party :)


direkt fran grekland

Hej mamma och pappa,

Det har inlagget skriver jag for er. Jag saknar er jattemycket och det vet ni :) Pappa du ar sa gullig som sager "uppdatera bloggen" :D Vi har det underbart har, njuter av varme och god mat och som jag skrev till mamma idag sa at vi varldens godaste ceasar sallad, mums! Hoppas ni har det bra, ni ar duktiga som sliter och kampar hemma med huset. Vadret har varit toppen nastan varje dag, en dag var det lite molnigt men det behovde vi for att vila varan hud. Jag vill egentligen springa pa mornarna men da ar vi sa trotta sa runt 22:00 varje kvall springer jag, for da ar det som svalast, och det ar helt underbart, kora intervaller i uppforsbackar sen avsluta med att springa pa stranden, helt mysigt :)

Nu ska jag kolla runt lite pa facebook och kolla hur folk har det hemma, uppdaterar om nagon dag. Saknar och alskar er :)

greeeeeeeeeeeeeeeeeece

Hej Svergie,

Hur har ni det? Vi har det jattebra har i skala potatis, vi njuter av varmen och det underbara stallet. Manniskorna ar jattegulliga och snalla, vi solar varje dag fast ibland vaknar vi sa sent sa vi nastan springer ner till stranden for att kriga till den ultimata fargen. De forsta dagarna at vi ute men det ar inte jattebilligt har sa de senaste dagarna sa har vi kopt hem mat och lagat hemmai vart kok, och vi ater grekisk sallad varje dag, sa gott!

Pa dagarna solar vi som sagt, sen springer jag nastan varje dag men varje dag kor vi magovningar for att fixa beach kroppen :D Sen lagar vi mat, tar en siesta som alla andra har nere gor, nu maste jag ga for tiden ar ute , hors senare :)

underbar varme

har inte sa mkt tid kvar att skriva, men jag och frugan njuter for fullt och har det underbart!

forsta dagen blev jag svartast pa stallet direkt och frugis rodast hahah vi ar bara for bast, nu ska vi glida lite pa stan och kika runt sa vi hors om nagra dagar, hoppas ni har det bra i kalla sverige, pussinuss

hejdå sverige

okej, nu har vi hittat en resa och det känns helt jävla sjukt. Vi blir borta i 2 veckor i underbara Grekland. Vi ska till en ö som heter Thassos, där Greklands finaste stränder finns, helt sjukt. Så hejdå Sverige :D  Här är en bild på hur det kommer se ut, fatta att vi kommer ligga där och steka i två veckor, helt sjukt!


ni är bäst

ville bara säga att jag älskar mina föräldrar, passar nog bra att skriva det innan jag lämnar denna plats för att åka mot varmare stränder. Ni är bäst, det vet ni att jag tycker och jag vet att ni bägge två kommer se detta så ha det så underbart nu hemma utan mig, haha inget barnförbjudet bara hahahah (ironi)

Ses om 1 eller 2 veckor ifall vi kommer iväg imornbitti! :)

snart åker vi :D

Nu sitter jag på arlanda med frugan och bästa christian, han kom hit för min skull så himla söt! Vi ska sitta här vid datan nu i ca två timmar och bara vänta ut tiden och alla flygningar, haha hade en väldigt trevlig men intressant diskussion med mamma och pauline innan hon åkte hem igen, haha fyfan mamma är bäst!

Ska bli skönt att komma bort ett tag, koppla av och inte behöva tänka på någonting annat än att man är ledig, har tillgång till en härlig strand och underbar värme. I like!

Nu ska jag vara lite social igen, pusssspåer

FÖR VI SKA...

inatt ska jag till arlanda.. varför ska man åka till arlanda mitt i natten? jag vet inte, varför?


............ FÖR JAG OCH FRUGAN SKA ÅKA TILL VARMARE LÄNDER, GAAAH ÄR SÅ JÄVLA GLAD GLAD GLAD :D JUST NU ÄR ALLT UNDEBRART, JAG ÄR LYYYCKLIG, VILL BARA GÅ UT OCH SKRIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

hahahha, lyckorus eller vad? Fyfan va allting känns skönt just nu. Bara lämna sverige nu när det är kallt och blåsigt, sen kommer vi hem och då har värmeböljan kommit tillbaka, perfekt! Även skönt att lämna alla tankar och allting här hemma, få komma bort, njuta av värmen, bara njuta av att få vara, och även njuta av tiden med min fruga. underbart!


looking for a place to hide away

Don't tell me not to leave
Right before I go
You dont even know
What youre asking me to do
Don't tell me honey please
I have made a choice
There's nothing in the world
You can do to change my mind

Was looking for a place to hide away
Instead I lost the heart I gave away
Tell me how could love stand a chance again...

