Idag är ingen vanlig dag..

För det är min födelsedaaaaaaaaaaaag :D

:p

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det? 
"projektet, som heter Rotary mot droger....."
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En orchidé som står vid fönstret
3. Vad såg du senast på TV?
The hills
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är? 
13:54
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Inget
6. När du senast var ute, vad gjorde du då? 
Idag, följde med mr.X till taxin
7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen? 
Min sockerkaka i ugnen
9. Drömde du något inatt?
Ja, men det minns jag inte..
10. När skrattade du senast? 
tidigare idag
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Lite tavlor och köksskpåp
12. Har du sett något konstigt på sista tiden?
Hahaha ja, min sockerkaka ser lite annorlunda ut än vad den ska
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
seg
14. Vilken var den senaste filmen du såg? 
I hennes skor
15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?
Ett hus här i Sverige men även utomlands, skulle spendera massa pengar på kläder och skor, och skulle ge en stor del till mina föräldrar och storebror
16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om.
Jag målar mina ögonbryn med blyertspenna :)
17. Tycker du om att dansa? 
Älskar att dansa
18. George Bush? 
Okej.
19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka? 
Det beslutet kommer tas när det är dags
21. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Det är min dröm. Är en människa som behöver bo i solen
22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? 
ööööh, vad är det?
23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor
Jag utmanar Sofia, Sandra, Cathis och Matilda

LYCKAD DAG!

Idag har varit en kanondag! Först var jag och kollade mitt knä och fick bra besked. Därefter åkte jag till skolan och fick reda på att jag fått betyg nu i matte, hade nämligen IG i matte B när jag gick ut 2an. Haha, hatar matte!m Sen åkte jag in till stan med Anna, Lisa och Fia, vi kikade lite på buttrix till vår skiva, och jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska vara.

Mötte upp Mario för att ge honom biljetterna sen åkte jag och mötte upp Adam som även han skulle ha biljetter. Sen åkte jag till Märsta igen, fixade lite småsaker, åkte hem, böt om till mysdress och fick sen skjuts av mamma till Sophie, där jag fixade mina naglar, dom blev gaaalet snygga! Sen åkte jag och Fia ner till Campino för att äta, därefter solade vi, haha Fia lekte fotograf när jag solade, sen åkte vi hem till henne och jag gjorde slingor i hennes hår :)

Nu sitter jag hemma igen, helt taggad på att det är fredag imorn, ska på fest med Sophie, sen är det lördag och vad hände då?! jo då smääälleeer det för det är min födelsedag :D Längtar längtar längtar!

Min ögonsten

Det här är något inte många vet om mig: Jag har en egen häst. Sen 8 år tillbaka. Hon är min ögonsten. Har som sagt ägt henne i 8 år men hon har varit utlånad i ca 4 år eftersom jag har satsat allt på min fotboll och tidochork kombinerat med båda funkade inte. Men sen drygt två månader och tillbaka så har hon kommit hem. Hon är verkligen världens sötaste! Hon heter Samantha och är mer feminin än en människa typ. På bilden nedan så står hon och blundar i solen, haha så sjukt söt.


When everything you belive turns into dust

Hur mysig är inte den här bilden? Om ni skulle fråga mig så har den mysfaktor 100! Längtar tills det blir sommar och varmt så jag kan ligga här och sola. Detta ligger på vår baksida, och är vårat "soldäck" hur mysigt som hellst att ligga där för solen ligger alltid på just den sidan så det är alltid varmt. Min söta pappa har byggt det här med hjälp av min storebror, så duktiga. Och så många minnen som finns från vårat soldäck, underbart!



Bilden är tagen förra året, inte 2004, fuckad kamera :)

Ta mig till paradiset,

Ändrade planer. Typ. Eller något. Nejmen, jag tror nog inte att jag vill åka till just North Carolina, inte något ställe för mig.. Har pratat med en vän som är i Florida på ett college, där är det mycket mer lockande.. Lisa som hon heter har pratat med hennes coach om mig och sa att han visade intresse så han har mejlat mig och ska ringa mig imorn, det här låter faktiskt riktigt bra. Florida är nog mer någonting för mig, jag gillar värme och skillnaden med North Carolina, det är varmt där också, men det ligger typ mitt ute i ingenstans, jag ska till USA för att spela fotboll och plugga, men jag vill ju ändå ha ett äventyr.

Pappa var inte lite fräck mot mig, "aa jag har hört att det är konstigt folk i North Carolina, lite kristet, kanske nånting för dig Malin, gifta dig med nån i en värsta villa på 350 kvadratmeter" Haha, kul pappa.. Vet att du läser min blogg din nörd! Du vet att jag tänker åka till ett varmt land där jag kan sooola och bada och leva livet samtidigt som jag pluggar och spelar fotboll, okejokejokejjag älskar dig iaf :D  (internt)

Nu ligger jag här med pirrande mage för nu vill jag bara verkligen åka till Florida, hur skönt skulle inte det vara?
Nej, nu ska jag sova, ska till naprapaten imorn för att kolla mitt knä, sen skolan för att bli klar med min äckel matte :) sen ska jag fixa naglarna hos Sophie, dags nu för dom har växt ut så mkt.


