,

Jag är en galet trött men galet glad tjej idag. Jobbet gick fort, så underbart skönt! Sen gymmade jag med tomas och kom hem till ett mail och resultatet blev en stor lättnad, nu är jag pågång igen!



is it true


it's not over until i say it's over and now i say it

ditt namn och sen delete, känns faktiskt bra!

jag verkligen hoppas

Malin BrobergMalin Broberg

är det nu jag blir hel igen?

Vår vänskap är av den mest komplicerade typen(Jag hoppas du läser det här), har alltid varit och kommer förbli så. Men det hindrar aldrig oss ifrån att känna den där saknaden som vi gör. Vi har båda försökt lura oss själva att vi inte vill sakna, vi vill sakna men för att försöka behålla en liten del av sin stolthet.. Vi har känt varandra så otroligt länge och det finns ingen vän som dig eller någon vänskap som den du och jag delar. Vi har tappat varandra på vägen ett flertal gånger men vi hittar alltid tillbaka, förr eller senare. Det är vad jag kallar äkta vänskap. Du är människan jag behöver i mitt liv. Alla minnen och alla saker vi sagt, allt vi delat, allt det finns kvar och du är en person som jag vill ha vid min sida tills dagen min kropp och själ inte orkar mer, förstår du det? Dina ord till mig idag, du förstår inte hur mycket dom betydde för mig. För som vi har försökt utan resultat så känns det som om det håller på att bli bra. Delen som har fattats i mig, som har jagat mig dag in och dag ut i det omedvetna börjar äntligen falla på plats. Vi har gått igenom så himla mycket, medgångar samt motgångar och vi har alltid tagit oss igenom dom tillsammans. Jag längtar efter min allra bästa vän, min enda RIKTIGA vän, jag saknar att ha dig vid min sida, att prata varannan minut, hundratusen gånger om dygnet. Jag saknar våra galna ideér, våra myskvällar. Jag saknar oss, vår tid. Jag hoppas och ber nu att vi kan finna varandra igen, på riktigt och inte för en period. Du och jag har varit i perioder, men vi hittar alltid tillbaka och det är ett tecken på att det är meningen att du och jag ska dela ett liv, dela minnen. Jag kan helt enkelt inte vara utan dig och jag är så oerhört glad att du själv vågat bevisa för dig själv att du känner så, för jag har levt som instängd, försökt visa att livet är en dans på rosor och att allt är toppen, men nu kom det, det som vi båda fruktat. Sanningen. Att det verkligen är du&jag. Snälla, lämna mig aldrig igen för jag klarar inte av att bli besviken och ledsen en gång till, man klarar av mycket men tillslut tar det emot, man bryts ner och allt faller samman, så snälla lämna mig inte!

Mina favorit minnen är minnena med dig!

,


,

It's become so hard for me to be suprised,
but you're bringing back the real me no judgement in your eyes

FUCK IT!

Jag är så jävla förbannad. Kan säga såhär att jag bokstavligen dör av längtan på att få flytta, för hur skönt kommer inte det bli? Vädret gör ju verkligen inte saken sämre, men att få slippa allt jävla skit här och många .. människor.

Du har verkligen bevisat vart du står när det gäller oss två och jag är så jävla less på dig så det finns inte, pinsam!


i väntan på en ny dag


ny dag imorn som tur är, kanske en dag utan bekymmer?

my hope is you


,


musik man älskar

james blunt - i really want you

,


om du bara visste..

Det blir kanske utgång ikväll iaf, ska möta upp en killkompis i stan ifall jag piggnar till. Kom hem ifrån stan runt 13 idag, sov hos en kompis eftersom det är rätt så svårt att ta sig hem runt 04:00 eftersom det inte går några tåg och jag sätter mig knappast på en jävla nattbuss, värsta som finns och jag har typ gjort det 2 gånger i hela mitt liv, inget för mig!

Gårdagen va lyckad, hade så jävla kul och träffade en massa människor som man känner och en del som jag inte träffat sen studenten och ni tjejer gjorde verkligen min kväll, bästa! Blev hembjuden till christian en kille från gymnasiet men lutar åt att det inte blir av tråkigt nog. Han bor i Nacka så det är en bit att åka och sen ska man tänka på hur man ska ta sig hem osv, för känner att jag vill sova hemma inatt.



we're better off separated


freeeeedag

ikväll kööööööör vi!


Och människor som får mig på dåligt humör, gå och döö!
Ha en braaaaaaaaaaaa kväll!

A.


it's over when you say goodbye

Klarar jag av det här? Det är frågan. Utan att jag ska behöva gå runt och vara irriterad, är det värt det? Som sagt, det är frågan..

,

allt är glömt om 200 år.

lööööning

Glömde ju att dela med mig utav min shopping,
- 3 skor
- 2 väskor
- Fransklänning
- 2 otroligt snygga jet klockor



varför?

