så söta




sing bird from the sky

Man saknar alltid sin gamla bästa vän. Det finns många människor man har tappat på vägen, sorgligt men sant. Att få prata med dig, dock inte höra din röst men att få skriva ett par meningar till varandra, det fyllde som en plats i mig. Jag saknar dig och jag saknar oss. Så mycket minnen och så mycket man gått igenom, varför kasta allt för en massa strunt? Ibland förstår jag inte hur man prioriterar, hur man agerar och reagerar i vissa situationer, varför man sa si, varför man sa så. Det slutar bara med att man sårar varandra. Men vem vet, vi båda kanske behövde den här tiden på oss att "växa upp" lite, bli vuxen, inse att livet har så mycket mer att ge än detta. Jag hoppas du mår bra, menar det verkligen och hoppas att vi ses någon dag snart!

Du är saknad. 

 

 



idol tittande

Att musik kan uttrycka så enorma känslor är lite läskigt. Låg nyss i soffan och hade mys med lite gott osv, tittade på idol, herregud säger jag bara. En av dom, Rabih, vilken otrolig röst han har, hans röst är verkligen en röst man vill lyssna på, unik och speciellt. Visst är han söt, men blundar man så njuter man för att hans röst är så behaglig. Även erik är otroligt duktig, hans röst, när man hör den så känns det fel att höra den ifrån honom, känns som att det ska stå en jättekänd artist som har varit med om det där hur länge som helst, fortsätt sådär säger jag!

Jag gillade även Rasmus röst, den va också lite unik, lite annorlunda, men tyvär så är det ju bara två som går vidare och jag hoppas faktiskt på erik och rabih :)






du kom som en varm sommarvind

Vad vore livet utan riktiga vänner?




what would life be without beautiful music?

Lite myslåtar som ekar ur mina högtalare just nu, speciellt på min älskade ipod (vad skulle jag göra utan dig?)

Beyoncé - smash into you
Rascal flatts - what hurts the most
Rascal flatts - stand
Rascal flatts - I feel bad
Jordin sparks - battlefield
Melody gardot - Baby I'm a fool
Keri hilson - knock you down
Mariah carey - I wanna know what love is
jesse mcarney - bleeding love
keri hilson ft neyo - ready to fall
alicia keys - doesn't mean anything
Sonja aldén - du får inte
Sonja aldén -  du är allt
shirley clamp - jag fick låna en ängel





jag som precis alla andra vill är att vara lycklig


Life is a highway and I wanna drive it all night long

Blev en snabb middag, jag va jättehungrig och pappa gjort korvstroganof med ris, hur gott som hellst verkligen! satt som en schmäck! Som jag berättade tidigare och som många vet så var jag och pauline i grekland i somras, på en ö som heter thassos. Verkligen jättemysigt, så här kommer lite bilder på mig och pauline och ifrån vår resa, finns tusentals, men några kan jag ju dela med mig av!




Klicka på bilden så blir den större



lets keep up the good work

Precis hemkommen ifrån jobbet och idag är jag bokstavligen jättetrött. Idag är min enda lediga dag ifrån fotbollen och man känner verkligen att man behöver just denna vilodag för annars skulle min kropp bryta ihop direkt. Det gick bra på jobbet förutom att jag olyckligtvis skar mig på en plåtburk (?). Inte för att skryta men jag är duktig i köket och har fått ansvaret att fixa all mat och allt som finns i köket och det är min grej, speciellt att göra sallad. Men idag så stod det en öppnat plåtburk på disken för vi höll på att fylla på plastbunkarna och förbereda lunchen. Jag kom åt locket som stod rätt upp i vädret och det räckte för att jag skulle skära mig på sidan av handen, dock inget farligt men jag tycker inte om sprutor och sånt. Jag slapp iaf sy, dom limmade ihop såret men det sved som tusan och nu på eftermiddagen så har jag varit öm i hela handen..

På eftermiddagarna är pauline och jag själva en stund innan även hon slutar. För att förklara så är vi tre stycken, tre tjejer såklart. Malin börjar 05:45 och slutar 13:45, jag börjar 08:00 och slutar 17:00 och pauline har slapptiderna och börjar 10:00 och slutar 14:00. Så först slutar "stormalin" sen pauline. Iaf, idag när vi var själva så stod vi i köket, jag hade precis gjort tre latte och gjort caffe latte art som det så fint heter, och det blev riktigt snyggt. Vi stod i köket och höll på med en sallad då jag spillde lite ceasardressing och sa ett fult ord, sen frågar pauline "är det någon där ute?" jag sticker ut huvudet och där står det två unga killar och ena upprepar det jag sa och skrattade, så jag flyger in i köket, skrattar hur mkt som hellst och pauline går ut och tar deras beställning, skrattandes även hon. Inte nog med det, när vi fortsatte fylla på dressing så ramlar själva tuben och självklart får jag hela ceasar dressingen över mig, helt vit blev jag. Och vad tror ni det såg ut som? Precis, bra malin! Allt detta händer alltid när jag och pauline är själva, haha annars så händer det aldrig något sånt sjukt.



Nu ska jag äta mat, fanns ju klar mat som jag såväl berättade om igår, serverad när man kommer hem och sånt uppskattar man efter en lång arbetsdag. Så nu tänkte jag äta lite mat sen ska det bli lite bilder ifrån min och paulines grekland resa och en massa annat.