Bilden är från 2004 tror jag, haha gamla old times med BSK! ;)

3 dagar kvar, weei!

Idag var jag tvungen att åka till stan och hämta lite skolpapper och shoppa lite till i helgen. Är helt glad för mina inköp (förutom presenterna från marcus, TACK!). Fick med mig hem två Elise klänningar, tre skor, och löshår, nu kommer helgen bli helt lyckad! :D Är så taggad, gaah!









Bilderna blev inte så bra, men i verkligheten, mums! :D


Svar till inlägget innan: Jo tydligen, suck!

Åååååååååååååååååååh!!! Vaknade med att ha ett huvud som kändes som en tickande
bomb, fyy v ilken huvudvärk jag har, inte kul :/ Gick upp och åt frukost med mamma, te med honung, okej det är lite bättre, men fortfarande, kan knappt svälja, hatar att vara sjuuuk!

Jag som hade världens planer för idag, åka och tattuera mig, åka med laget till en relax avdelning för att basta ångbastu och allt vad dom andra heter, bubbla, bubbla kan jag iof göra här hemma i min egna jacuzzi men iaf, grejen att jag nu inte kan närvara, trist. Men det ska jag fan ta och göra iaf!

Nej nu ska jag lägga mig igen, godnatt, have a nice day!




Lägger in en liten bild på mig själv, =)

Ont i halsen, igen?

Ligger i min säng och har jätteont i halsen. Just nu tycker jag väldigt synd om mig själv, buhu :/ . Hittade något finurligt på en annan sida så jag kopierade och testade, haha får se hur de går..

Vad heter du? Malin
Ett ord på fyra bokstäver? Myra
Flicknamn? Matilda
Pojknamn? Max
Yrke?
Färg? Moreno, ingen sa något om regler
Klädesplagg? Mammatrosor haha!
Mat? Macka
Sak i badrummet? Mopp
Plats/stad? Monaco, är det en stad?
En orsak att vara sen? Mensvärk eeeh va? haha
Något man skriker? Mutta
Film? Mammut
Något man dricker? Mjölk
Band? Melody club?
Djur? Mask
Gatunamn? Mörbyvägen
Bilmärke? Merca
Sång? Min kärlek
Aktivitet med mer än en deltagare? Motorcross?

weeeei klarade alla, bra Malin!

smash into you

Ligger under mitt mysiga täcke, lyssnar på min favorit låt för tillfället. Jag kan verkligen inte sova, kanske inte så konstigt eftersom jag vaknade 5 idag. Tiden gick så sjukt sakta igår på jobbet, ville bara att klockan skulle bli 3 så att jag skulle kunna få gå hem. Men nej, 3 timmar kändes som 6 timmar, usch.


aa ó du?

Jag gjorde en sak igår, en sak som kändes riktigt bra. Tack.

BBB

Bästaste bästa killen, Billy, tack till dig, du fanns där när jag behövde det som mest. Jag har min syn på dig och det finns inget ont i dig, bästa helt enkelt! Jättekul att du bjöd mig till din födelsedag, Bild kommer in på dig sen, mitt internet cpar sig nu och jag har bråttom till jobbet, sen ska jag göra det du vill att jag ska göra, det kommer Billy, jag lovar ;)

lyckad kväll

Gårdagen var helt lyckad. Åkte med en kompis till västerås för att fira Billy, så först åkte vi till en lokal där han hade lite vänner, va mys sen gick vi vidare till ett ställe som heter Pluto där en vän spelade. Det var riktigt riktigt kul! Kom hem imorse runt elva, la mig på soffan och sov, sen åkte jag till väsby för att titta på match och jag blev uppplockad av söta sandra. Nu sitter jag hemma och har precis ätit, ska strax lägga mig i badet och ladda inför jobbet ikväll.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELT ROLIGT :D

ska man vara fin får man lida pin

Sitter med ansiktsmask i ansikte, har en massa olika sorter och den här sved riktigt ordentligt i början men nu är det bara svalkande. Mamma och pappa gick precis ner till vårt soldäck, hur mysigt som hellst men jag är för lat för att gå ut, plus den här geggan i ansiktet. Idag åkte Pauline till Thailand, är inte alls avundsjuk, nej inte alls, varför skulle jag vara de? sola åt mig OCKSÅ! vill åka utomlands nu nu nu nu !



picture time :)

                  
                                  
        



 





 


    

  
                                          

För att det är det här jag gör



hot hot really really hot hot


Kom precis hem från skolan. Idag känns det som en bra dag, jag hade psykologiprov
och det gick utmärkt. Solen skiner, fåglarna kvittrar.. jag tror det börjar bli vår, weei! Hur ser planerna ut ikväll? Egentligen skulle jag tattuerat mig men det får vi flytta till nästa vecka, Jasmine den bögen och Fia har lämnat mig för att ta sig ut till sjöss, hahah alla dessa kryssningar! Billy fyller år så åker förmodligen med Valle dit, annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men Grattis till dig Billy, bästaste bästa :)