Det ska alltid uppstå en massa komplikationer med precis ALLT, en massa missförstånd som inte behöver finnas där?





Och jag saknar min pauline eklund!

lucky that i found you

Dålig uppdatering? Tell me about it.

Har bara varit lite less och stressade på sista tiden. Och ska inte gå in på varför. Vad har hänt i veckan? Det är ju trots allt onsdag så lite har det allt hänt. I måndags jobbade jag endast, fixade lite betyg osv som ska skickas till USA, ett elände det där. Tisdag jobb som vanligt sen hämtade pappa upp mig så jag fick köra hem. I automat, galet skönt och vilken skillnad jämför med manuell. Egentligen skulle det bli en spontanbio men det fick vi flytta för va i kista idag efter jobbet, de hade premiär och ett ord beskriver denna händelse- KAOS! Blir bara irriterad när jag tänker på hur det var att gå där inne så ska inte lägga ner energi på det. Amanda kom till mitt jobb efter skolan så hon höll mig sällskap och det var riktigt tur för jag blev så jävla arg idag på DHL, de som skulle leverera mitt dokument, IG fiskmåsar!

Nu sitter jag här och äter min goda sallad eftersom jag inte ätit sen kl 14 idag, mums! Nu blir det att lägga sig i sängen och bara mysa, sen sova eftersom man ska upp 06:15 imorn, kuuuul liv man har!


my air that I breath

ändrade planer, blir inge bio på onsdag utan shopping time. Har lovat mamma att kolla på skor åt henne, så ska shoppa lite kläder till henne, överraska liksom. Hon är ju trots allt världens bästa mamma och människa på denna jord.
JAG ÄLSKAR MIN MAMMA!

,


,

Du kan inte begära så mycket som du gör av mig och sen inte förstå mig. Det går bara inte.

beslutsångest

jag vill bli riktigt mörkhårig (vet att jag nyss la ut typ 2000 på mitt hår). Jag velar fram och tillbaka hela tiden, att det ska vara så svårt?

,


time is flying by and i know how to fly

I veckan är det full rulle som vanligt. Veckan börjar som vanligt med jobb men imorn har jag ett ärende som jag måste göra innan jag börjar. Så jag och mamma ska åka lite tidigare imorn så ska jag övningsköra till stället dit jag måste åka sen blir det jobb.

Tisdag: jobb, gymma sen shoppa som en tok med amanda
Onsdag: jobb, gymma sen bio med pauline
Torsdag: jobb, gymma träffa maria
Fredag: jobb, gymma, sjuuuuuuk utgång!

Så ser veckan ut än så länge, dyker säkert upp något mer eller så blir det ändrade planer. Dagar, veckor och månader går så skrämmande fort just nu. Det är lite läskigt faktiskt. Hjälp!




trött tjej, konstigt? nej det är söndag

Helgen har varit bra men lite av det lugnare slaget. I fredags blev det NYPE till en början för att sedan dra vidare till grodan, där de va väldigt dött, vi va dock lite tidiga men vi bestämde oss för att gå tillbaka till NYPE igen. Vi va kvar ända till stängning och sedan blev det promenad till centralen, stötte på några gotlänningar, riktigt söta och en av dom, mums, han tog mitt nummer och har faktiskt hört av sig, haha lite kul! Tog oss hem till amanda, när vi väl kom hem så ställde vi oss och gjorde sallad och det va riktigt gott för blev väldigt hungrig påvägen hem.

Lördag skulle bli en myskväll med bastu och thaimat, vi hann halvvägs, det blev alltså thaimaten som vi hann med för sedan blev det helt stressigt för vi fick samtal och det piggade upp oss så vi böt om, fixade och lite sånt för att sedan ta taxi in till stationen för att hoppa på 23:04 tåget. Fick ett sms av min älskling jonathan, han frågade om vi skulle ut och om jag kunde fixa in honom och självklart kunde jag göra det eftersom jag känner en kille som jobbar på grodan. Blev lite mer av en chillutgång, uppklädde men lite mer chill hållet, lågklackade höga stövlar, ett par snygga leggings med mönster och ett linne. Vad drack vi? Jo min älskade dryck, bubbelvatten med lime, bästa! Som ni förstår så blev det en "vit" kväll och det var riktigt skönt. Vi bestämde oss för att ta sista tåget hem eftersom båda va lite trötta så vi tog oss hem till kära märsta och hälsade på lite gamla vänner utanför KC innan jag tog mig hem och amanda sig hem till sollentuna.

