi i rummet, har fixat en massa i rummet igen och det känns verkligen som hemma nu! Ska ta en massa kort sen och visa er så ni vet hur det ser ut. Just nu ska jag och Elisa åka och köpa en massa maaaaaaaaaaat som vi ska ha på rummet, yummie! Just nu dricker jag en färskpressad smoothie med jordnöts smör i, haha ja det låter kanske äckligt men det är gott, där har ni ett exempel på att usa är lite annorlunda ;)

Dad is leaving tomorrow, so then I will be on my own

Okej, förlåt för uppdateringen men det har varit full rulle här. Saker att göra hela tiden, då menar jag hela tiden. Igår kom shane och elisa till hotellet och hämtade mina saker som skulle in i rummet, så slängde bara in allt och tömde ena väskan på sängen för klockan blev för mycket för att fixa det igår så det fick bli dagens projekt istället.

Idag gick jag upp 08:00, eftersom jag bor på ett hotell just nu så kom min taxi 08:40 för att ta mig till min första lektion som va tech, med andra ord data. Efter den lektionen hade jag en master student klass som va sjukt kul, lärarna är ashäftiga och inte alls som i Sverige, dom är pratglada, skämtar, skämtar med studenterna. Med andra ord en helt annan sida än i sverige.

Efter lektionerna tog jag mig till UC (university center) där alla restauranger finns och mötte upp en del från fotbollslaget. Idag hade jag även tid för att ta en spruta som heter menigitis och alla skrattar varje gång jag försöker uttala det. Iaf, det är en spruta man tar när man är i min ålder om man ska bo i doorms osv, för att man är med folk hela tiden och blir man sjuk så kan det spridas väldigt fort. Jag hämtade även ut mina böcker idag som för övrigt väger TON. Så idag blev det en massa shopping till rummet, även häromdagen då summan blev lite väl hög, men det var saker som jag behöver. Idag blev det lite mer inredning för att få det hemtrevligt. Blev uppplockad av Elisa och adri för vi skulle till rummet och hänga in alla mina kläder, och jag vet jag ska fixa kamera så jag kan visa er allt i bilder för ord räcker fan inte, haha det är så sjukt stort allting.

Nu har jag precis duschat, ska lägga mig och kika lite på tv sen blir det sängen eftersom jag har skola imorn 07:77, fy! Men ska inte klaga för jag har endast två eller tre klasser per dag och slutar alltid 12:00. Imorn efter skolan ska vi ha träning och köra vikter eftersom det inte riktigt är säsong just nu. Men jag tror att jag ska till Dustin som är vår sjukgymnast för att göra en massa tester, kolla mina knän, kroppen, sen ska en läkare kolla på mitt hjärta och mina lungor, så imorn blir det även en lång dag.

Har inte ens gått i skolan i en dag och har redan blivit utbjuden av en kille på middag, hahah lite kul är det!

Livin' my dream

Heading to the mall, this is me now, kinda cute nerd :)

It's raining men, hallelulja It's raining men..

Nu är jag precis hemkommen och ny duschad, skönt efter en lång dag som detta. Dagen började som sagt med att vi tog oss till skolan för att checka in till the doorms. När vi kom till skolan så ringde jag coach och berättade att vi va framme och då blev jag bemött på ett väldigt glatt sätt,"oh hi malin my young little swedish girl, i've been trying to call you, come up to my office". Blev typ prat i en timme och han berättade hela tiden hur glad han var att jag var här, så det kändes riktigt bra att höra.