Idag på fotbollen så höll jag och två killar i träningen, det ingår i vår studieplan haha fan va kul det var. Killarna lyssnade iaf på mig, respekt på den ;)

Nu ska jag byta till mysdress och bara mysa några timmar, hörs sen!




sommar 2007 med Fia, minnen!

jag och bästo





älskar dig Fia *ler

Imorn ska jag få en puss


Lite dåligt på annonsfronten tycker jag, är det ni tjejer/killar som är för blyga eller
duger inte killarna? Kanske borde byta ut de. Kelsjuk och pörch verkar lite intresserade märker jag, men dom smyger med det, how sweet :)

Nu ska jag kika på våra bästa år som jag har kollat på sen jag gick i 3an när jag va ett litet barn, seeeeya :)


Drives me galen

Jag verkligen hatar att plugga. Och nu pluggar jag psykologi, fyfan fattar nada.
bläbläbläääääääääää!!

Hahha

Bilden skriker Guuuuuuuuuuuuuuuustav haha




Annons


Tjejer, jag har en kompis som är manshora, han älskar att ha sex, helst varje dag. Sugen? Ring mig så kopplar jag dig vidare, så om du är en ensam tjej/kille ring mig. 

Namn:
Valentin
Ålder: 22
Bor: Hemligt



Perfeka pojkvännen, alla tjejers dröm. Inte nog med det, rykterna säger att han är en hell of a älskare också. Vet det genom en ganska stark källa. Så tveka inte, han kan bli din..


Namn: Peiman
Ålder: 20
Bor: Hemligt




Och för dig som är ute efter en bra kille och ett seriöst förhållande, så har jag det här erbjudandet till just dig. Charmig kille, väldigt trevlig, har fötterna på jorden.. Är det något för dig? Tveka inte att ringa.

Namn: Miguel
Ålder: 23
Bor: Hemligt





Hej, är eran mamma singel? Då har jag en kille på 20 år som älskar äldre kvinnor,  så ring mig om du vill att din mamma ska gå på en blinddate, killen har pengar är charmig och är egen företagare 


Namn: Sermad
Ålder: 20
Bor: Hemligt





OBS, endast seriösa killar/tjejer!!


återigen.. körkort tack!

Hej kära bloggen (ironi)

Kom precis hem efter en måltid på sibylla, gott för stunden men efter känner man ju bara ånger över att man åt det. Blev iaf en kebabtallrik. Mätt och belåten som jag var efteråt så fick jag köra hem, weei. Haha har börjat ta tag i det här med att skaffa körkort. Det är kul att köra bil, men pappa sitter mest och skrattar åt mig när jag väl sitter där, och jag skrattar lika mkt så att jag får ont i magen, men det gick iaf bra förutom en liten del som jag nog ska hålla för mig själv :D

Jag är så förbenat skoltrött. Sådär att jag bara vill ligga kvar i sängen om mornarna, dra täcket överhuvudet och bara stänga av sig från den yttre världen. Men det är bara att bita ihop. 2 ynkla månader kvar sen är jag fri. Fri i typ tre månader, sen börjar jag plugga igen om allt går som planerat. USA here comes Malin. Jag säger bara watch out.







Bilder från turkiet, ord går inte att beskriva

Vår symbol



Strawberry



Haha silijasmine?


Våra taxiresor , haha




Brun?




 












 




Malin och Jasmine





TAGGA TAGGA TAGGA TAGGAA


Jag är helt otroligt sjukt grymt jävla taggad tills min födelsedag. Skickade ut inbjudningen via facebook idag till tjejerna som ska hem till mig och bjudas på mördarbål för att sedan ta sig till Kung Carl, inte nog med det.. På min födelsedag så har dom premiär för nya dansgolvet plus att det är löningshelg, fatta hur galet det kommer bli, jag ska
fucka ur totaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalt!





Hej gott folk

Idag vaknade jag upp 06:00 kände mig helt levande. Skulle egentligen åkt iväg och spelat DM i skolan men mitt knä spökar fortfarande och vågar inte riskera något. Igår gick jag lite på stan efter skolan, köpte mig ett par nya jeans, lite underkläder, linne, t-shirt osv, kan lägga in bild sen.

Iaf, gick upp och åt frukost med mamma sen kröp jag ner i sängen och sov till 11 ungefär och jag känner mig jätteduktig, haha har vikt all tvätt som fanns i tvättstugan. Mamma gör så mycket för mig så jag ville att hon skulle kunna komma hem idag och bara lägga sig i soffan :) så, Malin även kallad hemmafrun. Fast Gustav, du vet ju också att jag är en rackare på att städa ;) ring mig nästa gång! hahha ironi

Nu blire tv och lunch, ska fixa ihop en god sallad, skriver sen puss på er

Besatt

Nu ska jag berätta lite om mina tattueringsplaner. Jag har en liten unik tattuering på min vänstra handled som är ett hjärta. (Bild nedan) Jag och Jasmine gjorde den när vi var på vår utlandsresa i somras. Jasmines tattuering sitter lite snett på handleden medans min sitter rakt. Bådej ag och jasmine är helt inne på att göra fler så nu ska jag göra en tattuering på min högra handled där det ska stå "More Than Words". En del tycker säkert att det är klyschigt men för mig så står more than words för så mycket. För min familj, för vänskap, för kärlek mm.