Och idag, slapp-söndag har jag bara slappat haha passar rätt bra. Vaknade runt 15:00 och kände mig verkligen levande, gick upp och pratade lite med mammsen, åt lite mat. Duschade strax innan min maraton-söndag började. Sen blev det att mysa ner sig i soffan eftersom det är greys, one tree hill och gossip efter varandra, underbart!

måste bara säga att jag älskar mina nya skor!

from this weekend

Fler bilder och mer om helgen kommer sen, just nu är jag en trött tjej..

en ny älskling

Dagen kan inte bli bättre, eller jo att kvällen blir en totally succé. Jag har fått min mobil, yäääy jag är överlycklig!
Såhär ser min älskling ut, den ligger på laddning just nu så kan inte pilla på den nu nu nu även fast jag vill! Min älskling, bäääääästa!




skor skor skor

Här är två av de sakerna jag köpte igår, ett par låga stövlar och ett par skyhöga och jag älskar dom. Det bästa av allt och lite konstiga var ju att skorna va så billiga, men jag klagar verkligen inte, nya favoriter säger jag bara!




skjut mig


,

vissa saker håller man helt enkelt för sig själv

I got a crush

Jag är inte den som brukar förälska mig i skådespelare men igår när vi såg new moon som för övrigt var riktigt jävla grym så blev jag förälskad i jacob "jake", i got a big crush!

Dagen igår bestod av jobb och sen gymmade jag på SATS, smekke hämtade upp mig så åkte vi in till stan så jag fick köpa mina underbara skor, yey är överlycklig! Sen mötte vi upp amanda i kista och där köpte jag ett par till stövlar, dock låga men lika älskvärda. JAG ÄLSKAR SKOR, men det har ni nog redan förstått. Köpte även en liten söt sak på HM. Strosade runt lite i affärerna sen blev det mat vid foodcourt, tacobar. MEN, ofta tacobar och spanjoren inte har tomater? haha iaf, smekis va så söt så han gick och köpte tomat på coop så jag fick det till min mat, hehe! Nu äre musik på högsta volym, blev inge jobb idag för känner mig lite konstig så lika bra att vara hemma, var dock halvvägs till jobbet då jag bestämde mig för att åka hem. Så nu blir det lite städa sen lägga mig i ett mysigt bad!


taylor-lautner-new-moon-shirtless.jpg OMG SO SEXY!!! image by mlov3sn

jag dör.

"heeeej...dååå amanda"

Måste bara skriva en sak, jag och amanda lyckas alltid gå om varandra? haha det är helt sjukt. Som idag va båda i stan men med olika sällskap sen tänkte vi ta sällskap hem, men comviq har inte varit så hjälpsam under typ hela eftermiddagen? Så vi varken kunde smsa eller ringa till varandra så det slutade med att jag tog ett tidigare tåg än henne, mitt tåg åkte precis då hon kom upp på perrongen, kul?



längtar

"Hej kära bloggen"

Idag har jag jobbat som vanligt till 17:00. Tog mig sedan till stan för att möta upp anna och fia, vi skulle fika. Det var så länge sen jag träffade dom, och det är verkligen något jag saknar. Er närhet, att ses varje dag. Vi kikade runt lite i stan och jag hittade världens snyggaste stövlar, då menar jag snyggaste, gah är helt kär! Så imorn blir det att åka in till stan igen för att köpa dom och sen blir det biomys, lovely!

Trött tjej idag så orkar inte sitta här och tråka, ciao!



åh, saknar sommar, kolla hur underbart brun jag va!

"hej jag har tråkigt"


telefonsex med amanda just nu

Veckans bravader i ord,

Onsdag: jobb, OCH halva veckan gått, underbart. Fika med anna, lisi och fia i stan
Torsdag: Jobb, bio maraton med amanda, nya twilight new moon filmen
Fredag: Utgång
Lördag: Utgång eller mys/bastukväll beroende på vad vi känner för
Söndag: Chilldag, kanske bio



en bra dag

yey yey yey, snart kommer min nya mobil. Och ingen av er vet vilken det är för jag har inte nämnt den här i bloggen! Idag har varit en bra dag, faktiskt. Efter jobbet tog jag mig till SATS och mötte upp Tomas, vi hade gymdejt idag haha, så det kändes skönt. Jag tog det dock lite lugnt idag med tanke på att jag varit sjuk en längre tid men Tomas körde på som satan.

Blev upphämtad av Kenta, vi snackade lite mobil osv för att sedan komma hem till världens godaste mat som min pappa självklart har stått och lagat till mig *ler*

 

 

Amanda, såhär kommer jag se ut när jag ser paranormal Activity, sen kommer mina ögon fastna så för att jag satt så förlänge, du kmr fortfarande umgås med mig va?

PS. I LOVE YOU

Hemma från jobbet, skönt! Kom precis ut ifrån duschen och nu sitter jag med mitt hår dränkt i olivolja och en handduk inlindad runt, tänkte ha det i några timmar för att göra det lent, olivolja ska ju vara bra för håret så why not!

Det är mycket som händer just nu, orkar inte skriva allt nu tar det sen för nu ska jag krypa ner i sängen och kolla film, myys!

dags för en förändring

Jag och Amanda har bestämt oss för att bli nunnor, på riktigt nu så bli inte förvånade om ni ser oss iklädda svarta heltäckande kläder, eller så tänkte vi dra en utgång nakna där det står "nunna, don't touch" va tycker ni?