Skolan och coach hade glömt att skicka ett papper till mig som har med att bo på campus att göra, så jag kan inte flytta in förrän tisdag eller onsdag för de behöver papper på alla sprutor jag tagit när jag va liten så mamma fick leta som en galning efter dessa papper så hon faxar dom imorn så förmodligen får jag flytta in på tisdag. Efter att vi fyllt i en massa andra papper så tog vi en taxi tillbaka till hotellet och sen drog vi och käkade kina mat på JC's penny, en fet jävla mall. Efter att vi ätit så gick jag och gjorde mina naglar, det behövdes verkligen. Jag började om från grunden och gjorde med gelé, hon tyckte det var bäst. Det tog henne 45 minuter att ta bort mina gamla naglar, sätta på ett nytt set och sedan lägga på gelé materialet, skillnad från sverige? Kan man lugnt säga. När man gör nytt set hemma i sverige tar det runt 2 timmar och kostar minst 600 kr, här i usa betalade jag 50 dollar, alltså 350 svenska kronor för ett nytt set, crazy? haha i know..

Efter att jag var klar med naglarna så gick vi och kollade på ny mobil, jag har redan en ny samsung jet men ska skaffa mig en blackberry. Så imorn köper jag den så jag får mitt USA nummer, och det skadar ju inte att ha en blackberry sen när man kommer hem till sverige, sjukt praktiskt! Sen gick vi till ett annat ställe som heter TARGET, det är så jävla sjukt. Ursäkta språket men där inne finns precis ALLT. Finns tusen ställen här där man kan gå in och så finns allt man kan tänka sig.Jag köpte lite praktiska saker som schampoo, balsam etc. Sen köpte jag en massa söta praktiska saker inför skolstarten, ska ta kort sedan när jag fått upp allting i mitt rum.

Just för tillfället har jag ingen kamera, jag lämnade den hemma till min familj men ska införskaffa mig en sådan snart så jag kan visa mer saker i bilder, för det tror jag uppskattas?

Nu ska jag äta lite gott, kolla lite film sen blir det nog sängen, är en lång dag imorn också. Hoppas ni har det bra i sverige, hörde att det var -20 idag och igår, fyfan! Om det är till någon tröst så har det regnat här hela dagen och jag har gått med mössa och jacka, en liten tröst iaf :)

Till mamma: Hoppas du mår bra, tack för att du letade igenom hela mitt rum efter detta dumma papper. Vad skulle jag göra utan dig? Du är världens bästa, saknar dig och älskar dig, massor!

Till Pauline: Saknar dig bästa vän, hoppas du hade en riktigt skojig kväll idag, det behöver du! Sitt inte inne och tråka, ut och ha kul :D Så ses vi snart igen, älskar dig!

the weather is not so good

Nu har jag precis vaknat, klockan är strax halv tio här i Florida. Jag sov som en stock inatt, dom har så sjukt sköna sängar på det här hotellet! Idag ska jag och pappa åka till skolan för att lämna av alla saker, som förövrigt väger ton. Sen ska vi ta oss till något mall så jag kan köpa lite praktiska saker till rummet. Nu ska jag fortsätta prata med mamma på msn sen ska vi ta oss härifrån, later!




Im in Floooorida

Hej bloggen och alla underbara människor i Sverige,

Jag och pappa är på ett hotell nu i Florida, ska sova här och sedan ta oss till skolan imorn och införskaffa mig en massa inredsningsprylar till mitt rum. Dagen har varit helt hektiskt, mamma körde oss till arlanda där vi växlade en massa pengar, listade oss på flyget och till en början såg det bra ut. När vi börjar gå mot gaten ser pappa att det är ett plan som är inställd som skulle till England så pappa förstod att det skulle bli svårt för oss som reser som stand by. Vi ställer oss utanför gaten och bara väntar, precis som alla andra typ 20 passagerare som också reser på vårt sätt. Pappa gick fram och kollade och det såg inte ljust ut för dom hade uppgraderat dessa som skulle till England, 20 stycken var dom totalt så dom hade pressat in alla dom i ekonomi klassen, vi hade första klass biljetter men man vet aldrig när något som detta händer.