I must admit that I
Been feeling so alone
It's what I am
It's what I've been, what I've become

Don't push it we both know
I'm falling every time
You look at me
Like you did
When you were mine

Was looking for a place to hide away
Instead I lost the heart I gave away
Tell me how could love stand a chance again.

för er som inte varit där, omg ni missar något

jag vill jag vill jag vill jag vill till thailand nu. Skulle bli min sjunde gång i paradiset. Både jag och frugan vill dit men just nu är priserna inte de lägsta och att vara där 2 veckor känns lite för lite. Funderar på att jobba som fan ända fram till december och sen åka i antingen en eller två månader. Bara av att se bilder från thailand gör mig så glad för jag trivs verkligen där nere, det är som mitt andra hem och jag skulle verkligen kunna flytta dit och bo.

   


du gör mig glad

vart tog sommaren vägen? Solen har en stor påverkan på hur jag mår och känner mig. När jag vaknar upp på mornarna och känner att solen ligger och försöker hitta in genom fönstret så blir jag glad och hela dagen blir underbar. Men nu när man vaknar upp till att det är kallt, blåsigt usch jag tycker inte alls om det.

Jag och frugan har blivit gravida tsm, vi har trilljoner miljoner biljoner fjärilar i magen på både gott och ont. Ena stunden går man på rosa moln och är världens lyckligaste och sen andra stunden så känns det mindre bra. Jag hatar den känslan, att man ska behöva känna det överhuvudtaget.

Jag vill vara med dig hela hela hela tiden. Blir alltid glad så fort jag hör din röst, så fort jag ser ditt namn på mobil displayen, så fort mobilen vibbar till och jag får ett sms av dig, bara av att se en bild på dig kan göra hela mig helt galen, får lyckorus i kroppen, kan denna känsla alltid finnas där? Trodde aldrig jag skulle känna såhär för någon, på gott och ont, men det gör jag och det är ingenting jag skäms över så nu får man ta dagarna som dom kommer för man vet aldrig vad som händer, men med dig mår jag bra!





lyssna


snart snart snart (MÅSTE) vi draaaa

Länge sen jag uppdaterade, jag vet.. Men har haft annat för mig. Både roliga saker och mindre roliga saker. Har umgåtts som vanligt med min fru och busat lite, och vad som hände i fredags? haha det ska vi inte prata om..

Just nu är jag och frugan helt desperata för vi vill sticka iväg med ett plan till ett varmt ställe långt bort härifrån så man slipper allt negativt. Men problemet dårå... ALLA RESOR ÄR SÅ JÄVLA DYRA? Vi har haft skit fint väder här hemma, och resorna ligger fortfarande på samma pris? Vadfan tror dom, det är skit dåligt med jobb just nu så ingen tänker lägga ut hur mycket som helst på en sista minuten resa.. Det gör mig galen, så galen så att jag nästan spricker!

Men snart, lovar jag er, att jag och pauline sitter på ett flyg mot varma stränder, weeeei!




Because i love you

This feeling is killing me..



 




VI DRIVER MED DOM

Igår var som sagt en jobbig dag men den blev bättre sen när jag kom hem och fick lägga mig och vila en stund, ta en kalldusch och sedan åka till steninge badet med pauline och bara prata ut. Vi skulle egentligen badat men jag hade precis duschat så ville inte slänga mig i ett smutsigt vatten haha och pauline vågade inte bada själv som jag har förstående för, haha skulle aldrig gjort det själv. Efter steningen åkte vi hem till mig igen för jag skulle sleepa over hos frugan igårnatt så vi hämtade lite nödvändiga saker sen åkte vi hem till henne, jag hjälpte henne att packa för hon håller på att flytta den stackarn..

Runt halv tolv så sa jag till frugan att jag va hungrig och hon tänkte precis säga detsamma, haha hon är läskig den där frugan för hon tänker vad jag tänker och jag tänker som hon tänker, iaf vi tog en tripp till statoil och köpte lite food där vi träffade folk vi inte ville träffa med tanke på hur lodiga vi såg ut, haha så typiskt oss.

Sen åkte vi till sophie för jag hade en massa saker jag ville prata om med henne, sen åkte vi hem och total decka bägge två och nu kom jag nyss hem, åt lite frullebulle så nu ska jag hjälpa till här hemma.


Ikväll blir det bio, ICE AGE 3 och så blev malin barn igen hahah!


RSS 2.0