Såhär kommer det se ut numera när vi bloggar, jag gillar't! (dock så föredrar vi de bärbara datorerna)

mys



Låg och halvsov i sängen, lyssnade på musik, kikade runt lite på datan sen så ringde N mig så ligger och pratar med honom just nu, han är på väg in till casinot för att fixa lite pengar, pokernörd (?) så nu ska han vinna pengar för han har lovat mig värsta resan, värsta shoppingrundan på stan, värsta middagen osv. Kan det bli bättre? inte enligt mig, haha!

over and out, för idag

Ibland förstår jag mig verkligen inte på vissa människor. Ibland är allting så självklart men vad händer sen, en grym jävla omväxling och så är allt helt komplicerat? Jag är less på att hela tiden komplicera saker, vill att det ska vara enkelt, därför kommer jag nu ändra på det här. Jag är för snäll i de flesta sammanhang och det måste bli en ändring på det, tänker stå på mig mer!

Så är du inte kvar i mitt liv så finns det en mening med det, och för er som jag känner som jag inte pratar med längre, finns även en stor förklaring med det, med andra ord - det är inte menat!

te amo


ingenting

what would the world be without music?

amanda garshasebi

Lost and insecure, you found me, you found me
Lying on the floor, surrounded, surrounded
Why'd you have to wait? Where were you? Where were you?
Just a little late, you found me, you found me.

,






I would do anything, I would say anything,
I would try anything for your love.
I would go anywhere, I would walk anywhere for your love

,

when you dreaming with a broken heart, the waking
up is the hardest part. You role out of bed and down
on your knees, and for a moment you can hardly breat,
wondering was you really here? are you standing in my room?
No you're not, because your'e gone gone gone gone..

new moon

Som vi har väntat, som alla har väntat(?) nu torsdag smäller det, blir twilight maraton med min blonda brori, underbart! Har redan sett ettan men att få se ettan en gång till och sedan på det se den nya, det kan inte bli bättre än bäst. Och planeran börjar redan dyka upp inför nästa helg, i like it!

,

Länge sen jag och frugan lekte?

,


sjukt trött

Jag har haft en, ja vad ska man säga? Lång powernap. Missat bio och hela köret, bra gjort!

med dig mår jag bra, A!

Okej, dålig uppdatering jag vet!

Veckan har bestått av jobb som vanligt och för mestadels så har jag tagit det lugnt. Fixade naglarna i onsdags, i torsdags kom tomas förbi jobbet och drack lite kaffe, pratade lite sen mötte jag upp honom på SATS för att sedan ta sällskap hem. Tog oss till märsta och jag kände för att sola och tomas är så söt så han följde med och var min livvakt utanför dörren, haha så gullig!

Igår blev det som sagt utgång, kunde blivit en riktigt sne fylla då jag inte åt bra på hela dagen men klarade mig rätt bra. Mötte upp amanda på tåget efter mkt om och men, haha långt historia! Sprang till solariet för att hinna fixa brännan innan pappa skulle plocka upp oss. Blev en snabbsolning på ca 12 minuter sen kom pappsen och hämtade oss och vi åkte hem, åt, duschade, fixade oss, platttade, lockade håret, hahah en jävla beslutsångest över att vara tjej ibland?

Sen kom taxin, och vi är så dåliga för vi har inga kort alls ifrån igår, och vi som sa "vi måste ta med kameran" men icke sa nicke. Vi hade 3 timmar på oss hemma att bli klara och tror ni vi klarar det? njaaee inte direkt.

Kvällen fortsatte med tågresa där vi träffade två barndomsvänner till mig, sen kom oliver och gänget, gjorde ett stopp på t-centralen sen åkte vi till NYPE och mötte upp Jonathan, världens sötaste kille! Det va bra drag på NYPE men lite lite folk för att vara en fredag, rätt så många som man känner gick på biopremiären av 2012! Sedan drog vi vidare till grodan, asmycket folk och typ sjukt många man känner va där? sjukt kul.

Sen tog jag och amanda oss hem till två busar, haha mer än så säger jag inte.. Men det var en rätt så rolig konversation idag på tåget on the way back home, haha!

tack pauline, historien om vårt liv - väldigt kärleksfullt!