Vi väntar och vi väntar och dom börjar rabbla upp en massa namn så både jag och pappa började bli lite oroliga. Men tillslut så sa dom vårat namn så vi kom med flyget som vi hade tänkt. Resan gick toppenbra, satt längst fram i business, haha underbart! Maten var skitgod och jag såg på en film som hette All about steve, med sandra bullock, riktigt bra faktiskt. När vi väl landade i NY så blev det stress stress stress och vi glömde en sak som stod som nummer 1 på prioriterings listan. Min parfym. Jag köpte D&Gs nya parfym på taxfreen uppe på arlanda, den luktar så sjukt jävla gott!! Men iaf, det dom sa var "ni måste lägga ner den här i väskorna ni checkar in sen". Man får ju inte ha vissa flytande föremål och när vi går igenom gaten efter att vi sprungit runt på flygplatsen för att hinna connecta med nästa flyg till Florida så glömde vi helt bort det. Killen som skannar min väska kom fram och sa "miss, is this your bag?" så fick jag öppna den och först kopplade vi inte, varken jag eller pappa men sen sa båda "HELVETE, PARFYMEN" vi stod där och såg oskyldiga ut och pappa sa "säg ingenting malin, INGENTING" han öppnade den där stängda påsen, kollade på den, skrattade lite med sin kollega för han förstod att jag köpt den precis och han lät mig behålla den, asså jag ba där försvann 600 kr åt helvete. Puuh!

När vi kom till gaten så var det samma sak där, planet var överbokat så vi fick sätta oss som vanligt och vänta. Och när klockan är 15:30 så ropar dom upp en massa namn, och fler, och fler. Jag satt verkligen och höll tummarna och efter ett tag så kom vårt namn och vi klev nog på planet sist av alla. Flyget skulle egentligen gå 15:25 men det blev lite förseningar.

Vi träffade en spanjor på flyget, han satt bredvid mig. Han va 26 år och pluggade till privat pilot. Jättetrevlig var han, så vi böt facebook med varandra för han har en svensk kompis som också går denna utbildning så han och hans kompisar skulle köra en liten rundtur så man får se hela stället.

Nu dör jag av hunger, sitter som sagt på hotellet, samma som vi bodde på när vi va här i september. Ska äta lite mat sen måste vi sova så vi kommer in i rytm. Hemma nu är klockan 02:41 men här i usa är den 20:40, så smaklig måltid till mig sen godnatt!

my love

Juste, glömde berätta.. Min väska blev just 50 kg tyngre, pullan ligger där i, bara så ni vet! :)



You and I will always have the thing between us,It has always been there, my first love

Haha gårdagen blev lite rolig iaf, vi och killarna gick om varandra i kista och jag och pauline hade inte tid att vänta heller för vi kom till kista 20:15 och bion började 20:45 (vi gick på trubbel i paradiset och killarna såg sherlock holmes) men vi åt iaf på kina och vi bokstavligen kastade i oss maten, haha så vi gjorde vårt sen gjorde dom sitt men vi träffades senare efteråt, det va mys!

Va lite nostalgi där ett tag, i like! Håller på att kollar runt för fullt både jag och Simon och alla andra för att hitta billiga resor tills i mars, simon blev som ett litet barn när vi pratade om allt vi skulle göra, kommer bli helt jävla galet, brutalt galet! Jag planerade även lite med med pauline igår, skedade med henne hela natten.

Idag har jag varit på ambassaden och hämtat ut mitt visum, sen blev det till ungdoms för att hämta ut lite saker som var slut, vill ju inte bli knocked up i usa liksom och hade endast 1 månad kvar. Sen gick jag till mammas jobb, snackade lite med hennes kompisar, alla är så glada för min skull och ser fram emot att läsa om mitt äventyr här på bloggen. Sen åkte jag och pappsen till Eurostop och han köpte en ny skjorta för karln hade spillt vin på den fina han fick av mig när de va ute för någon helg sen. Efter det blev det shopping för mig och det landade på 2000 kr, kanske inte så bra eftersom jag ska åka, kan ju köpa precis allt där men hittade min älsklingsparfym, två nya skor, kastanjevatten och lite småsaker.