Den andra nya som jag ska göra ska sitta på ryggen, jag vet dock inte vart på ryggen den ska sitta, antingen i nacken, mellan skullderbladen eller på ett av skullderbladen. Den här tattueringen kommer stå för min familj. Jag ska skriva in mina fölräldrars namn och min storebrors namn och deras personnummer efter.

Ska förmodligen iväg i vecka och göra dessa, är helt taggad och kan knappt vänta! :D



Min och jasmines tattuering

Helt slut

Igår var jag alldeles för trött för att ens sitta vid datan. Kunde inte träna igår eftersom mitt knä spökar, känns inge roligt alls men jag åkte till träningen för vi hade teori om vilket spelsystem vi ska ha. När jag kom hem så gjorde jag en riktigt god sallad och efter det så somnade jag på soffan (igen) haha. Somnade från fyra till åtta och jag ska inte klaga för edt är såå skönt. Fast mindre skönt när man väl ska sova på riktigt sen.


Tröttmössa

Kom precis hem från jobbet (observera tiden 05:18). Idag var det sjukt stressigt och jag är så öm om mina fötter så att jag nästan vill gråta. Skriver mer och berättar om mina nästa tattueringsplaner när jag vaknar för nu behöver jag verkligen sova, så godnatt.



motså?

Len som en barnrumpa (a)


Kom precis upp ur ett underbart utomhusjacuzzi bad, det var huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur mysigt som hellst :D
 Jag och Fia är hemma hos Filip, en jättebravän till mig och även granne, haha skoja inte att jag kommer spendera kvällar här med underbara människor och bubbla mitt i natten under en stjärnklar himmel i sommar, det är liveeeeeeeeeeeeeeeet!

Filip och Co vill vidare och festa men det lutar åt att jag ska åka hem och gosa in mig i ett duntäcke och sätta på en bra film, känns ganska skönt att göra det nu när man är nybadad igen, känner mig len som en barnrumpa, haha!

Kändes verkligen jättebra ikväll Fia, vi har "Tappat bort varandra" ett tag, men det kändes inte att det var länge sen du och jag skrattade tillsammans, haha vi kan skratta åt saker som ingen annnan tycker är roligt. Tack, det här behövde vi verkligen!

Fick mig ett gott skratt!

Hahaha, jag säger bara NOSTALGI och hur länge vi känt varandra.. hahahah vilka snorungar vi va! Jag ser typ inte svensk ut och Fia, ja du ser ut som en liten söt barbie (som vanligt) Du och jag var två riktiga busar som små, måste börja leva upp lite minnen, trots allt som hänt på senaste, älskar dig och det vet du! :)


utklassning, go walthers gymnasium!


Äntligen hemma, blev en lång dag trots allt.. Först imorse hade jag DM i skolan,
vi typ klassade ut våra lag som vi mötte ;)Första matchen vann vi med 9-0 och det var mot media gymnasiet och den andra matchen var mot Jensen Norra då vann vi med 10-0 mötte en gammal barndomslagkamrat, här hittar ni henne, www.fliiz.blogg.se , inga konstigheter med det.. Va grymt kul att spela, va ett tag sen jag spelade inomhus, och jag älskar det :D

När jag kom hem blev jag upphämtad av pappa och precis när jag satte mig i bilen så ringde Todd, coachen från USA och han pratade i 45 minuter, hahah jag och pappa stannade bilen och fick nästan skavsår för så länge satt vi, men det lät bra.. Mycket saker att fixa bara innan jag är godkänd för att åka dit, men det låter helt galet kul!

Ikväll vet jag inte vad som händer, har lite planer med Fia men får se vad som händer.. Hon hade ett förslag om någon fest men vet inte om jag är på det humöret riktigt.. Är ganska trött eftersom jag knappt fick byta när vi spelade match (a)

Ska strax lägga mig i ett varmt bad, tänkte bubbla lite för det kan min stackars kropp behöva.. Sen blire lite fix och sen får vi se vart jag tar vägen :)


Nanna kudden


Åååååh är sådär superdupernöjd över min studentklänning.
Skorna på bilden är inte något jag ska ha, ska kanske köpa skyhöga skor av något slag. Vet dock inte riktigt vilken färg, kanske blir vita eller ljusrosa!

Har varit hemma ett tag nu, innan dess hade jag träning, planen var typ helt täckt av snö och jättedåligt plogad men det funkar det också, lite studdsigt men det får man leva med ibland!

Glöm inte att gå in på en av mina barndomsvänner, min söta Fia. www.sofiaveronica.blogg.se jag hjärta dig.
 