1. Du är sinnesjuk i sängen 2. Varför skulle jag då vilja gifta mig med dig när jag kan få allt jag vill ha ändå? 3. Du är alltid senfärdig i sängen och jag har börjat ledsna 4. Vi har haft våra härliga stunder 5. vi var kärleksfulla i sängen, inget mer 6. Du har blivit iskall 7. så jag är modig nu och gör slut 8. jag är nog dum för att göra det här på facebook 9. kanske de är du eller jag som e bortskämd 10. vi bägge är fär självsäkra för att svara på den frågan 11. Jag har tänkt mycket 12. vi är ett för sexigt par för allmänheten 13. folk tar oss för givet och tror ej vi är seriösa 14. vår charm e oemotståndlig 15. helt otrolig.. 16. jag kanske är en egoist som gör detta 17. det är knappast sött 18. du är en riktig player, jag hatar att förlora på klädpoker 19. de bästa spelet finns i byrålådan.. 20. kanske är för töntigt efter alla dessa år 21. men vi gör det med stil 22. jag kan medge att vi också kan få de att gå hett till.. men nu är det såhär älskling, jag gör tilfälligt slut på fb.


see u in bed.


hej jag är jätteglad idag

Idag har varit en toppendag, vet ni varför? Jag har fått mitt körkorts tillstånd så se upp nu är malin i farten!

Dagen började bra men hände en massa saker på jobbet som fick mig ur balans. Tog mig igenom dagen iaf tillslut och därefter åkte jag direkt och fixade mina naglar hos maria, blev super! En bra grej med jobbet idag va att jag fick 100 kr i dricks av EN kille, haha det va lite rolig faktiskt..

Efter att jag gjort mina naglar så tog jag mig hem för att bli upphämtad av mamma och hon körde en jättekonstig väg hem så jag frågade "men vart ska du?" och hennes svar va "de håller på att bygga om vägen" och jag tänkte inte något mer på det och sen stannar hon bilen helt plötsligt och säger "nu ska du få övningsköra" med världens leende på läpparna, haha även jag blev överlycklig så jag körde hela vägen hem sen och det gick utmärkt. Ska köra nu varje dag, för som tur är så har jag lätt för att lära mig saker så kör jag mycket nu så kommer det här gå utmärkt!
Idag kom mitt slutbetyg igen, behövde ett till med min skolas underskrift och även rektorns underskrift. Imorn kommer DHL och plockar upp kuvertet och sen begär det sig att till miami, underbart! Ett steg närmare i processen, yeeeey!

,

Nu ska jag sova, jobb imorn som vanligt sen ska jag iväg och fixa naglarna, godnatt!

onsdag imorn, känns bra

Precis hemkommen ifrån jobbet och kom nyss ut ur en lång varm dusch. Det behövdes, frös rätt så rejält!

Dagen har gått bra, lite segt bara med tanke på att jag va sjuk hela helgen så det tog på krafterna att jobba en hel dag. Fick skjuts av min chef hem till statoil där pappa plockade upp mig och vi åkte förbi kenta för att snacka lite. Kenta åker till Thailand snart för att vara där i 3 veckor, helt underbart! Lite avis är man ju, men jag själv kommer ju vara i paradiset nästa år så jag ska inte klaga.

Och det här med mobil, det blir en iphone iaf. Känner att om jag ändå vill ha mobilen, varför köpa en annan som jag ska ha tills vidare? Nej, en Iphone blir det men har inte bestämt om jag ska ha svart eller vit. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon serie!



samtalsämne

- Malin, vad är guldsm?
- Du menar guld bollen?
- Aaa så kanske de va
- Asså AIK vann SM guld och Zlatan fick guld bollen
- Aha de va det jag kollade på, haha kollade på någon gala men visste fan inte vad det var
- Hahaha du är så jävla knäpp!



okej, vi vet att vi inte mår bra men..

Ligger och pratar med pauline i telefonen, har gjort det nu i ca 1 timme. Vi hade en massa som vi behövde få ut och prata om. Men nu har vi kommit till vårt sjuka samtalsämne, varför och hur är saker som det ska? Både jag och pauline är rädd för döden och vi pratar om det alla snackar om "jordens undergång 2012". Det får inte vara sant och jag börjar typ gråta när jag hör det. Vi undrar också hur fan vi kan hänga i rymden? Vad är rymden? Sånna här frågor får oss att bli knäppa och frågorna tar aldrig slut. Hur kan vi flyga runt jorden utan att flyga ut i rymden? Då svarar alla "gravitations kraften" och då kommer en till fråga, hur fan funkar det? Allt det här får oss att bli helt knäppa som sagt..

(OCH JA, VI VET ATT VI HAR LÄST DET HÄR I SKOLAN MEN VI FATTAR FORTFAARANDE INTE)

laila, du är alltid en äkta vän!


,

save me

tröttmössa

Vaknade precis och jag måste säga - fan va skönt att kunna sova ordentligt! Tror verkligen att jag behövde ta det lugnt i helgen för att kunna bli bättre, för fullt frisk är jag inte, trist nog. Men jag har ju några dagar på mig att bli helt bra för har stora planer till helgen, mer än de säger jag inte!

Hemma från jobbet idag också, men imorn hoppas jag att det är bättre så jag kan åka dit. Man känner sig så dum på något sätt att man inte åker dit, men jag kan ju inte stå där och hosta varken i kassan eller i köket, hur mysigt är det? Inte trevligt alls. Så jag får bita i det sura äpplet och vara hemma tills jag är frisk.