Sen åkte vi hem, lagade tacos, morfar och hans fru kom hit och jag fick ett sånt fint gossedjur, en liten hundvalp. Haha så söta, fick en liten maskot som höll i en 500. Har fått så jävla mycket pengar av alla, behöver inte mer, ni skämmer verkligen bort mig! Pappa kom hem med massa saker idag för också 500 kr, visst det är hur snällt som helst men man känner sig ju lite dum, men jag är oerhört tacksam. Sen åkte jag och robin, min storebror, till väsby för att hämta ett par till fotbollsskor som skulle med, sen sa jag hejdå till honom, gav han en stoooor kram!

Nu är iaf allting packat, jag tror att det sammanlagt är 70 kg kläder/skor hahah, helt sjukt. Jag mamma och pappa har stått och vägt oss med väskorna för att räkna ut om vi hade övervikt, och skoja inte att jag hade det, hahaha fööööööör mycket övervikt så vi fick möblera om helt helt helt. Haha mycket skratt blev det. Sen har jag och mamma kollat lite på studiebidrag som man får när man studerar utomlands, så detta ska fixas imornbitti, fyfan ska upp runt 06:30 imorn, ska förbi mammas jobb och kopiera en massa viktiga papper, sen åka till morfar och hämta min mössa som gick sönder hos pauline igår, haha helt sjukt men det behövde pauline, ett gott skratt i den stunden. Sen bär vi oss av till flygplatsen, vi åker first class till NY, hatar att resa långt och sitta helt trångt precis intill andra människor, vill kunna trycka på knappen så man ligger ner och får massage, JAG ÄLSKAR DET! och skäms inte över det, älskar FC!

Nu ska jag sätta på en film, sova i min underbara säng för sista gången på läääääänge! Skulle egentligen vilja ha pullan här bredvid mig, men vi fick en mysig kväll/natt igår. Kommer sakna dig min bästa vän. Alltid du. Älskar dig!

tonight is gonna be a good night


I'm glad that you're by my side day in and day out

Ikväll blir det middag ute sen bio mys med en massa pojks, jag och pauline åker i förväg sen möter vi upp resten av gänget där! Ska bli jättemysigt. Det blir jag, simon, pauline, brwaa och lito, mys!

Och jag ska spendera hela kvällen med pauline, sen ska vi hem och mysa med film. Bara få krama henne för usch vilken saknad det kommer bli sen när jag är där.

I'm so excited

Jag är verkligen överlycklig!

Har pratat med Elisa, en tjej i skolan och vi har kommit så bra överens och kan knappt bärga mig tills jag är där, 5 till dagar så får jag träffa henne! Jag och pappsen åker redan på freag, gaah allt är så jävla spännande! Och det bästa är sen när pauline kommer och hälsa på, can't wait!

Om ca 2 månader är det spring break, festande 9 dagar i rad, funderar på att åka på en bahamas kryssning, tungt! Ännu roligare är att Simon förmodligen kommer komma och hälsa på, antingen själv eller med en massa grabbar och det blir lagom till spring break! Sitter och planerar nu en massa och jag är helt hypad för jag känner en sån lycka inom mig, vill nästan ut och skrika av glädje, vi kollar alla möjliga flygbolag, vilket som är billigast osv!

Att jag har fått den här möjligheten, det är helt sjukt och gratis. Jag får en jävla upplevelse, får en utbildning gratis, får träffa en massa underbara människor, kanske till och med flyttar utomlands efter skolan är klar. Det är så många öppningar så det är sjukt, jag är så oerhört tacksam!