                                                                                                     Bilden är från turkietresan i sommar

Typ såhär glad är jag just nu, sitter och ler för mig själv som en fånig liten flicka som fått sin första puss typ.. haha godnatt på er, nu ska jag sova för har DM imorn med skolan, och ska vi vinna? deeeeriktigt, och ja Andreas, jag vet att du kommer säga för dig själv "eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeriktigt" haha tönt.


gaaaah snart 2 månader kvar

Spegelbilder eller inte, skiter i fullständigt för jag ska ta studenteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!

En  busig malin


En taggad malin


Min fina studentklänning!


Bak




val i livet

Jag är såååå glaaaaaaad, har fått hem min studentmössa och den är såååå fin :D har även fått hem min student mjukisdress, sååå mysig. Även ett champagneglas med mitt namn inristat, fläääshigt. Kan inte förstå, tiden har gått så himla fort!

Så, vad gör man efter skolan? Mitt sista sommarlov, känns nästan förjävligt att säga det,
 men iaf då ska jag bara leva livet, ska väl jobba lite smått sen ska jag och Jasmine leta utlandsresa som förra sommaren time to save the summer igen :D

Jag känner verkligen inte för att börja jobba direkt, om jag inte gör som planerat (berättar längre ner) så vill jag bara ut och resa, och vill självklart åka till Thailand. Mitt favoritställe sen jag va 7 år. Jag har varit där 6 gånger och nästa gång är det sjunde gången och det kan inte bli bättre än bäst för det är mitt nummer sen jag föddes.

Finns så mycket att berätta om Thailand, jag känner så många där nere och vill bara åka dit och nästan flytta dit ett tag. Jag och en vän har planer på det för hon och hennes familj har hus där nere, how jävla great är inte det? kanongreat, den får 5 av 5 toasters! hahah

Mina "big plans".. Som de flesta vet så spelar jag fotboll och har gjort ett jäkla bra tag nu och för några år sedan så var jag på en cup i Holland som vi vann, och då kom jag i kontakt med ett Amerikanskt statslag, alltså de bästa i USA som samlats ihop för att spela tillsammans och han tyckte jag hade bra chans att komma dit. Sen för ungefär 3 år sedan fick jag ett college erbjudande i Pennsylvania och för ett år sen fick jag ett från Utah. Visst är detta lockande men jag är en människa som ska leva och bo i värmen,  haha det vet dom som känner mig, speciellt spöke :p

Men så kom en coach hit från USA i vintras för att kolla på en spelare som ansökt om ett schoolarship och han blev intresserad av mig och har mejlat mig och vill hur gärna som hellst att jag ska komma dit och självklart vill jag ocksåå göra det, liksom one in a lifetime sak. Detta college ligger i North Carolina där One Tree Hill är inspelat för att krydda lite ;) Men jag skulle hellre vilja gå i Miami eller Florida men coach sa att han kan hjälpa mig ifall jag vill gå någon annanstans men han vill verkligen att jag ska komma dit så det låter lockande..

Så, hur blir det nu,resa eller college in USA?

thank God, tomorrow it's friday


Idag hade jag naturkunskaps prov, gick förvånadsvärt bra.
Hade en kort dag idag så ett plus till mig att jag orkade ta mig till skolan för endast två lektioner. Efter sista lektionen gick jag Tessan och Fia ner till kusken för att få i oss varsin sallad. Där satt vi och mös lite, de berättade om sin andra marocko resa och lite annat tjatter. När klockan blev elva så tog jag bussen tillbaka till Slussen för att sedan åka hem.

Idag kände jag mig lite sådär extra vuxen. Varför? Jo, jag lagade mat till hela familjen men vad hände sen då? Totaldecka på soffan i typ tre timmar, så skönt men man känner sig ju inte riktigt levande när man sen går upp.

Nu sitter jag bara här, fick nyss ett mejl om att min studentklänning har kommit så, den ska hämtas upp innan jag åker iväg till träningen, och hallå, idag blir det träning på en grön fotbollsplan, framsteg!



En sång skriven för mig


You're everything I thought you never were and nothing like I thought you could been but still you lived inside of me so tell me how is that? You're the only one I wish I could forget the only one I loved and not forgive and thoug you break my heart you're the only one and thoug there are times when I hate you cause I can't erase the times that you hurt me and put tears on my face and even now while I hate you it pains me to say I know I'll be there of the end of the day..

I don't want a broken heart, and I don't wanna play that broken hearted girl..

Det gör ont.

Varför kunde det inte vara förevigt? Det var det enda jag önskade för jag kände mig så levande i din närhet.

Berättelsen är som tagen från en levande dröm. Två människor träffas. Två människor blir ett. Men bara för en kort stund.  Ingen har under min tid här på jorden fått mig att känna mig som jag gjort. Fått mig att känna mig så uppskattad som du fick mig. Det pågick under en lång period. En period då jag ena dagen var lyckligast på världen och efter en minut så var allt helt åt helvete. Ingen människa har påverkat mig så som du lyckats göra.