Nu ska jag ner och göra te med honung och försöka få i mig något att äta!

,

my love's a revolver, my sex is a killer,
do you wanna die happy?

hahahahahaha

"Den" är typ klar om 9 månader, sugen?

love love love


Even though you're near me, i need you far away

,

show must go on with or without you


,

someone once told me that you have to choose what you win or lose, you cant have everything. Dont you take chances, you might feel the pain, dont you love in vain cause love wont set you free. I could stand by the side and
watch this life pass me by, so unhappy but safe as could be

so what if it hurts me? so what if i break down? so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground, i gotta find my place. i wanna hear my sound, dont care about all the pain in front of me cause im just tryna be happy..

take turns hitting the ground

Head down
as I watch my feet take turns hitting the ground
Eyes shut 
I find myself in love racing the Earth 
And I'm soaked in your love 
And love was right in my path, in my grasp 
And me and you belong 

I wanna run
Smash into you 
I wanna run 
And smash into you



lite roligt faktiskt..

"Du är som en vit neger" (ursäkta språket)

Haha, den där kommentaren har jag fått av pauline många gånger, anledning? Jo, svaret kommer här:

Jag är helsvensk, som många inte tror. Har mörka ögon och väldigt mörkt pigment. Vistas jag i solen blir jag svart och jag har typ affro hår. Så där har ni svaret till varför jag ofta får den kommentaren, hahah och det är lika kul varje gång jag träffar nya människor.

En till rolig grej är på min 18års dag fick jag ett födelsedagkort av min vän matilda som jag gick i skolan med från 4an till 9an där det var två kort där det stod lika som bär? eller kort och kort utan det var ett kort på mig från vår avslutning i 9an och ett svart papper där det stod malin? under det svarta pappret och svart papper? under kortet på mig, haha det fick mig allt ett gott skratt!

the naked truth

Jag har världens lockigaste hår, det tror jag inte att alla vet. Men jag lever rent utsagt med min plattång, bokstavligen. Åker nästan aldrig hemma utan den, har även en miniplattång som min mamma köpte, hur söt som helst men främst av allt så är den väldigt smart då den är liten och inte tar stor plats i väskan. Då jag har lockigt hår så dör alla för det, säger att det är hur fint som helt. Ibland, då menar jag ibland tycker jag att det är fint, och jag kan tycka att det är skit snyggt för jag har dom där perfekta lockarna MEN jag trivs inte i det, överhuvudtaget!

På senaste tiden har jag kört på lillamy stilen med toffsen uppsatt för att låta mitt hår vila. Jag var hårmodell en gång och de klippte av mitt hår nästan till axlarna, klippte lugg och väldigt uppklippt. Eftersom jag är plattoman så har det tagit tid för mitt hår att växa och det är helt förståeligt. Men nu har det blivit långt och jag älskar det, ska spara så det blir lite längre sen har jag fått tillbaka min längd som jag alltid haft. Jag vill vänja mig vid att ha mitt naturliga hår, mitt lilla troll hår, men då vill jag nog vänta tills jag har den optimala längden som jag vill, då kommer jag nog kunna ha mitt eget hår!

Dock ostylat hår, men här är en bild!


trist väder ute och det sög ju

usch vad jag är trött och hängig, somnade väl runt halv fyra inatt vaknade runt 10 av att jag hostade, och det fick mig att inte kunna somna om. Gick upp, gjorde te med honung sen la jag mig i sängen och kollade på gossip girl, två avsnitt och sen kunde jag somna om igen.

Vaknade nyss av att mamma kom in med te och mackor till mig och sa att jag ska få taco ikväll, AWESOME! Vi har massa godsaker hemma kvar, ost och kex, chips och dipp, grönsaker att dippa, massa gott att dricka så i guess att det blir mys ikväll hemma med familjen!

Mammas ost och vinkväll med sina vänner blev toppen. De såg ut att ha det jättekul och trevligt då jag gick ner ibland för att hämta upp något till mitt rum, hade gossip girl maraton as usual!

Nu blir det ännu mer gossip girl och mys under täcket med ljus!



svininfluensan

stackars lilla nasse..



kvällens bravader

haha för en liten stund sedan gick alla mammas vänner, dom har haft en otroligt mysig ost och vinkväll. Synd att jag inte tog kort på allt, för köket såg helt underbart ut proppat med en massa godsaker. Kom precis upp till mitt rum efter att ha försök få pappa till sängen. Han va ute med några vänner idag och kom nyss hem, pruttfull haha så han sitter och snackar om en massa saker som jag verkligen inte fattar, hah!

Han tjatar om att han vill att vi ska sätta på musik om och om igen, haha! Ja ja, om, jag ska ha en chans att bli frisk inom kort så är det tid för att sova, så godnatt!


bästa pappsen in miami (ser farlig ut, akta er)

friendemy

vad gör man när ens vän sviker? vad gör man när allt man trodde på rasar samman? vad gör man när man får en helt annan sida tillbaka än den man fick från början? vad gör man när allting förändras?