I gave you my whole life

Okej, dagen var, hmm, vad ska man säga, annorlunda? Jag och pappa tog bilen till stan runt 08:00, droppade av mamma på jobbet. När jag kommer till ambassaden så är det världens jävla kö, då menar jag världens. Gissa hur länge jag stod ute? I en timme och 45 minuter, som en jävla flykting som väntade på att få komma in, haha både jag och pappa har garvat hur mycket som helst hela dagen. Men iaf, det var det värt för nu är mitt visum på G, ska hämta upp det 14:00 på torsdag och sen är det fredag och då åker jag, yääääy!

Tycker för övrigt riktigt jävla synd om dig, sjukare människa får man leta efter. Men men, ingen kan vara perfekt men fyfan va tragiskt alltså! Ska försöka ringa pauline, fick ett mess där hon skrev att jag ska ringa men det kan bli lite svårt eftersom jag varken har pengar på mobilen eller är med någon hemma, alla är på ikea med storebror för att handla säng till hans lägenhet. När jag kom hem så åt jag min underbara sallad, sen deckade jag totalt. Snacka om att det tog på krafterna att stå ute och bli en liten brun isbit. Haha usch det där lät ju äckligt, haha men jag är ju inte direkt en vit isbit.

NU: dags att packa och lyssna på lite nostalgi musik!

Fuck you, you just show me your true side, I'm glad I'm out of here soon

Oj, det är bara 4 dagar kvar nu, pirrigt? njae lite kanske, mest förväntansfull. Idag har jag hjälpt min bror hela dagen, han fick tillgång idag till sin lägenhet och om den är fin/mysig. Är riktigt glad för hans skull, hela han lös liksom upp, han har sin egna lägenhet. Måste kännas riktigt vuxet. När jag kom hem så gick jag och mammsen ut på en promenad med en av hundarna, iskallt men skönt att gå av sig lite med tanke på att jag åt lite tjockis mat idag haha.

Nu ligger jag i sängen, har pratat med Elisa, en tjej i skolan. Har pratat om lite praktiska saker och hon sa en sån gullig sak, jag har inte sån stor koll så ursäktade mig för att jag frågade så mycket angående alla kurser man skulle välja online och hon skrev "don't worry, we're ur family now, we help eachother all the time". Och det är verkligen så, dom är som en enda stor familj, både när det gäller fotbollen, skolan och fritiden. De brukar åka till tjejernas lake houses vid vattnet, hur mysigt som helst. Vattenskoter, sol mm, underbart!

Imorn ska jag och pappa till amerikanska ambassaden för att fixa mitt visum även kallat "green card". Så när det ärö gjort så är det fritt fram, allting klart. Då kommer bara dilemmat, vad ska jag packa ner och hur ska jag packa så hela mitt rum får plats? haha, jadu kommer bli kul att se, tur att pauline ska hjälpa mig, även mamma för annars vet jag inte hur det skulle gå!

På onsdag ska jag dra med lite tjejer ut, först middag sen utgång, hoppas många kan och att de är taggade, sista utekvällen i sverige på länge, och ett litet farväl för en stund!


Go sharks! Dessa småbussar åker runt överallt på campus, detta är taget precis utanför stora entren!



I got an angel on my shoulder but a devil in my hand

Igår hade jag och pauline planerat feta utgången men vad händer? Jo både hon och jag blev helt otaggade så det hela slutade med att jag deckade hemma 21:00 och pauline drog till sin faster. Haha, vi planerar alltid in roligaste sakerna men sen tar latheten inom oss över, well well.. Vaknade av att mobilen ringde och det var väl lika bra, tog mig upp och ställde mig i duschen, så skönt!

Vaknade typ för en timma sen, haha blev lite sent igår. Låg uppe och pratade med Shane, en kille som går på min skola i Florida, vi pratade om allt möjligt som man kan göra, allt han ska visa mig osv, lite skoj fakiskt!

Nu ska jag fortsätta ligga i soffan och dega, mamma och pappa kom nyss hem så dom ska väl börja laga mat som vanligt, mys!