Det finns så mycket minnen, både fina minnen men även mycket dåliga minnen. Minnen som får mig att vilja lägga mig ner och gråta. Jag vill kunna spola tillbaka tiden. Det hade inte hjälpt men bara för att få vara där igen, få känna den där känslan och känna din närhet. En del av mitt hjärta är trasigt, för din plats satt så långt in och det bara slets ut. Ingen eller ingenting har lyckats läka det hålet.

Du är den första människan som jag skulle kunnat dö för. Ingen förstår mig just nu och ingen kommer aldrig förstå mig. Det gör så ont att tänka tillbaka men ändå så blir jag glad för vi hade så många fina stunder tillsammans och dessa stunder kommer jag aldrig att glömma men jag kommer inte heller kunna uppleva dom igen. Iallafall inte med just dig. När jag ser dig så fylls hela jag med glädje på bara en sekund men samtidigt finns en stor klump i min mage som inte går att beskriva.

Jag vill kunna finnas till för dig så som jag fanns förut. Men det går inte. När jag tänker tillbaka så förstår jag inte vad jag själv utsatte mig för? Jag ångrar det absolut inte, men jag offrade så mycket för just dig. Jag offrade precis allt. Så många tårar som runnit för min kind för dig.

Önskar att jag kunde få tillbaka allt.




DU!





puss&godnatt



Nej nu kryper jag ner i min varma mysiga säng, vill bara sova så det blir en ny dag.. Imorn är det träning med Djurgården, ska bli riktigt skoj, missade ju matchen mot dom när jag var på kryssning så jag får visa upp mig imorn istället, tagga!

Och Sandra, ja du borde byta namn för du är ju inte helt frisk :) www.sandraemiliafrisk.blogg.se


PUSS!

Beyoncé - Broken hearted girl

Just nu dunkar depp musik ur mina högtalare. Är så ledsen/besviken/arg you name it. Förstår inte hur man kan förvandlas till en idiot på bara en sekund. Ibland är jag rädd för dig, påriktigt. Ena dagen är allting bra, andra dagen blir du ett monster, jag orkar inte längre..


vart är du?

idag var typ skönaste träningen, vi fick reda på att det var fys innan sen tog vi oss till en helt oplogad grusplan och körde lekar, men syftet var kondition, haha jag blev typ ett riktigt barn igen, är inte så gammal men ni vet som när man var liten, bästa tränarna, hahah.. sen hade jag och Emilia en liten incident efter hahah!

vad mer har jag gjort idag? jo jag har planerat lite saker inför min födelsedag, vilka som ska komma, vad som ska serveras och sånt, läängtar!
Kvällen börjar iaf hemma hos mig med en massa vänner, endast tjejer! (förutom Simon, han räknas inte som kille ;p ) Sen beger vi oss till Ökända KC i märsta för en grym utgång, det kvittar för mig vart vi går, det är sällskapet som kommer göra min kväll, Laila fyller även år bara någon dag efter mig så henne ska jag fira också, Laila, vad var det vi bestämde, karatefylla? hahah åh herre.

jag mår som bäst i värmen

Slänger in en bild från Turkiet i somras



vart är värmen?


Vaknade upp imorse av att jag frös så gick upp för att stänga fönstret och vad är det jag ser? SNÖ?!?! IGEN?!?! Det här är inte helt okej, vart är våren? Igår på träningen så pratade vi om hur skönt det var att träna på en plan som var grön inte vit, och vad händer? Jo, såklart att snön kommer tillbaka..


Idag hade jag egentligen psykologi prov, men vaknade upp "sjuk".. haha nej, så var det inte, jag vaknade faktiskt upp sjuk, har världens halsont och känner mig helt vilsen i huvudet, så jag gick upp imorse, åt frukost med mamma sen gick jag och la mig igen, såå skönt, vaknade igen runt 12:30, kan inte bli bättre!


Tänkte ta och städa mitt rum, ser ut som fjärde världskriget har slagit till, alla kläder ligger överallt sen jag packade för kryssningen så dags att få lite ordning igen, sen blir det träning och såg att det endast är löpning pågrund av vädret, kul och jättebra för min stackars hals!


jag blottar mig


Jag vet inte om jag ska skriva att det är positivt eller negativt. Jag är en väldigt charmig, pratglad sak som alltid vill att det ska hända någonting. Är det tråkigt och likt en ökenstämning så blir jag tokig. Jag lessnar. Orkar inte och lägger ner vad det än är jag håller på med. Jag vill alltid ha spänning i mitt liv, nya uppdrag, nya utmaningar. Att ha någonting att kämpa för. Jag lever inte bara för att leva. Jag lever för att skapa någonting utav det jag vet och kan. Jag är ung och har många år framför mig. Men jag vill och ska vara ung så länge det går. Folk kan få kalla en omogen och barnslig, men underlättar det att bry sig? Nej. Utan jag ska utnyttja min ungdom så länge och så mycket det går. Jag vill aldrig bli riktigt vuxen och när jag blir det så kommer jag alltid vara ung i mitt huvud. Klart att man vill växa upp, skaffa familj och barn men det är längre fram i åren. Jag vill hinna med så mycket som möjligt. Men tillbaks till det jag ville skriva om. När man börjar tycka om någon i början, när man är lite "nykär", allting är spännande, ett sms kan få en hel värdelös dag att bli underbar, kan få en att bli svag i hela kroppen, man sitter och ler för sig själv när man läser vad som står, och man vill hela tiden höra ifrån personen och varje gång man gör det så känns livet så lätt, varför kan inte den känslan bara stanna för evigt? Den gör så att alla stora bekymmer blir små.