Du vet att din familj alltid finns där iaf, det är en trygghet!

Det här är tamefan REN lycka!

okej, för er som inte har en aning om vems hund hon liknar, trist för er för de är skitkul! HAHAHAH

webbar med amanda

ibland blir man rastlös
bus-planer, varje dag
vill inte vara hemma sjuk, vill uuuuut!

gossip girl maraton står på to do listan

Hitade den här mysbilden på amandas blogg, den är ifrån förra veckan då vi hade mysi mysi kväll. Underbart! Pannkakor med äkta gräddglass med hallonsmak plus lite choklad som ingen av oss orkade äta upp haha, fy så mysigt det var! Nästa helg kommer vi spåra med tanke på att både jag och amando ligger hemma sjuka. Amanda skrev en nästan lite läskig grej till mig idag, amanda: vi har inte träffats på en vecka men ändå så blir vi sjuka precis samma dag? hahah lite läskigt men vad säger man, är man lika så är man, i like it!

angel on my shoulder

AMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALINAMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALIN AMANDA OCH MALIN

att vara sjuk suger ganska hårt

Just nu vill jag inte vara sjuk, ha mysuggs på mig. Vill vara frisk, fixa mig, sätta på högklackat och dra ut och dansa sönder. Hatar att vara sjuk, det är så jävla segt!

Har som sagt hjälpt mamma hela dagen, jättemysigt! Nu sitter jag och lyssnar på musik på spotify, och jag blir så taggad, musik är fan det bästa som finns! Men min kropp säger emot eftersom den inte har någon som helst ork.. kul!

skjut mig..

jag saknar det.

Vaknade för ca 1 timme sen av att mamma kommit upp tusen gånger och bett mig hjälpa henne. Hon ska ta hit lite folk ikväll, så har hjälpt henne att göra det lite mysigt hemma. Behövdes nog en liten städning då man har fullt upp i veckorna. Jag mår fortfarande inge bra, sov jättedåligt inatt. Så jag vet inte vart jag ska ta vägen ikväll, ska absolut inte ut men vill ju inte vara i vägen när mamma har folk här hemma när jag är sjuk, vill ju inte smitta någon!

Nu ska jag fortsätta make my home coooozy!

madelene broberg

jag älskar min mamma, hon är helt enkelt bäst!

myshelg på ingång

Imorn ska amanda till en vän som fyller 18, yey! Jag skulle som sagt till NYPE men vad händer? Jo jag går och blir sjuk och då menar jag sjuk sjuk inte "känner mig lite trött" and it sucks!

Har legat och kollat på gossip girl ända sen jag kom hem, dricker te maraton, den ena efter den andra. Har jätteont i bröstet och nästan i hjärtat när jag andas/hostar, känns lite läskigt faktiskt. Så imorn blir det att mysa hemma med mysdress och uggs och lite godsaker. Får se dock vad som händer på lördag, beror helt på hur jag mår men jag tror jag satsar på att köra en lugn helg, blir nog bäst! Så amanda lär väl komma hit, eller jag till henne, det återstår att se, men det blir att slå på mysfaktorn till hundra!

Nu väntar mamma där nere på mig, ska ha en liten kvällsfika med vårt te!



.

Je te donne mon amor

fan fan fan

Jag mår rent utsagt skit dåligt. Hostar så mycket så att jag fått ont i bröstet, halsen gör jätteont och jag känner mig bara allmänt seg. Blir inge jobb imorn varken på dagen eller på kvällen, kommer bli en helt lugn helg för att återhämta mig. Nu ska jag äta min sallad med avokado, later!



tider man saknar


min nya älskling

Snart är den här snyggsaken min, väntar med iphone tills jag är i USA, delvis mycket billigare och så kommer jag ju skaffa ett abbonemang som endast funkar i USA. Men mums, godbiten nedanför tackar jag inte nej till. Frågan är bara, svart eller koppargul?



stort hjärta till..

AMANDA!


one step closer but one step at a time

Är hemma nu efter en lång dag på jobbet. Mycket som irriterar mig just nu så jobbet är inte lika roligt som det en gång var. Känner iaf en otrolig lättnad för att det har löst sig nu med allt, mitt konto på college board, det har strulat som fan och jag va lite orolig ett tag att mitt konto hade tagits bort. Som tur va så är allt löst nu och det känns väldigt bra. Skickade nyss iväg resultat till skolan och till NCAA clearinghouse så ska vänta förväntansfullt hemma på att jag ska få svar.

Det känns så overkligt. Idag är det den 4 november 2009 och snart så blir det december sen januari 2010 och då, förhoppningsvis, befinner jag mig i Florida, Florida liksom?!?! Ett ord beskriver detta och det är - UNDERBART!