Älskar mina prickiga hemma uggs!

i like being next to you

jag har haft det så jävla bra igår och idag. Med andra ord en jävla bra start på ett nytt år!

Har varit med pauline hela eftermiddagen och hela kvällen så himla mysigt. Började med att pappa och jag tog oss till ica för att handla grönsaker som vi skulle dippa, mums! Jag körde, hihi så himla skojigt! Sen kikade vi på jennifers body, haha en riktigt konstig film. Megan fox hade huvudrollen och hon blev förvandlad till en demon som åt upp killar. Först förförde hon dom för att sedan äta, riktigt skum faktiskt!

Sen förslog jag att vi skulle ut på en promenad och det tackade pullis inte nej till. Vi kom ut i kylan, hann gå ungefär 100 m då pullis vill byta skor till likadana som jag har (man glider som fan med dom) så vi gick tillbaka för att sedan bege oss ut igen. Vi började med att filma och ha förjävla kul till att sedan gå till kyrkogården. Fy så läskigt, jag gillar inte känslan jag har när jag går där. Jag blir nästan lite skakig för jag tycker döden är en sån läskig sak. Vi hälsade på Fredrik Erkek och han hade en sån himla fin gravsten, jag fick nästan tårar. Sen var det en fotbollsbild på honpm, fy jag tycker det är så hemskt och orättvist. Sen gick vi ett varv runt kyrkogården, det var verkligen jättemysigt för allting var så fint, så fridfullt och vi pratade såklart om döden, livet, att tiden bara rusar iväg. Och när man väl pratar om det så stannar man nästan upp och inser att det är verkligen så. Man ska ta vara på tiden man har här, för vi vet inte om vi får uppleva det igen eller om det är once in a lifetime.

När vi kom hem så var vi som två isbitar, hade varken känsel i lår eller rumpa haha. Så vi gjorde iordning vår favorit dryck och det är sodavatten med lime eller citron, dock så hade vi inte någon sodagas hos pauline, den har tagit slut så fick bli vanligt vatten. Och pauline gav mig sitt jävla slim te som man bokstavligen skiter på sig av. Har inte upplevt det själv men pauline och hennes mamma har allt berättat, haha fyfan vill inte uppleva det själv men det ska rena tarmarna och man säger ju att skönhet kommer ifrån insidan så tror det är bra för kroppen, så vi får väl se.





Vi har spelat kort, haha känns som vi är i grekland igen och så blev det dags för att blogga så vi tänkte att vi skulle ta ett kort men det blev inte ett kort, utan det blev snarare 50 kort haha, vi är hopplösa! Ni vet den där känslan man har när allt inte är som det ska med ens bästa vän, att stämningen försvunnit lite? Den har kommit tillbaka nu och jag har roligare än någonsin och trivs i detta sällskap, kan det vara menat? Jag åker om några dagar och tror att det är menat för att man ska åka iväg och sen längta efter det.

ja ja jag loggar ut nu,  som pauline skrev "godnatt alla kåta jävlar som sitter och porrsurfar" (dock ska vi inte sova, men iaf)

im in miami bitch

Där är en av ingångarna till skolan, och det bästa med att jag är just här är att det endast tar ca 20 minuter med bil till miami, så jävla underbart!!!

on the beach

Har gjort lite forskning om stränderna i Fort lauderdale, dit jag ska åka. Blir överlycklig när jag ser bilderna, det är inte långt kvar nu, yääy är så glad!