Kärlek kan vara jobbigt, kärlek kan vara underbart. Kärlek kan hjälpa en på många olika sätt. Den kan vara en plats att fly till ifall man vill komma bort. Det är en plats som man vet att man är säker i. Man vet att den personen alltid finns där och stöttar en, finns där för att lyssna på dig, lyssna på vad du har att säga. Kärlek kan också vara väldigt jobbigt, mycket missförstånd, minsta lilla detalj kan få ens självsäkerhet att rasa på en sekund som har tagit så lång tid att bygga upp. Minsta ord som man glömmer säga kan få huvudet att börja tänka i en oändlighet. Varför sa han/hon så? Varför sa han/hon inte det tillbaka? Speciellt för tjejer. En kille tänker inte så mycket på dom lilla extra detaljerna men en sån detalj är så viktig för en tjej att höra. Man vill ha bekräftelse. Bekräftelse att man är älskad, omtyckt, att man betyder något.

Den första stora riktiga kärleken i ens liv är svår att glömma. Man hittar en ny kärlek men den första riktiga sitter alltid kvar i ens hjärta. Man kan sitta och tänka tillbaka på tiden, hur man hade det tillsammans, man saknar inte personen utan man saknar det man hade.. Man var som bästa kompisar, kunde ligga i timmar och skratta om vad som hellst. Saker som inte ens är roliga om man tänker efter. Alla stunder man gjort något tillsammans. Jordgubbar doppade i smält choklad och grädde som leder till gräddkrig i solnedgången. Promenad längst stranden i ett paradis.

Alla tankar, bilder, låtar.. Allt får en att tänka tillbaka, tänka tillbaka på tiden som var. Det finns folk i mitt lov som jag saknar enormt mycket och jag vet att personen har samma känsla. Men det är inte som förr, det kommer aldrig bli som förr. Därför står vi kvar i vår tystnad och sorg.

Jasmine smorjet Brink


människan nedanför, kommer låta klyschigt och precis som alla andra skriver, men så är det inte, ren sanning och jag talar ifrån hjärtat, hon är min själsfrände, systern jag aldrig fick, jag vet allt om henne, hon vet allt om mig, finns ingen som dig, djupt in så vet jag att du och jag kommer åldras tillsammans, okej jag ska ha barn på riktigt och du kan sitta med dina adopterade barn (haha) men du kommer alltid vara samma person för mig, no matter what! '




långt inlägg med laddade känslor


Så många funderingar här i livet, varför funkar saker och ting som det ska? vad är rätt och vad är fel? jag har så mycket frågor men svaren räcker inte till.. Alla är vi olika och alla har vi olika klädstilar, hur tänker folk när dom klär på sig innan man går ut? Vill man sticka ut i mängden eller vill man bara klä sig så odiskret som möjligt för att folk inte ska lägga märke till hur man ser ut.. Så många unga människor som har det svårt i sina familjer, så mycket våld som sker i vårat samhälle, hur ska allt sluta? Vänner skaffar man, vänner förlorar man. Det är så mycket ytlighet i dagens umgängen. Alla känner igen det här så det är inget påhitt. Folk säger att man betyder mest av alla och att man aldrig kommer släppa personen.. Men nästan alla personer sviker. Förr eller senare.

Det är därför jag aldrig velat ha umgängen som jag bara umgås med. Jag har vänner lite här och var, och nej det ska inte låta som jag skryter för så är det absolut inte. Men när stunden väl är kommen så märker man verkligen vilka vänner som betyder och vilka som är äkta. Man har vänner som man umgås med sen pratar man inte på ett bra tag men när man väl tar upp kontakten igen så är det som om man träffades igår, det blir aldrig en pinsam stund, det blir aldrig tyst och blir det tyst så blir det skönt tyst, man tänker inte på vad ska jag säga utan man kan känna sig trygg i den situationen..

Jag är verkligen rädd för döden. Döden är något fint när tiden väl är kommen. Men för mig är det en stor skräck. Så fort jag tänker på att inte finnas längre, att ligga begraven utan att veta att man inte finns, kommer det bli helt svart? Kommer jag bli en ny människa? Kommer jag leva vidare som en ande, som ett djur, som en vattendroppe, kommer man någonsin kunna finna svar.. Den frågan gör mig rädd, den gör så att jag får gåshud. Varför finns jag? Varför finns du? Varför finns vi? Alla dessa funderingar åker runt i mitt huvud hela tiden. Varför ser vi ut som vi gör? Vad är meningen med livet?