Ungefär såhär ser det ut när jag och pauline gör espresso, kom förbi!


Alla dess små detaljer









Ett dilemma som nästan alla tjejer har, beslutsångest. Sen ett och ett halvt år sen så har jag varit lite ljushårigare än vanligt. Började med slingor som blev påfyllda med tiden. Nu har jag haft detta sen förra sommaren och jag har verkligen ångest ifall jag ska behålla den färgen jag har, eller om jag ska återgå till brunett, min egna hårfärg. Bilden ovan är ifrån Grekland och ser mycket ljusare ut än vad det är nu, så vad tycker du? Ska jag ha ljust eller ska jag återgå till mörkt, speciellt nu till vintern. Jag vill gärna ha era åsikter :)


Min sommar i ord

Som sagt dåligt uppdatering resulterar med att det finns typ 10 böcker med 500 sidor som skulle kunna förklara och berätta hur dels min sommar varit och vad som hänt på senaste. För att göra allt kort:

- Varit i Grekland med pauline
- Haft träningsläger
- Varit på grönalund
- Varit i USA (New York, Miami & Fort lauderdale) med pappa
- Skaffat jobb
- Fått möjligheten att få ett fullt stipendium som innebär flytt till Florida där jag ska spela fotboll & plugga


Denna sommar har varit väldigt händelserik, mycket har hänt, nya möjligheter och vägar har öppnat sig och det kunde inte ha varit bättre. Jag har lärt mig mycket under dessa sista månader. Speciellt när det gäller att ta ansvar och ta tag i sitt liv. Jag är inte ett barn längre. Ett barn som kan springa runt och göra precis ingenting, komma hem, sätta sig och äta mat det första man gör som är serverat på bordet (nu ska jag inte ljuga, det är oftast mat serverat hemma) men att man uppskattar det mer än förr. Jag har skaffat mig ett jobb, som jag fick utan att nästan kämpa. Visst jag kämpade och visade att jag ville ha jobbet, att jag brann för det men jag sökte in till något jobb utan ibland är det som sagt bra att ha kontakter. Jag jobbar på ett café och har ett jobb som jag älskar, ett perfekt första jobb OCH det är ett heltidsjobb, hur perfekt är inte det? Jag jobbar alltså 08:00-17:00 varje dag, måndag-fredag, så lediga helger är ju bara så toppen.

Inte nog med det, utan när jag och min pappa åkte till USA för att kolla på skolan och "visa upp mig" så frågade jag såklart pauline om hon ville jobba, hon letade desperat efter ett jobb och det skulle jag också gjort, men som sagt hon tackade självklart ja eftersom hon vill tjäna pengar som oss alla andra. Hon jobbade medans jag var borta och det var ca 10 dagar. När jag väl kom hem så började jag jobba igen som vanligt och det hände en sak som nästan aldrig sker. Jag pratade lite med min chef, för det funkade inte riktigt med "kocken" vi hade så jag förslog att vi kunde ta in Pauline, antingen tillfälligt eller att hon skulle jobba med oss hela tiden och han tog det som en bra idé. Hur sjukt är inte det? Min bästa vän och jag jobbar på samma jobb. Visst kan det bära och brista ibland eftersom man är vänner och det blir lite fel när man säger åt varandra vad man ska göra och inte göra. Men som tur är så vet jag vart jag har henne, är det något fel så säger vi det istället för att gå runt och grubbla över det.

Jag har ett jobb som jag älskar, ett jobb jag vill gå upp och åka till varje dag, Min bästa kompis jobbar på samma ställe, hur ofta händer det?


Något jag rekommenderar om man inte är alldeles för trött, som jag just nu är

Regler:
Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Allasvar måste vara riktiga, hitta inte på ord.
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt
får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två
gånger eller skriva ditt eget namn som svar. (Förutom på fråga 1)


1. Vad heter du? Malin
2. Ett ord på fyra bokstäver: mysa
3. Flicknamn: Matilda
4. Pojknamn: Max
5. Yrke: Manshora (ops, haha)
6. Färg: Marinblå
7. Klädesplagg: Mjukis (älskar!!)
8. Mat: Mumsmums
9. Sak i badrummet: Matta
10. Plats/stad: Madrid
11. En orsak att vara sen: Missade bussen
12. Något man skriker: Mamma (alltid om dt är något) 
13. Film: Mammut
14. Något man dricker: Mjölk
15. Band: Montley crue
16. Djur: Mus
17. Gatunamn: Malmvägen (yes sir)
18. Bil: Mini cooper
19. Sång: My heart will go on



Jag utmanar: pärchie, sophie, sara, emily & matilda.. nu ska vi se hur snabbtänkta ni är!

Let the past be the past

Var ett tag sen jag höll hus här på bloggen, anledning? Jag har helt enkelt inte orkat och haft alldeles för mycket att göra för att sitta och blogga. Delvis så har jag fortfarande väldigt mycket att göra och väldigt mycket som är på gång, men nu känner jag suget lite och pauline har puschat och sagt åt mig att jag är världens segaste på att uppdatera, jag vet att jag är det, men nu pauline, nu är det tamefan dags igen!

Nu har jag även blivit utmanad att göra nått krux så dags att sätta sig och behöva tänka, nu? 22:40 på en vanlig veckodag när man ska upp och jobba dagen efter? Jaja, för din skull frugan!



Dagens: Le och var glad, fånga de speciella stunderna för ett ögonblick!


RSS 2.0