Pompamo beach


Deerfield



Hillsoro beach



Lauderdale by the beach



Fort lauderdale beach, the college students favourite




Dania beach



Hollywood beach



Hallandale beach



the honeymoon

Igår var jag och pauline i kista för att shoppa lite men bestämde oss rätt så snabbt att vi skulle gå på bio och det blev såklart avatar, sjukt bra film och helt sevärd! Filmen började 13:40 så vi sa "vi kan ju shoppa efter filmen, aa det blir asbra" men vad händer? Jo vi kommer ut ur filmen, helt uppe i varv eftersom filmen var så bra, och hypade för att vi ville shoppa MEN affärerna hade stängt?! Hann iaf köpa två saker innan vi gick tillbaks till bion och det var en kort jacka i dun, och det grymma var att man kunde vända på den ut och in så ville man ha vitt då kunde man ha det annars så kunde man ha svart, den va sådär härligt prasslig!

hate you for doing this to me


Bilder kommer senare, men det där var en bild innan vi åkte iväg till sigtuna. Vill bara tillägga att det var jättekul att träffa tilda ikväll, så himla fin och vacker! Kändes skönt att prata ut lite med dig, hoppas vi ses innan jag far iväg för ett bra tag, puss på dig sötnos!

i thought our love was set in stone

ligger i sängen nykter, så jävla värt och skönt! Har precis tvättat bort sminket, borstat tänderna och satt på mig mysdressen,lovely!

Året som gått,

Året började med ett brustet hjärta som sakta byggde sig upp igen, med tiden. Gick mitt sista år på gymnasiet, gick på walthers nacka strand som ligger lite utanför stan, fick lära känna underbar tjejer under den här tiden. Blev en förändring med min fotboll som ledde till nya människor och nya valmöjligheter, vi åkte till danmark på träningsläger som va helt lyckat! Haft min studentskiva, tagit studenten, åkt till grekland med min fru pauline, 2 underbar veckor med dig i paradiset och fler kommer det bli, sommarjobbat på kommunen, dock världens chilligaste jobb och det gillar vi, Skaffade mig ett jobb, fick jobba med min bästa vän, åkte till usa med pappa för att kolla på laget och skolan jag ska till, haft en massa galna utgångar, en massa mysiga hemmakvällar. Jag har även träffat människor som jag aldrig trott att jag skulle få möjligheten att träffa och det är jag tacksam för, men har även förlorat vissa människor i mitt liv, en del människor som man alltid trott ska finnas till där, vänskap som man trott varit fast som sten har visat sig att det är den raka motsatsen. Det finns alltid en anledning för allting, en mening med det.

Slutet på år 2009 blev fan ändå lyckat, har alltid haft lyckade nyår så är glad att slippa bli besviken. Vi firade detta nyår på sigtuna golfklubb som några grabbar anordnat, lite kul sådär. Jag hade skit kul, det har jag alltid med pauline, haha en liten resumé av det hela: vi har varit helt nyktra på nyår, vi har skaffat en jävla massa bevis för morgondagen, haha you'd better watch out och då syftar jag på en viss person, vi har blivit dränkta av rasmus och du kommer få igen det vet du, vi har suttit i en städskrubb (haha på NYÅR) och bara pratat som vi alltid gör, vi har gått en skogspromenad ute i ingenmansland, vi har sjungit "5 små moppepojkar" haha, vi vandrade längs motorvägen, vi har liftat in till märsta ifrån sigtuna, vi åkte på efterfest i typ en kvart, vi gick ut och skrev massa saker i snön, vi fick tillslut skjuts hem av min kära vän elias.

Så det var alltså slutet på år 2009, och 2010 kommer bli grymt. Jag åker som sagt om 9 dagar till Florida för att spendera ca 5 månader där. Ska göra det jag älskar och plugga (och det älskar jag inte). Min fru kommer och hälsar på mig i mars för då är det feting fest i miami. Sen när jag kommer hem så funtar vi på att åka till thailand under hela sommarn och leva livet och införskaffa oss lite pengar samtidigt so, vi gör det vi älskar - vara med varandra, sola, bada, helt enkelt leva livet!

Nej nu ska jag sova, så jävla skönt att kunna lägga sig och vakna upp som en människa, så grattis till er som vaknar med världens baksmälla, puss och godnatt :)

RSS 2.0