Jag känner mig inge kry i kroppen alls, skulle gymmat idag men så blev det inte för min hals är dum mot mig och vill inte samarbeta så vi får se imorn hur jag känner mig, skulle nämligen möta upp min sötnos tomas för att ta oss till gymmet, så kom igen nu immunförsvaret - DO YOUR JOBB!





Ikväll är det en viktig kväll, kom igen nu LIVERPOOL!





tid att att jobba, suck!

Idag är jag inte pigg alls. Känner mig jättetrött och halsen gör ont, kul?! Idag är en sån dag då man skulle vilja säga "nej men har inga viktiga lektioner, går imorn" men man går ju som sagt inte i skolan längre utan man har ett jobb och ett ansvar. Men ibland saknar jag dom där dagarna när man kunde välja att stanna hemma för att få sova ännu mer..

dog-tired.jpg image by indiedancefloor

skrämmande

Jag är livrädd för det här. Samtidigt som jag är rädd för svininfluensan så är jag ännu räddare för att ta själva sprutan. Människor har dött pga det här,  de flesta dock äldre som kanske haft ett sämre tillstånd men iaf jag tycker det känns jätteobehagligt, ska ni ta sprutan? Jag är fan tveksam..

,

Pillow1

21:31


haha så söt

 

 

När jag ser den här bilden så får jag en annan klar bild framför mig, men ska inte nämna några namn, hahaha!

 

neee stackars liten


Den dagen, ren lycka!


if I have to be honest

Idag var jag fruktansvärt trött på jobbet. Gick och längtade hem till min säng hela dagen!

Så nu ligger jag här, kollar på gossip girl, har precis ätit en god sallad. Borde vara väldigt skönt men ligger här med en stor ångest och stress angående saker. Blir inte bättre av att sitta här, så jag stänger av allt förutom gossip girl, kan behövas!

"Det spelar ingen roll hur långsamt du går, så länge du inte stannar"





Le jeu

In the real life prince goes off with the wrong princess..

.


when the world is lost


you can't have everything

Det absolut värsta är att jag nästan trodde på dig.

inte långt kvar nu..

Nu slår mitt hjärta nog normalt, jag registrerade mig helt färdigt igår så nu väntar jag svar ifrån NCAA. Dagen har varit bäst, började jobba, det var iof rätt så segt med tanke på att det är måndag men sen tog jag mig förbi sats och sprang som en idiot och körde mage och styrka, känns underbart nu efteråt!

Kom nyss ut ifrån en varm dusch, ska äta asgod mat och lägga mig och kolla på gossip girl, skriver mer sen! :)

Fort lauderdale, mitt nya hem?

 


Time to sleep, godnatt!


oh my F..in good

mitt hjärta går i 190 just nu..

I'm loosing myself in us

vet inte hur det ligger till, vet inte hur det kommer bli, med andra ord: jag vet ingenting och det skrämmer mig..

pure happiness

Åh jag är helt överlycklig!

Fick reda på mina resultat idag från provet som jag gjorde, det välkända SAT provet som alla fruktar. Jag klarade mig utmärkt och har nog de poängen som behövs. Har en pirrande känsla i magen av ren lycka just nu! Tänk att jag är ett steg närmare att jag verkligen åker nu i januari..

Registrerade mig nyss på NCAA som är en hemsida där de bekräftar om man får komma och spela fotboll i USA. Så nu är den registreringen klar och det va jävligt jobbigt. Man skulle skriva alla skolor man gått i, adresser till skolan, kurser osv.. Sjukt seriöst! Nästa steg nu är att ansöka till skolan, få mitt betyg översätt till engelska, skicka dom till ett företag i Florida som ska kolla på dom för att sedan skicka dom till skolan som i sin tur kommer skicka en bekräftelse på att skolan antagit mig och det är då jag kan börja agera mer hemma. Då ska jag ansöka om visum och även ansöka om bidrag ifrån CSN.

Har ju gått lite segt ett tag med allt planerande pga väntan på provresultatet, allting hänger liksom ihop, hand i hand. Men nu är det full rulle igen för att allt ska gå som planerat, att jag kan åka i januari!



Florida, here I come!

skedmys

Jag och amanda kom precis hem, vi åt nyss thaimat så jävla gott!

Hur blev kvällen? Jo, vi började med att åka till fabben, var kul att träffa så mycket människor man känner, men det var inte så jätteroligt så vi drog i oss två drinkar från rocket och sen åkte vi taxi tillbaka till märsta med några killkompisar till mig, skönt att vi stötte på dom! Även fast vi inte ville så drog vi förbi KC, de berömda stället i märsta, det är kul men ändå inte. Träffade iaf en massa vänner man aldrig träffar annars och det va skit kul, sen fick vi skjuts av Linus och company hem så nu ligger vi här i sängen helt slut och vad ska vi göra nu? Kolla Gossip girl såklart, så godnatt!





RSS 2.0