En känsla. En känsla kan vara mycket. En glädjande känsla, en hemsk känsla. En sak som berör mig är känslan mellan två personer. När man ser dom tillsammans och att man ser hur mycket dom älskar varandra, hur dom trivs tillsammans, hur dom avgudar varandra, det är vackert att se. En blick, en människas blick kan säga mer än tusen ord. Jag älskar den där blicken man får av den man älskar som verkligen bevisar att man är värd någonting, att det är just mig personen älskar, mig den avgudar, det skulle för mig kunna vara livet. Kan allting i livet vara enkelt och vackert.

Nästan alla människor äger en mp3,ipod etc. Nästan alla sitter på tunnelbanan, pendeln, bussen och lyssnar på musik. Att sitta med sin ipod medans man färdas från ett ställe till ett annat kan vara det mest underbaraste som finns. En låt, en melodi, en text nästan alla har minnen till en del låtar, man får flashbacks på hur tiden var då, vad man gjorde just denna stund, hur man mådde, vilka man umgicks med, sin stora kärlek, ja nästan allting. Musik får en att verkligen tänka tillbaka på tiden som var. Låtar kan få en att bli ledsen, nere, deprimerad. Är man i en deppig period så dunkar sorgsna låtar ut ur ens högtalare, det är väl inte det bästa men ibland är det så skönt att gråta ut tills tårarna inte kommer ner från kinden längre.

Alla frågor och svar i livet kommer aldrig ta slut, och mina funderingar blir bara fler och fler..

makes me wanna fly


Jag är en riktig shomaniac, älskar skor med skyhög klack och kan inte få nog av dom, vill beställa varenda par jag ser, funderar på att klicka hem dessa två godingar eller vad säger ni?



knot front slingback platformperforated stud shield heel

ge mig körkort!

Om tre veckor fyller jag 19 år, och till sommarn vill jag mer än gärna ha körkort så håller på för fullt, körde denna underbara bil häromdagen med en vän, hur skön som hellst att köra,  varför jag skrev detta inlägg vad för att jag fick ett lite gulligt sms av en jättebra vän till mig som fick mig att läängta..

Christian: såg en bil som hade MMB som registreringskylt hah!
Jag: haha söt du är
Christian: Det var en BMW också
Jag: min favoritbil och allt, ska vi baxxa?
Christian: Haha ska vi?
Jag: alltid ^^



Mamma och pappa, betalar ni? *ler

Lilla Malin påväg mot stora äventyr


Jag kan knappt fatta att jag tar studenten om ca 3 månader, tiden har gått så sjukt fort och nu är de äntligen min tur.. Jag känner mig ändå lättad eftersom jag har hittat min studentklänning efter timmars letande, helt adorable är den, helt perfekt.. Föreställer mig den på mig om 3 månader, solbruna ben, vita skyhöga skor,  strålande väder, vi alla kommer med båten ifrån slussen vitklädda för att springa upp för Nacka Strand till flaket, gaah vilken känsla det kommer bli galet och jag kan knappt vänta..


Min perfekta klänning


100 dagar till studenten..

Förra veckan så var jag och Jasmine iväg på en kryssning som arlandagymnasiet hade anordnat. Anledningen till att denna kryssning blev av var för att vi 90or firar att det endast är 100 dagar till studenten, 100 dagar det är INGENTING!?! Iaf, jag delade hytt med Jasmine och Christian men vi fick även nattbesök av Tony och det blev en lyckad kryssning. Förra veckan var lite som ett lov för gick bara i skolan i måndags för jag var hos läkarn på tisdagen och sen på onsdagen åkte vi, och det var en tredagars kryssning till Tallinn (usch blää land). Vi kom fram till Stockholm runt 10 på fredagen och jag och Jasmine tog oss hem till Märsta som två levande zoombies. Vi blev hämtade av mamma och köpte lite mat och mös hemma. Tanken var att jag skulle jobba på Vilundas 100 dagars skiva men jag var mer än död plus att jag hade match dagen efter så jag skippade det och jobbade på lördagen istället. Kom hem runt fem, sov bort hela söndagen och kunde ju inte somna förrän tre på natten så idag i skolan var jag helt slut. Efter skola åkte jag och Natalia till gymmet innan träningen och nu ligger jag här hemma i min säng, helt utmattad och försöker plugga psykologi, jag lyckas inte gå in någonting alls av det jag läser? jaja..


ge mig sommar?



Slänger in en bild på mig ifrån Zahras 18 års dag.

Nu blev jag bloggsmittad.. IGEN!


Tack vare Matilda så har jag börjar blogga igen, tror nog hon saknar mig eftersom vi inte ses varje dag som förut, så självklart tilda så gör jag det här för din skull, jag saknar dig också som en liten tröst! *ler

In och spana på den här snyggingen, http://www.matildaastinaagne.blogg.se/

RSS 2.0